28.4.2022

Boxycharm huhtikuu 2022 | #boxyspringrevival

On taas aika katsoa Boxycharm ja tällä kertaa vuorossa tietenkin huhtikuun boksi. Joten piteimmittä puheitta, mennään katsomaan itse tuotteet. 
Sisältö:

- Beauty Bakerie | Sour Ya Doin' -luomiväripaletti (38 $).
- The Better Skin CO. | Eye Bright Now (38 $).
- Christophe Robin | Instant Volume Mist with Rose Water (39 $).
- Item Beauty by Addison Rae | Lash Snack Lengthening Mascara (15 $).
- Lucky Chick | Liquid Eyeshadow (22 $).Yhteensä 152 $ (itse maksoin boksista kaikkine kuluineen vajaa 70 €).


En hihkunut ilosta, kun näin taas yhden silmänympäryksille tarkoitetun tuotteen. Tämä The Better Skin CO. -merkin Eye Bright Now seerumi lupaa välitöntä kosteutta, auttaa turvotuksen ilmenemiseen ja tummiin silmänalusiin. Yksi tippa hierotaan kevyesti aamuin illoin silmänympärysalueelle, eli hyvinkin riittoisa tuote tulee varmasti olemaan. En kuitenkaan jätä tuotetta itselleni.


Tästä tykkäsin, nimittäin jälleen hiuksillekin jotain! Christophe Robin Instant Volume Mist with Rose Water antaa hiuksille tekstuuria ja tarjoaa kohotusta hiusten tyveen. Suihkutetaan kuiviin tai kosteisiin hiuksiin aina tyvestä latvaan saakka.

Ihan pienen pieni miinus tosin siitä, että ruusua tungetaan aina johonkin ja tässäkin se komeilee niin nimessä, kuin ainesosalistan kärjessä. Suihke tuoksuu siis ruusuille, joka ei ole lempparini, mutta pääsee kuitenkin käyttöön!

Lucky Chick on uusi merkki Boxycharmissa ja heiltä sain nestemäisen luomivärin, sävyssä Rose Quartz. Oikein kaunis sävy, mukava koostumus ja tämä jää itselleni!Seuraava pitkänhuiskea tuote on Item Beauty by Addison Rae Lash Snack Lengthening -ripsiväri. Katsoin googlesta kuvia ja harja näyttää omille pienille silmilleni oikein hyvältä! 

Ripsiväri sisältää mm. risiiniöljyä, glyseriiniä ja kookosöljyä. Lupaa olla suttaamaton ja varisematon. Jätän tämänkin itselleni.


Seuraava tuote oli valintani boksiin eli Beauty Bakerien Sour Ya Doin' -luomiväripaletti. Paletissa on matta- ja shimmersävyjä. Paletti on kyllä nätti, mutta en tule käyttämään tätä, niin lähtee eteenpäin.

Viimeaikaiset valintatuotteet on olleet itselleni aika tylsiä, sillä jos mikään ei oikein iske, niin pakko on jotain valita (vaikka sitten olisikin sama ottaa se random -valinta) :D Seuraavan kuun boksin valintatuote ei sekään tule jäämään itselleni, mutta pakko oli jotain valita :'D

Siinä huhtikuun boksi! Ihan ok sisältö ja ilahduin kyllä ehkä hiustuotteesta enemmän kuin muista, silmänympäryshässäkät voisi kyllä jo hetkeksi poistua taka-alalle.Ja miun myytäviä tuotteita löytyy huuto.netistä sekä Instagramista. Josta mahdollisesti vielä yllä mainitut tuotteetkin löydät, jos ne ei ole menneet jo kaupaksi :)

4 kommenttia:

 1. Ruusun tuoksu ei oo munkaan suosikki, mutta oon silti iloinen, että sain ton hiussuihkeen :) Harmi ettet sä oo innostunut viime aikoina noista valittavista tuotteista, mä taas odotan innolla mun ensi kuun valintatuotetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valintatuotteet on kyllä ollut viime aikoina aika mälsiä omalle kohdalleni, mutta olen kuitenkin jotain aina halunnut valita :D

   Poista
 2. Tuollainen sy-seerumipullo kestää kyllä ikuisuuden jos ei tarvii kuin tippa laittaa! Ensi kuulle valitsin peiteaineen josta en järin innoissani ole, jospa muu sisältö olisi kivempaa. En muista yhtään mikä se toinen valintatuote oli, ilmeisemmin ei kiinnostanut minua ollenkaan kun en ole sitä valinnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullahan on nyt käytössä kasvoille laitettavat tipat, jotka voi sekoittaa mm. päivä/yövoiteen joukkoon ja sekin kestää kyllä iäisyyden! Kun tarvittava määrä on niin pieni.

   Se toinen valintatuote taisi olla Ciatén tai muun merkin poskipuna, koska mie sen valitsin boksiin :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)