2.4.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | maaliskuun loppuneet

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.

Maaliskuun loppuneet kosmetiikkaroskat nyt tarkempaan syyniin!

KJKJ -tunnisteella löydät kaikki aiemmat loppuneiden tuotteiden postaukset helposti ja nopeasti. 


Pisara Plum & Musk -nestekäsisaippua oli meillä vessassa käytössä ja tuoksu oli aika jouluinen. En itse olisi tiennyt kyseessä olevan luumu & myski, ellei sitä olisi pakkauksen nimessä mainittu. Jouluun sopiva tuoksu, mutta en ehkä ostaisi uudelleen.

Lyko Winter Pine -nestekäsisaippua oli keittiössä ja kestikin siinä käytössä ainakin vuoden :D Metsäinen tuoksu, kuin vastaleikattuja havuja olisi nuuhkinut tai juuri sisään tuotu joulukuusi, siltä tämä tuoksui. Ei tosin taida enää saada, mutta ostaisin uudelleen!

essence winter dreamin' -käsivoide. Tämä sarja on ollut myynnissä vuoden 2017 lopussa/2018 alussa, joten oli jo aikakin käyttää tämä voide. Miulla oli näitä kaksi ja tämä nyt loppunut oli jemmaversio. Ei nyt mikään kosteuttavin voide, mutta tuotteen koostumus oli hieman vispatunlainen ja siinä oli shimmeriä. Voisin ostaa vastaavanlaisen uudelleen.

essence MINI -käsivoide. Kevyt käsivoide, tuoksussa aloe veraa ja kurkkua. Imeytyi nopeasti, joten päiväkäyttöön oikein hyvä.
Yves Rocher Go Green -kynsilakanpoistoaine. Ihan perustavaraa, toimii! Alesta tulee yleensä tilattua, jos on sinne suuntaan tilausta näpyttelemässä.

Avon Planet Spa kylpykristallit. Käytin näitä jalkakylvyssä, kun sitä ammetta ei ole. Kylvyssä muistaakseni tämä pussi riitti 4 - 5 käyttökertaan, jalkakyvyissä huomattavasti kauemmin. Voisin ostaa uudelleenkin!

Maybena -kasvonaamio. Jos saisi valita minkä kasvonaamion ottaisi loppuelämäksi, se olisi tämä! Ohut kangas, asettuu helposti ja saa ostettua yksittäin tai ison 30 kappaleen multipackin. Myös tuoksu on miellyttävä.
Avon Naturals Plum & Nectarine -vartalotuoksu. Käytän näitä vessatuoksuna epäsäännöllisesti, joten ne kuluu hyvin hitaasti, ehkä 1-2 saa loppumaan vuodessa. Tässä oli ihan kiva tuoksu, en ostaisi uudelleen.

Yves Rocher Pure Algue -misellivesi oli myös ihan ok tasoa. Mieto tuoksu, hieman ehkä tympeä sellainen. En ostaisi täysikokoista.

Yves Rocher Pure Algue -puhdistusgeeli. Tämä myös ihan ok. En ostaisi täysikokoista. Sopi hyvin aamuputsariksi, kun kasvoilla ei ole seerumeita ja yövoiteita kummempaa.

*The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Käytin tätä naamiota varmaan kolme vuotta putkeen, korkkasin vain aina uuden purkin tilalle. Puhdistava, jätti iholle puhtaan tunteen. Hitusen sotkuinen käyttää lavuaarin yllä, mutta suihkussa huuhdeltavana naamiona oikein hyvä!

Mad Beauty -hiusnaamio. Tykkäsin tämän vadelmaisesta tuoksusta, kätevä matkakoko, sillä tuotettahan ei taida olla kuin 50 ml. Ei ehkä ihan jatkuvaan käyttöön, muuten saisi olla aika usein ostamassa uusia pussukoita. Tuoksu jäi hiuksiin vienosti, mutta selkeästi tuoksumaan.

Rituals... The Ritual of Hammam -shampoo. Tuoksussa arganöljy ja shikakai. Tässä sarjassa on hieman maskuliininen tuoksu, mutta sopii varmasti kaikille, jos vain tuoksu nappaa! Näistä jää hieman tuoksua hiuksiin, mistä tykkään. Voisin ostaa uudelleen!

Rituals... The Ritual of Hammam -hoitoaine. Tuoksussa arganöljy ja shikakai. Voisin ostaa uudelleen!

Rituals... The Ritual of Karma -suihkugeeli. Tuoksussa valkoinen tee ja pyhä lotus. Ei ehkä ihan se suosikkini, sillä en ole kukkaisten tuoksujen ystävä, mutta kiva oli käyttää. Tästä Karmasta harvoin on kyllä suihkugeeliä missään tarjolla

Dermosil perhehoitoaine. Tästäkin tykkäsin, oikein hyvä hoitoaine!

Viimeinen tuubi Zoella Beautyn Berry Jam -vartalokuorintaa tuli käytettyä loppuun. Ei sellaisenaan kovinkaan rouhea, toimi hyvin kuorintahanskan kanssa. Tuoksu ei ehkä ollut niin marjainen kuin luulin, mutta tykkäsin.

It's Skin Aloe Soothing Gel. Käytän toisinaan näitä aloe geelejä niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksiinkin. Toimii kaikilla tavoilla hyvin, kunhan ei hiuksiin laita liikaa. Uusi, toisen merkin vastaava on nyt tilalla.

*The Body Shop British Rose -vartalokuorinta. Olen aiemminkin sanonut, että ruusu ei ole tuoksuna se innostavin, mutta TBS on homman hoitanut hyvin ja tästä sarjasta pidän!

Oriflame Multi-Purpose Cream with coconut water. Miedon kookoksinen tuoksu, käytin tämän vartalovoiteena pois. Tässä oli päiväys menossa, joten sain sen käytettyä hyvissä ajoin pois. Ostaisin näitä uudelleenkin. 


Muutama kosmetiikkatuotekin pääsi pois/vaihtoon.

Vaihdoin molemmat ripsivärit pois, nimittäin essencen Super Curl tuli varmaan kaksi vuotta sitten joulukalenterista ja se varisi jo vartissa. Sitten korkkasin *The Body Shop Happy Go Lash -ripsarin ja kerrostin sitä aina essencen päälle, tämä yhdistelmä toimi! TBS toimi myös sellaisenaan, ei varissut. Mutta ovat olleet avattuna jo jonkin aikaa ja ripsareita löytyy jemmoista, joten oli aika luopua.

Ciaté Shadow Flip, sävy Ember kuivui. Näiden säilyvyys on 6 kk avaamisesta ja aikalailla sen aikaa se kestikin, poistin stopperin ja yritin kaapia massaa applikaattoriin, mutta ei sieltä oikein mitään tarttunut. Omani tuli Boxycharmista ja sain kuitenkin useamman käyttökerran, ennen kuin kuivui.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)