22.5.2022

Depend 7day Hybrid | Believe & Listen -swatches

Tänään nähtävät lakat on Dependin 7day Hybrid -sarjasta, josta tilasin kaksi lakkaa. Molemmat sävyt ovat Soulmates -kokoelmasta ja sieltä löytyy perinteisiä creme -koostumuksia, shimmereitä ja yksi hieman erikoisempi.

Believe, kynsillä kolme kerrosta.


Nätti kuin mikä, sävynä melkein liikaa omalle kameralle, sillä se halusi sävystä hieman vaaleamman mitä oikeasti on. Oikeasti on siis livenä hieman tummempi.

Tässä lakassa on mukana fuksianväristä (?) shimmeriä, mutta lakkaa käännellessä näkyy myös oranssia/kultaista.

Kuivuu nopeasti!Listen, kynsillä kaksi kerrosta.

Tämän kokoelman ainoa, hieman erikoinen lakka. Raikkaan vihreä sävyltään ja lakan seassa on runsaasti hopeisia lastuja.

Hopeisia lastuja on paljon ja siitä syystä lakka peittää hyvin jo kahdella kerroksella. Vaikka lakan pinta näyttää tekstuuriselta, se on yllättävän sileä. Ihan hienoista tekstuuria lakassa on, mutta ei selkeästi karkeaa. Muistuttaa KBShimmerin foil -lakkoja, ainoa mikä tästä Dependin lakasta puuttuu on holo :D6 kommenttia:

 1. Dependin 7 Day lakat on kivoja, halpoja ja pysyvät hyvin. Saattavat joskus loppuakin kun pullo on niin pieni :) kevään kokoelmista en nyt ole innostunut mutta syksyä odottelen! Ja jotkut kirkkaat/neon kesävärit olis kans ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kausikokoelmissa on kyllä toisinaan aikamoisia helmiä! Mie tilasin Kickistä vaan nämä lakat, maltoin olla tilaamatta muuta :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nämä on! Vihreä yllätti, oli myös helppo poistaa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Vihreä on kyllä tämän kokoelman ehdoton helmi!

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)