28.5.2022

Boxycharm toukokuu 2022 | Super Bloom

Toukokuun Boxycharm saapui tiistaina, ja kävinkin sen melkein heti lähikaupasta hakemassa, kun OmaPosti antoi sille luvan :D

Sain Boxycharmilta erikseen viestiä, että tämän kuun boksiin on livahtanut jo aiemmin saamani tuote. Jännityksellä mietin, mikä mahtaa kyseinen tuote olla!

Toukokuun sisältö:


- Skin Inc | Serum Glow Filter (50 $).
- Glowoasis | Milkdew PH Balancing Moisture Milk Toner (34 $).
- Ciaté London | Dewy Blush, sävy Papaya (22 $). Valintatuote boksiin.
- KAB Cosmetics | Lemon + Lime Lip Oil Duo (39 $).
- Basic Beauty | Eyeshadow Primer (18 $).


Yhteensä: 163$.
Skin Inc. merkki on itselleni tuttu, sillä olen saanut ainakin kaksi tuotetta jo aiemmin. Lapun mukaan, kyseessä on maailman ensimmäinen ihonhoito meikki, jossa kauneus ja teknologia on samassa pullossa! Lupaa antaa tosielämän selfie -filtterin. Tuote sopii päiväkäyttöön.

Häivyttää ihohuokosia, punaisuutta ja antaa hohtoa eli on kuin primer, joka antaa kuitenkin iholle samalla myös hehkua.

Plussaa pumppupullosta ja siitä, että pullo on kevyttä muovia (lasit aina nostaa postikuluja). Jätän itselleni :)

Kaksi huuliöljyä, KAB Cosmeticsilta. Sain joskus viime vuoden puolella (maaliskuu 2021) myös huuliöljyn, joka oli sävyssä Rum Punch, se taisi kuitenkin mennä silloin blogin joulukalenteriin.

Tätä duoa testaan mielelläni, kyseessä on sitruunan ja limen tuoksuiset huuliöljyt :P Tuubit näyttävät massiivisilta, millilitroissa kokoa on kummallakin 6 ml.

Muistelin, että silloiset valintatuotteet eivät innostaneet, mutta halusin kuitenkin jotain valita :D
Joten, päädyin Ciatén poskipunasävytteeseen, sävy on Papaya.

En käytä oikein poskipunia, niin tämä menee eteenpäin. 


Basic Beauty on myös tuttu merkki, tällä kertaa sain aika perusvarman tuotteen, nimittäin luomivärinpohjustajan.

Sisältää hampunsiemenöljyä, lupaa kestää jopa yli 12 tuntia ilman rasvoittumista.

Tätä olisi kiva testata, mutta pohjustajat kestää yleensä iäisyyden ja miulla on jo kolme muutakin odottelemassa käyttöön pääsyä :D
Glowoasis toi painoa boksille, sillä pullo on lasia. Tämän tuotteen olen saanut aiemmin marraskuussa 2021, mutta se on kuitenkin yhä korkkaamatta. Periaatteessa, boksissa oli kaksi samaa tuotetta, sillä KAB huuliöljyn olen saanut myös viime vuonna, mutta eri sävyssä ja se oli yksittäinen, ei duo.

Kopioin saman tekstin kasvovedestä tähän, kuin silloinkin: 

Kasvovesi tapaa kosteusvoiteen: lupaa kosteuttaa ja tasoittaa ihoa, vegaaninen. Poistaa samalla myös iholle jääneen lian sekä muut kuona-aineet, jotka aiheuttavat epäpuhtauksia tai ärsytystä.


Boksin kiinnostavimmat tuotteet olivat: 

- KAB Cosmeticsin huuliöljyduo.
- Skin INC. Serum Glow Filter.
4 kommenttia:

 1. Kiva sisältö paitsi tuota Ciatea en valinnut kun en käytä voidemaisia :) kaikki muut tulisi käyttöön, tuo kasvovesi on mullakin vielä kokeilematta. Näistä Heinäkuun valintatuotteista en ollut kovinkaan innostunut ja tuntui etten halua kumpaakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä ollut useampi valintatuote sellainen, että ei ole itseäni kiinnostanut mikään vaihtoehdoista :D No, saa joulukalenteriin helposti täytettä!

   Poista
 2. Kivoja tuotteita sun boksissa! Oon aiemminkin kuullut, että jotkut ovat saaneet samoja tuotteita kahteen kertaan, omalle kohdalle näin ei ole kuitenkaan vielä käynyt. Toisaalta mikäs siinä, jos tuote on mieluinen itselle :D Musta vaan tuntuu, että mun huonolla tuurilla sieltä tulisi joku tuote, mistä en oo muutenkaan pitänyt. Toi kasvovesi kuulostaa kuitenkin tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miusta on ihan kiva, että ilmoittavat asiasta erikseen, jos sieltä sama tuote on tulossa! Ja kun ei voi tietää mikä tuote, kun sitä ei kuitenkaan paljasteta :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)