28.8.2022

Boxycharm elokuu 2022 | Dusk 'til dawn

Hei jee, elokuun Boxycharm saapui noudettavaksi miun ollessa töissä, joten koukkasin sen perjantaina töiden jälkeen mukaani.

Tällä kertaa boksi oli hyvin meikkipainotteinen, sisältäen kuitenkin ihonhoitoa ja yhden meikkivälineen.

Sisältö:

- Glow Recipe | Avocado Melt Retinol Eye Cream (42 $).
- Natasha Denona | Cupid Eyeshadow palette (48 $).
- Patrick Ta Beauty | Major Volume Mascara (29 $).
- Persona Cosmetics | Swipe Up Brow Gel (19 $).
- Shadowmoon | Reusable Shadow Shield (15 $).Yhteensä: 153 $.


Natasha Denonan Cupid -luomiväripaletti saapui omasta boksistani. Harmi, yksi sävy oli hieman hajonnut, joten kimallemurua oli niin paletissa, paletin pahvilaatikossa kuin muissakin tuotteissa. Ehtiväistä on tuo kimallus, kun joka paikkaan kerkeää :D Olen muistaakseni nähnyt tätä palettia jo about helmi-maaliskuussa bokseissa ja nyt se napsahti itselleni!Lipstick Love -blogista luin, että jos on valintatuotteena ottanut Glow Recipen tuotteen, niin luultavimmin boksista tulisi myös ND:n paletti ja miehän juurikin tuon Glow Recipen valitsin :D

Glow Recipelta tuli siis retinolia sisältävä silmänympärysvoide, joka kosteuttaa, kirkastaa ja taistelee hienoja juonteita vastaan.

Noh.. Tämä Shadowmoonin tuote oli aika tylsä.

On siis tarkoitettu suojaamaan luomivärien karisemiselta luomivärien laiton yhteydessä, mutta voi käyttää myös rajauksia tehdessä ja luoda tämän avulla tarkat rajaukset. Eikä siinä vielä kaikki! Kun laitat Shadowmoonin jääkaappiin/pakastimeen viilentymään, voit viilentää silmänympärysaluetta.

Tuote on silikonia, joten kestää useamman käyttökerran.


Persona Cosmeticsilta kulmageeli, sävyssä Brown.

Sävyttää, muotoilee ja asettaa kulman yhdellä pyyhkäisyllä. Medium -pysyvyys, joka kestää koko päivän ja geeli ei muutu rapeaksi.

Patrick Ta Beauty, ripsiväri sävyssä Black.

Ihan kiva saada uusi ripsari, mutta näitä kyllä nyt tuntuu tulevan, ehkä menee eteenpäin kun ei kerkeä entisiäkään käyttää :D Hylsy on kaunis ja painava.


Elokuun boksista eteenpäin lähtee ainakin Shadowmoon, Personan kulmageeli ja luultavasti Patrick Ta -ripsari, sillä pitäähän joulukalenteriinkin saada täytettä ettei tule kiire :'D


Ei mikään mahtiboksi, mutta näillä mennään! 


8 kommenttia:

 1. Voi ei, on kyllä kurjaa saada boxin paras tuote rikkonaisena :( joskus on vaan se paperinpalanen suojaamassa niin mitä se auttaa...minä saan oman boxin vasta huomenna. Olis kiva saada se sivellinsetti ja jotain meikkejä...jotain kiinnostavampia kyllä kuin ripsarit ja kulmageelit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla oli tällä kertaa kuplamuovia suojana, mutta luomiväripaletin kotelon ulkopuolellakin oli murtuneen sävyn rippeitä :D

   Poista
 2. Oi sä sait ton paletin<3 Mutta tosi kurjaa, että yksi sävy on rikki :( Tossa on tosi kauniit sävyt syysmeikkeihin ja toivon edelleen, että paletti vielä jonain päivänä löytyisi myös omasta boksistani :) Shadowmoon kuulostaa tavallaan kiinnostavalta, mutta toisaalta tollasta tuskin tulisi loppujen lopuksi kovinkaan usein käytettyä. Meillä olikin näköjään sitten täysin erilainen boksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman, että yleensä meidän bokeissa on joitain samoja juttuja, mutta nyt oli kyllä ihan erilainen sisältö :D

   Poista
 3. Erinomaiset tuotteet, paitsi tuo shadowmoon vaikuttaa turhakkeelta. Harmi, että luomiväri on rikki, voiskohan sen painaa kokoon alkoholin avulla. Itse olen niin joskus korjannut rikkoontuneita luomivärejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sävy on niin pehmeä, että menee varmaan ihan sormella painamalla kasaan :D Ihan pienestä murusesta lähti todella paljon pigmenttiä, kun kokeilin. Ei siis ihme, että on matkalla hajonnut.

   Poista
 4. Melko hyvä boksi sinulla:) Mun boksi ei vielä ole saapunut mutta valitsin myöskin tuon silmänympärysvoiteen. Luomiväripaletti on kaunis, onpa harmi että oli mennyt osin rikki:( Kolmantena erinomaisena tuotteena itselleni näyttäytyy ripsari, mutta sain sen jo aiemmin joten ehkäpä en sentään uudestaan sitä halua. Loput kaksi tuotetta ei ehkä niinkään herätä itsessäni innostusta niin paljon, mutta eivät ole huonojakaan tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luomiväri oli niin pehmoista, että sen sai ihan sormilla painelemalla kasaan :) Mutta ei ihme, jos oli matkassa hajonnut, kun koostumus oli todella pehmeä.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)