2.8.2022

Boxycharm heinäkuu 2022 | Status: 000

Heinäkuun Boxycharm saapui viime viikon perjantaina eli juuri sopivasti kuun lopussa. Nyt on aika katsoa mitä oma boksi sisälsi!Heinäkuun boksin sisältö:

- Phase Zero Makeup | The Necessities Eyeshadow Palette (40 $).
- Juice Beauty | Stem Cellular Anti-Wrinkle Retinol Overnight Serum (72 $).
- Jecca Blac | Glow Drops, sävyssä Rose Pearl (20 $).
- Vitamasques | Cranberry and Apple Repair Face Mask Boxset (24 $).
- Treslúce Beauty | Bold Y Atrevida Liquid Lip Tint, sävyssä Daring (18 $).


Yhteensä: 174 $.

Hei jee, sain taas testattavaksi uusia kasvonaamioita! Vitamasquesin naamiosetti sisälsi kolme naamiota ja ehdottomasti käytän nämä. Pakkauskuosista tulee kyllä mieleen joulu.. Naamioiden vaikutusaika on 20 minuuttia.


Jecca Blac merkkiä olen saanut aiemminkin, tällä kertaa hohdetippojen muodossa. Näitä voidaan käyttää sellaisenaan kasvoille antamaan hehkua tai kerrostamalla highlighterina. Nämä ei jää itselleni, sillä en käytä.
Oma valintani heinäkuun boksiin oli Phase Zeron Necessities -luomiväripaletti, jonka jätän itselleni. Näin ollen viime kuussa tullut Violet Voss -jatkaa eteenpäin.

Paletissa on hyvin neutraalit sävyt, joten sopii juuri miulle! :D


Treslúce Beautylta tuli huulisävyte, sävyssä Daring.

Yritin hieman etsiä kuvaswatcheja, mutta en löytänyt. Pitänee katsoa jonkun videoswatchit, niin näkee sävyn tummuuden. Jos se on vaalea, voin ehkä jättää tämän itselleni.


Juice Beautyn yöksi jätettävä retinoli seerumi oli boksin arvokkain tuote.

Käytetään iltaisin, 1-2 kertaa viikossa ja jonkun ajan päästä voi käyttää joka toinen ilta ja sitten ihon totuttua melkeinpä miten haluaa. 

Olen vähän kiikun kaakun, jätänkö tämän itselleni vai pistänkö eteenpäin.Summa summarum, ihan ok boksi. Pari tuotetta kysymysmerkillä ja yksi ainakin varma, joka lähtee eteenpäin.

8 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset nuo naamiot Vitamasquesilta. Pitäisin! Mielestäni saamasi Phase Zero paletti on kyllä kaunis. Myös huulisävyte on kivan näköinen, toki lip tinttinä tuollainen nuden persikka voi olla tosi erinäköinen huulilla kuin pullossa. Toivottavasti saat osan tuotteista omaan käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva päästä kokeilemaan taas uusia sheet maskeja, niiden jemmat kun alkaa olla taas aika vähissä :)

   Poista
 2. Kivat sävyt luomiväripaletissa. :) Retinoli seerumia olen itse halunnut kovasti testata. Jossakin vaiheessa sen varmasti kokeilenkin, tosin eri merkiltä. ;D
  Kiva boksi mielestäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luomiväripaletti on kyllä hyvin maltillinen sävyiltään. Sellainen helppo käytettävä :D

   Poista
 3. Ihanaa että toi paletti oli sulle mieluinen<3 Tossa on tosi kivat neutraalit sävyt ja varmasti se onkin just sen takia monelle tosi käyttökelpoinen ja mieluisa! Vitamasquesin naamiot olisin itsekin kelpuuttanut. En edes muista koska olisin edellisen kerran saanut naamioita bokseista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie taisin saada kesäkuun boksissakin sheet maskeja, joista 1/4 enää käyttämättä :D Niitä on kyllä kiva päästä kokeilemaan näiden boksien myötä.

   Poista
 4. Ei tainnut kommenttini tulla perille eilen, oma koneeni kyllä tökki että taisi jäädä taivaan tuuliin ;) sinun sisältö on jotenkin niin erilainen kuin mun. Sheet maskit olisin käyttänyt, ehkä huulijutun ja seerumin ainakin, Jecca Blacia en haluaisi boxista enkä palettia kun mulle se on liian vaalea :) tämän kuun boxit ei olleet mitään jipii jee -boxeja oikein kellään ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ainakaan miulle asti tullut kommentti :D

   Hyvin erilaisia on kyllä olleet tämän kuun boksit, ainakin täällä meidän päässä. Ulkomaisten bokseja en olekaan nähnyt, minkälaisia hyö on saaneet.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)