6.8.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | heinäkuun loppuneet

Heinäkuun loppuneet nyt eetteriin, kun elokuun alussa on jo loppuneita tullut, niin saa nämä roskat pistettyä kierrätykseen ja pääsee kuluvan kuun loppuneilla laatikkoa täyttämään.

Tällä kertaa loppuneita oli hiukan yli 20.




Briogeo Matcha + apple -shampoo. Viimeksi loppui hoitoaine ja nyt sitten shampoo. Pesi hiukset ihan hyvin, mutta en kuitenkaan ostaisi juuri tätä sarjaa uudelleen. Todella vesimäinen koostumus, mikä toisaalta on hyvä, sillä pullon saa vaivattomasti tyhjäksi eikä tarvitse puristella.

Garnier Fructis Watermelon Hair Food. Tykkään käyttää näitä hoitoaineena ja hiusnaamiona, toimii molemmilla tavoin. Olen melkein kaikki tuoksut tainnut käydäkin jo läpi, mutta ehdottomasti ostan uudelleen :)

Budgie -shampoo, olen käyttänyt näitä matkakokoja useamman ja tykkään, olen ostanut myös täysikokoisetkin. Jättävät hiuksiin tuoksun ainakin päiväksi-pariksi, pesevät hyvin.

Budgie -hoitoaine, tämä on hieman paksumpaa kuin shampoo. Sama tuoksu ja siloittaa hyvin, ei moittimista! En tosin tiedä mihin nämä matkakoot on kadonneet, kun Kicksin sivuilta niitä ei ainakaan enää löydä.





Avon Senses Orange Twist -käsisaippua. Raikas, aurinkoinen tuoksu. Saman sarjan vartalosuihke tuoksuu ihan appelsiinihyytelölle, tässä käsisaippuassa ei ihan niin herkullinen tuoksu ole.

Zoella Beauty Shower Sauce - suihkugeeli. Todella geelimäinen koostumus, melkein hyytelömäistä :D Tässä tuoksussa on jokin pistävä tuoksahdus, josta en niin välittänyt, mutta iholle jäi kivan makea tuoksu.

Yves Rocher Gourmet Blackberry, tämän tuoksu oli todella hyvä. Marjaisa ja sopisi kyllä tuoksultaan ihan ympäri vuoden käytettäväksi, vaikka joulusarja onkin ollut.





Give Them Lala Skin Stay Calm -kangasnaamiot tulivat Boxycharmista kesäkuussa. Ohut, hyvin istuva kangas, näistä naamioista löytyy myös se muovinen suoja, joka on hieman turha. Geelinaamioissa ymmärrän suojamuovin, ettei geeli hajoa, mutta kankaisissa se on vähän meh.

Eyenlip Aloe sheet mask, nämä ei ole ihan niin ohuita kuin ylläolevat, mutta hyviä markettinaamioita!

Naturel Aloe Vera -kasvonaamio lähikaupan valikoimasta napattu, hintakaan ei ollut päätä huimaava, irtosi alle kahdella eurolla (ehkä 1.40 € tai jotain niitä main). Ei tästäkään mitään huonoa sanottavaa.





Oriflame Love Nature Ice Pops Cooling Hand and Body Lotion Watermelon & Lemon. Alussa ehkä oli hienoista viilentävää tunnetta, mutta tämäkin on ostettu jo ehkä pari kesää sitten, joten nyt en itse enää viilentävää vaikutusta havainnut. Ohut voide, joka menisi hätätilassa käsillekin, mutta mieluummin käytin kyllä vartalolle. Hyvä tuoksu!

Rituals The Ritual of Namaste Radiance anti-ageing seerumi. Tässä oli hyytelömäisiä klimppejä aika paljon, en tiedä kerkesikö tämä aina käyttökertojen välissä kuivua vai oliko koostumus jo ennestään sellaista. Käytin kuitenkin 2 x päivässä, että ei nyt pitkiä aikoja seissyt toimeettomana.

Bubble t Frozen Winter Berries - käsivoide. Kiva voide, ei mikään superkosteuttaja eikä tuoksukaan ollut hiuksia nostattavan hyvä.

The Body Shop Shea -vartalovoi. Tuttuun tapaan käytin yökäsivoiteena hanskojen kanssa, toimii!





Avant Bi-phase hyaluronic acid rejuvenating micellar water, ylihintainen misellivesi ei tehnyt sen kummempia kuin vaikkapa Garnierin miselli. Muistaakseni hinta oli 80-90 $ ja tämän elämyksen onneksi tarjosi Boxycharm, itse en olisi ostanut :D

essence My Power Is Water Hydrate & prime mist. Hienojakoinen suihke, kuluu vaan aika nopsaan. Tästäkin pullosta nappaan nuo kivet talteen ja suihke on kyllä niin hyvä, että jemmaan tämänkin pullon. Sopii hyvin jollekin huonolle kasvosuihkeelle pulloksi tai ihan vaan kasvien suihkepulloksi. Tämä tuoksui ihan greippilonkerolle.

Elemis Superfood Vital Veggie Mask, tämän naamion käytön jälkeen ihossa tuntui kosteutus ja se näytti ja tuntui kosteutetulta. Oikein hyvä naamio.

Friends X Revolution - meikinkiinnityssuihke, tämän tuoksuna oli viinirypäle, josta en välitä lainkaan. Onneksi pieni pullo, niin sai käytettyä hampaita kiristellen kuitenkin pois.

Origins Ginzing Refreshing Scrub Cleanser, tämä kuoriva putsari vaahtosi runsaahkonlaisesti. Toimii hyvin vaikkapa suihkussa käytettynä. Kuorivat rakeet tunsi iholla (ja vaahtoa oli nenässä), mutta niitä ei ollut tiheästi. Kiva oli kuitenkin kokeilla, itse en ehkä ostaisi.














8 kommenttia:

  1. En ole ostanut noita Naturelin naamioita, en jostain syystä tykkää tuosta ulkoasusta ( halpa ja lapsellinen ). Fructisin hiusmaskit on ihania mutta jatkuvassa käytössä mulla lähmää helposti etenkin jos varomattomasti levittää tyveen. Muutoin kyllä loistavia ja halpoja, bansku on suosikkini ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie yllätyin, että nuo Naturelin naamiot on koreassa tehtyä :D En ihan ulkoasun perusteella olisi uskonut.

      Poista
  2. Oon myös ostanut noita budgien matkakokoja aiemmin, mutta nyt en ole ostanut matkakokoisia tuotteita hetkeen. Tosi harmi jos ovat poistumassa Kicksistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Kickissä en ole tainnut koskaan edes matkakokoja nähdä, aina ostanut verkosta :S Harmi tosiaan, jos poistuvat!

      Poista
  3. Mullakin noi pikku-Budgiet. Ne on jättäneet omat kuivahkot luonnonkiharani aika kuiviksi. Mutta pitääpä käytellä ne loppuun ja tehdä vielä kunnon testaus. Pidän niiden tuoksusta <3 Tykkään tosi paljon siitä Budgien apple cider scrub-tuotteesta hiuksille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie olen myös tuota kuorintaa käyttänyt, mutta nyt olen tykästynyt Dermosilin suolashampooseen :)

      Poista
  4. Olipa hauska bongata tuo Oriflamen tuote tuolta. Tainnut olla jokin kesän kausituote. En ole itse tuota käyttänyt, mutta vastaavanlaisissa tuoksu on aina taivaallinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ice Pops -sarja oli kesän 2020 kausituote, käytin viime vuonna saman sarjan suihkugeelin :D Ehkä oli jo aika saada tuo voide pois.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)