23.9.2022

Ostoksia | Avon, Yves Rocher, Nobe & Tokmanni

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.




Näin perjantaille muutamia ostoksia esittelyyn, löytyypä sieltä yksi joulukalenterikin :P

Aloitetaan ensin Avonin syyskuun ja elokuun ostoksilla, joita en oman tutkimukseni mukaan ole täällä blogin puolella näyttänyt.


Syyskuussa ostin uuden Avon Pure for Her -hajuveden edellisen loputtua. Tykkään todella paljon tämän raikkaasta tuoksusta ja harmikseni huomasin kyseisen tuoksun olevan viimeistä kertaa esitteessä, joten ostin uuden pullon. Ihan vaan jos tuoksu poistuukin kokonaan valikoimista.

Avon Gel Shine -sarjasta kynsilakka, sävyssä Icy Fantasy. Ei ihan mikään lempparein koostumukseltaan, juuri sellainen frost -koostumus, jossa näkyy siveltimen vedotkin.

Avon Naturals Wild Strawberry Dreams -vartalovoi oli poistoissa, joten nappasin sen koriin. Tämä sarja oli ehkä vuonna 2021 myynnissä. Ja vaikka tuote oli poistossa, niin vanhahan se ei ole, kun on tehty tämän vuoden elokuussa.
Myöskin outletin puolelta Attraction Desire Black Cherry -vartalokuorinta, toisen tilasin jo aiemmin, nyt uusi jemmaan!

Ja Avon Enchanto -sarjasta suihkugeelit; Charming ja Fascinating.




Elokuun kuvastosta napsin Anew Renewal Power Seerumin ja toisena ihonhoitotuotteena Avon adapt -sarjan seerumin. Jälkimmäinen sarja ei ole ollut pitkään aikaan kuvastossa ja kun tupsahti esiin, nappasin seerumin, sillä niitä menee ehkäpä kaikkein eniten :D

Naturals -sarjasta kaksi Vitamin Boost hiusnaamiota.

Korusetti sekä kolme ponnaria.

Color Trendiltä D'licious lip & cheek colour.





Sain viime vuonna joululahjaksi lahjakortin hoitolaan ja kävin sen tuhlaamassa kasvohoitoon. Siinä omaa aikaani odotellessa huomasin China Glazen lakkoja pienessä korissa ja ne oli 50% alella. Ostin sitten hoidon jälkeen neljä kappaletta "uusia" kynsilakkoja, vanhoista kokoelmista.

Vasemmalta oikealle: Peace on Earth, Spontaneous, Cherish ja Reggae to Riches.






Yves Rocherilta tilasin joulukalenterin, jonka unboxasin viime viikolla Youtuben puolelle. Pääset videoon tästä.

Kalenterin hinta 54.90 € ja sisällön arvoksi on sanottu 144.60 €.
Ulkoasu kalenterilla on todella hieno ja se jatkuu myös joissain sisältä tulevissa tuotteissakin.





*Nobelta tilasin syysalen innoittamana!

Briogeon Mango + Cherry tasapainottava *shampoo ja *hoitoaine on ollut parillakin verkkosivulla miun kiikarissa, mutta useimmiten aina toinen on ollut loppu. Nyt Nobelta sain ne molemmat hintaan 22.32 €/kpl.


treaclemoon *Spiced Plum Frosting suihkugeeli lähti myös ostoskoriin ja hinta alennuksessa 3 €/500 ml.

Frudia *My Orchard Citron -käsivoide, hinta 2.97 €.

Lisäksi neljä kappaletta kasvonaamioita, näistä aiemmat tutut on *Frudian persikka ja *Tonymolyn kookos. Uutena merkkinä itselleni ostin kaksi Barulan kasvonaamiota, *Peptide ja *Vitamin C.


Frudian naamio 1.70 € ja TonyMoly 1.75 €.
Barulat 2.55 €/kpl.



Muut tuotteet olikin näytteitä, joita sain tilauksen mukana, erityisesti kiinnostaa Briogeon shampoo + hoitoaine + hiusnaamio -näytteet ja pieni TonyMolyn Collagen Booster -näyte.




Tokmannilta myös muutamia tuotteita!

SkinFood Black Sugar Perfect Cleansing Oil.
SkinFood Black Sugar Perfect Scrub Foam x 2.
eyenlip Ceramide Apple Cleansing Foam.
PawPaw -käsivoide.


Puhdistusöljy oli tarjouksessa ja sen hinta oli 5 €, samoin saman sarjan kuorintavoiteet olivat tarjouksessa ja niille jäi hinnaksi 3 €/kpl.

Myös eyenlipin puhdistusvaahto oli 3 € ja PawPaw käsivoide lähti eurolla.





Ja viimeisenä *Lykon tilaus, jonka seuraksi pääsi yksi tuote myös Rustasta.

Garnier Body Superfood Cocoa, nämä uutuudet kiinnosti ja pitihän se napata yksi testiin.
Simple pollution protect -kasvonaamio.
Country Candlelta muutama kynttilä, tuoksut ovat: Pineapplerita, Strawberry Mint Tart, Watermelon Pops ja Sunday Funday. Jostain syystä uusimmat tuoksut tältä merkiltä on hyvinkin kesäiset, talvi/syystuoksuja ei jostain syystä ole uusien joukossa ja nekin mitä löysin on melkein kaikki loppu :D

Country Candlen lisäksi suosittelen kurkkaamaan myös Kringle Candlen ja tietenkin myös Yankee Candlen valikoiman!


Garnier Body Superfood Watermelon on Rustan ostos. Kun huomasin nämä olevan hieman edullisemmin Rustassa tarjoushinnalla kuin normaalisti, niin nappasin koriin!
















4 kommenttia:

  1. Paljon kaikkea ihanaa :) Ostin myös Yvesin joulukalenterin ja esittelinkin sen blogin puolella, mutta en aio avata sitä ennen joulukuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yvesin kalenteri on kyllä todella kaunis ulkoasultaan.Tykkään tämän vuoden kuosista enemmän :)

      Poista
  2. Siis Tokmannilta voi tehdä ihan uskomattomia löytöjä, eiks tuo Skinfoodin puhd.öljy ole 25 e normaalisti. Mä ostin nuo samat kesälomalla alesta Kajaanin Tokmannilta. Kävin kyllä Jns Tokmannilla viikko sitten mutta en nähnyt noita vai onko siellä useampi Tokmanni :) Kivoja ostoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raatekankaan Tokmannilla eli siellä syrjemmässä missä on myös Rusta (keskustassa on myös Tokmanni, vähän pienempi). Nuo Skinfoodit oli vähän piilossa, hyllyn päädyssä. Kun käveli esim. Wild & Mild lakkojen ja sheet maskien ohi ja kurvasi oikealle, niin siinä vastakkaisen hyllyn päädyssä oli nuo.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)