23.11.2022

Ostoksia | CesarsShop, Avon, Lyko, Boxycharm, Huuto.net

Tämän vuoden viimeiset ostokset, jotka täällä blogissa nähdään, sillä ensi viikollahan alkaa jo joulukalenteri! Eli torstaina 1.12 klo 6 aukeaa luukku numero yksi.



CesarsShopille oli tullut parikin uutta  Color Club kokoelmaa, mutta erityisesti Lunar Eclipse -kokoelma kiinnitti huomioni. Katsoin pikaisesti swatchit YouTubesta ja niiden perusteella tilasin seuraavat kolme sävyä:

Color Club - The Sagittarius Struggle
Color Club - Aquarius All The Way
Color Club - Always Trust an Aries


Lakkojen hinnat 12.40 €/kpl.

Lisäksi Konadin kynsilakanpoistoaine, mansikka 2.50 €/100 ml. Nämä oli tarjouksessa, normihinta 3.50 € ja niiden seuraksi Nailfixin vihreä omena -kynsilakanpoistoaine (asetoniton) 2.95 €/300 ml ja tämäkin tarjouksessa norm. 5.90 €.






Löysin Catricen Sparks of Joy -kokoelman kynsilakat, niin pistin tilaten kaikki kolme; 

Wrapped in Happiness
December to Remember
Under the Mistletoe


Tein joululahjaostokset Kicksiin ja sieltä itselleni tilasin Atelier Rougen kynsilakan, joka on Winter 2022 Ready to Wear -kokoelmasta.

Sävy Fireworks.




Lykolle tein tilauksen myös jokunen tovi sitten ja Instagramista bongasin jonkun 20% alennuskoodin, niin melkein kaikista sen alennuksen sain (paitsi essence).

Rexonan voidemainen deo, aloe veran tuoksussa.
Kringle Candlelta pari kynttilää: Herbal Tea ja Essentials -tuoksuissa. 
Vaselinelta huulivoide.
Nivealta Skin Refining Clear Up Strips -pakkaus, kun edelliset veteilee jo viimeistään.
Hi Smile persikkajääteen makuinen, pumppupullossa oleva hammastahna. Oli jo niin mielenkiintoinen maku, että piti ostaa. Hintaahan tällä oli yli 10 €, vaikka oli tuo 20 % kuponki :D
essence x Beauty Benzz everyday is a MYSTERY -luomiväri ja eyelinerpaletti.
essence x Beauty Benzz everyday is a MYSTERY -hiuspanta.

Luomiväripalettien sisäkuvat alempana.




Avonin marraskuun tilaus:

Raspberry & Cassis -kylpyvaahto
Happy & Uplifting -tuoksuöljy.
Kynsinauhavoide.
Suihkuvaahto (outlet).
Voidemainen luomiväri, sävy Royal Rose. Tämän piti alunperin mennä arvontaan, mutta tuo applikaattoriosa on vinossa, joten en tiedä missä kunnossa itse tuote on.


Nämä oli demotuotteina, tulossa joulukuun kuvastoon:

Queen Bee -luomiväripaletti.
Apple Pie -kylpyvaahto ja huulivoide.
Wonderland -sarjan kynsilakat; Lost Tiara, Enchanted Relic, Treasure Room ja Silver Armour.





Colourpop Star Wars -luomiväripaletti huuto.netistä. Ihan koskematon paletti ja hyvään hintaan, niin ostin myyjältä pois :D




Ylhäällä vasemmalla Avon Queen Bee, sen vieressä Colourpop Star Wars -paletti.
Alhaalla essence, luomi- ja rajausväripaletti. Tässä muuten ei tullut perinteistä luomivärisivellintä lainkaan mukana, vain rajauksiin käytettävä sivellin! Paletin kolme sävyä on vedellä aktivoitavia sävyjä, jotka käyvät rajauksiin. Ennen en ole moista essenceltä nähnyt.




Boxycharmin tilaus tuli myös noudettavaksi!

Tilaukseen sisältyi eri tuoksuisia Spongellen pesusieniä ja kaksi luomiväripalettia.

Violet Voss Taupe Notch ja Tarte Tarteist Pro Remix, joista jälkimmäisen kohdalla sydän hieman tykytti, kun huomasin pientä shimmeriä olevan itse muovisessa paletissa. Mutta onneksi kaikki oli ehjää!





Vasemmalla Violet Voss Taupe Notch ja vasemmalla tarte Tarteist Pro Remix.
Tarten paletissa on aika päheä ulkoasu! Itse sävyt koostuu lähinnä shimmereistä/metallisista, muutaman mattasävyn kera.













4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Nätti tuo Violet Vossiin taupe, paljon käyttiksiä arkisävyjä. Atelier Rougen kynsilakkoja en ole ikinä testannut mutta joulukalenterista taidan sellaisen saada ;) oletko kokeillut uudelleen vieläkö pystyt tilaamaan drop shopista? Siis että onko ne laittanut "jäsenyyden kiinni"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nyt kokeillut tilata, kun vasta nuokin sain :D Siinä on kyllä sellainen puolet näkymästä peittävä "liity nyt" -kohta koko ajan, vaikka olen kirjautuneena sisään ja sama oli silloinkin kun nuo tilasin. Ainakin ostoskoriin pystyy lisämään, mutta kun en mitään ajatellut tilata, niin en ole kokeillut.

      Poista
  2. Upeita paletteja ja muutenkin tosi kivoja ostoksia<3 Tosi nätit sävyt tossa VIolet Vossissa, just sellaset joilla saisin itse tehtyä todella kivoja arkimeikkejä :) Spongellen sienen oon itsekin omistanut, mutten koskaan kuitenkaan käyttänyt. Voi olla että oon sen antanut jo poiskin, mutta täytyy katsoa jos se vielä jostain löytyisi niin voisin kyllä testata sen ihan itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Spongellen pesusienet on mielenkiintoisia! Mie taisin silloin kaksi saada Boxycharmista, muut olen ostanut. Onneksi ne on aina hyvällä alella, kun normaalisti taitaa olla melkein 20 $ kappale. Nuo mitkä ostin, taisi olla 4-5 $/kpl, joka on ihan hyvä hinta :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)