10.11.2022

Ostoksia | Kicks, K-Citymarket, nobe, Dermosil, Oletkaunis, Cocopanda, Tokmanni

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.



Iso ostoskimara näin torstaihin! :D

Ja jos olette miettineet, niin kyllä täällä taustalla tapahtuu ja tänäkin vuonna blogissa nähdään perinteinen joulukalenteri! Ensi viikolla on ehkä pakko jo vähän kurkkia, onko kaikkiin luukkuihin täytettä, vai pitääkö vielä jotain hommailla ja mahdollisesti jo napsia ensimmäisiä kuvia. Näidenkin ostoksien mukana on tullut vähän fyllinkiä kalenteriin ;)



Aloitetaan pienellä Kicksin tilauksella.

*Smashbox Always On Cream Shadow, sävyssä Sepia. Tähän tuhlasin alekupongin :D

Depend 7day -lakat, sävyissä *Be True ja *Be Real






Äiti voitti Vichy Neovadiol -tuotesetin paikallisen apteekin arvonnassa ja koska ei itse tule näitä käyttämään, niin minä ystävällisesti otin ne :D Ei ole ehkä ihan vielä itselleni suunnattu sarja, mutta...

Joensuun Pilkon Citymarketissa oli melkeinpä koskemattomat ständit essencen ja Catricen Villains -sarjan tuotteita, niin sain napattua sieltä itselleni vielä meikinkiinnityssuihkeen (on muuten lasipullosssa), sekä käsivoiteen joka tuoksuu raikkaalle melissalle (toisessa käsivoiteessa on tuoksuna laventeli).





Joensuun keskustan K-Citymarketin hyllyt oli paljon tyhjemmät ja kävinkin näillä hyllyillä jo lokakuun alkupuoliskolla. Sieltä nappasin kuitenkin Scar -paletin, joka oli ostoslistallani ja Cruella Smoke -kynsilakan, joka ei ollut ostoslistalla, mutta ostin sen :D





Dermosil julkaisi pari viikkoa sitten joulukokoelmansa. Tällä kertaa jouluvalikoima oli hieman vaisumpi, mutta Konsta Punkan kuvittavat pakkaukset on kyllä hienoja!

*Wild Forest käsisaippua, SÖPÖLLÄ oravan kuvalla :D Tuoksuu metsämarjoille.

*Sweet & Soft -käsivoide setti, sisältää neljä 50 ml käsivoidetta; mustikka, puolukka, karpalo ja metsämarja.

*Ocean Breeze -setti, sisältää; suolashampoon ja suolasuihkugeelin, joista ensimmäinen on oma suosikkini ja mielenkiinnolla testaan tuota suolasuihkugeeliä.

*Happy Home -setti sisältää kaksi käsisaippuaa; Winter Flower ja Citrus Ginger.

*Dermosil -huulibalsamin tilasin pisteillä ja *kylpypommin nappasin Outlet -osiosta.




Oletkaunis -sivuilla oli Frudiat tarjouksessa, joten tilasin kokeiluun *Frudia Blueberry Honey Water Tonerin  (500 ml), sekä *Frudia My Orchard Cherry Body Washin (350 ml). Noin 15 eurolla saa puoli litraa kasvovettä, että tämä pakkaus voi kestää ihan jokusen tovin käytössä (itse maksoin tästä vähän reilu 12 €)!

Nämä tuotteet olen bongannut Lipstick Love -blogista aiemmin, tosin suihkugeeli oli siellä persikan tuoksuisena, itse ostin kirsikkafanina tietty kirsikan :D 





Voi nobe.. Tässä kuvassa on siis kaksi erillistä tilausta, koska yhtenä päivänä oli Briogeon tuotteet niin hyvässä messualessa, että oli lähes _pakko_ tilata uudelleen!

Ensimmäisessä tilauksessa oli lähinnä *LuLuLun -kasvonaamioita, tarkemmin laskettuna kuusi pussillista, jossa jokaisessa on seitsemän kasvonaamiota eli viikon annos/paketti.

Pussukoille jäi hinnaksi 5.28 € ja 6.10 €/pussi, kun normaalihinnat olivat 12.90 € ja 14.90 €/pussi eli seitsemälle naamiolle jää molemmissa tapauksissa hinta alle euron kappaleelta! Toivottavasti naamiot on myös hyviä.

*Invisibobble Sprunchie Channel the Flannel oli 3.50 € (norm. 6.90 €). Miten pehmoinen tämän kangas onkaan!
*Invisibobble Sprunchie Slim 4.50 € (norm. 12.90 €).


Toisessa tilauksessa oli sitten ne Briogeon tuotteet, kirjoitushetkellä 7.11 samaiset shampoo ja hoitoaine on 50 % tarjouksessa hintaan 29.90 €/ 1000 ml.


*Briogeo Farewell Frizz Smoothing Conditioner 1000ml 21.90 € (norm. 59.90 €).
*Briogeo Farewell Frizz Smoothing Shampoo 1000ml 21.90 € (norm. 59.90 €).


Muut onkin sitten näytteitä ja kivasti sain myös tuosta jätettävästä hoitosuihkeesta myös 21 ml kokoisen matkakoon tilauksen mukana, sekä Curl & Charisma -sarjan hiusnaamion, varsin reilussa koossa sekin.





Cocopandalta Pumpkins pretty please! -trend editionista luomiväripaletti, Villains -trend editionista kasvoseerumit sekä kaksi sivellintä.

essence x Beauty Benzzeveryday -trend editionista meikkisieni, ei ole livenä niin kauniin näköinen väritykseltään kuin nettikuvissa :D




Pumpkins pretty please!



Tokmannilta essencen Pumpkins pretty please! trend editionista kynsilakat, sävyissä Pumpkin Patch Princess (oranssi) ja Autumn Leaves & Pumpkins, Please? (vihreä). Molemmat sävyt kuivuvat mattapintaiseksi.

Onneksi Tokmanni on työpaikan vieressä, niin siellä tulee haahuiltua ainakin kerran tai pari viikossa, nämä tarttui viikonloppuna hyppysiini.



Pumpkins pretty please! Autumn Leaves & Pumpkins, Please? Pumpkin Patch Princess.









10 kommenttia:

  1. Mua on alkanut tuo Frudia kiinnostaa, kerro sitten, millaisia nuo ostamasi tuotteet ovat!

    Neovadiol-paketti on kiva ylläri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frudialla on kyllä hyviä tuotteita ja jos pystyy tuoksullisia tuotteita käyttämään, niin nekin on oikein hyvät! Tuo toner kyllä tulee kestämään pienen iäisyyden käytössä, on niin massiivinen pakkaus.

      Suihkugeelin tuoksulta toivon paljon, toivottavasti ei tuota pettymystä.

      Poista
  2. Oi, tuo Dermosilin Winter Flower tuoksuu aivan ihanalle! Siitä tuli näyte lehden välissä. Harmi, ettei sitä tainnut olla yksistään myynnissä, vaan ainoastaan tuossa Happy Home - setissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin muistelen, että sitä ei erikseen ollut saatavilla. Ilmeisesti Dermosililta tulee vielä joku kokoelma, kun teaser oli Instagramin puolella ja siellähän vilahti Mauri Kunnaksen kuvittamat hahmot (joiden ympärillä oli kokoelma myös viime vuonna).

      Poista
  3. Ihanaa siis vitsi miten äiskäs oli reilu kun antoi tommoset huipputuotteet käyttöön! Tuo Scar paletti näyttää kivalta, ois hauska nähdä millanen sisältä :) Dermosiliin jotenki mennyt maku, ehkä nyt somen kautta on onnistunut uudelleenbrändäämään hieman itseään esille. Tuotteet tuntui hieman paremmilta joskus sillon yli kymmenen vuotta sitten. Voisi kokeilla Tuota Frudiaa toisessa tuoksussa kuin persikassa. Nyt tuli semmonen olo, että pitää päästä ostoksille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meidän äiti käytä mitään ihonhoitotuotteita, joten nuokin olisi vain vanhentunut kaapissa :D Frudialla on kyllä hyvä arsenaali eri tuotteita, eri tuoksuilla.

      Poista
  4. Kivoja ostoksia :) Täälläkin oli essencen jotain paletteja mutta en ostanut, kun en ole tykännyt nuiden prinsessa/pahatar/Disney tms. juttujen laadusta. Säästän rahat omaa makumaailmaa enemmän miellyttäviin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raatekankaan Tokmannilla pyörin eilen ennen töihin menoa ja siellä oli ihme kyllä, tuota Disney kokoelmaa. Vaatimattomasti tosin siinä pienessä trend edition -kolossa ja testerit jäljellä :D

      Poista
  5. Tosi kivat ostokset<3 Muakin on kiinnostanut pitkään tuo Frudian kasvovesi. Kaikki kokeilemani merkin tuotteet on olleet hyviä. Siitä voi tosiaan riittää hetkeksi:D Myös noita LuLuLun naamioita oon meinannut monesti ostaa, mutta ollut aina jo muitakin kotona käytettävänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frudian kasvovesi jos on vaan hyvä, niin hintahan ei ole ollenkaan huono! Ja jos sattuu ostamaan vielä tarjouksesta, niin ei kun vaan paranee :DMiun kasvonaamio jemmat on pitkään olleet aika tyhjät, mutta kuten voi päätellä, niin ei enää! Ja niitä olenkin nyt yrittänyt reippaasti käytellä "vanhempia" (eli kesällä ostettuja) ensin.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)