9.1.2023

essence Hidden Jungle | Magical Emerald, Forbidden Berry, Misty Shadows, Secret Gem

Nämä lakat ilmestyivät syksyllä, kun essence toi taas uutuuksia hyllyyn, joten on jo aika saada nämä testaamattomien lakkojen boksista pois!

Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuusi erilaista lakkaa, joilla on myös erilaiset efektit.

Lykolla hinta 2.50 €/kpl, pullossa 8 ml.


Magical Emerald, kynsillä kolme kerrosta.

Tässä lakassa on metallinen efekti, joten lakatessa siveltimen jäljet jäävät hieman näkyviin. Joka ei toki ole mitään uutta metallisissa lakoissa.
Forbidden Berry, kynsillä kolme kerrosta.

Tässä lakassa on glitter efekti, joka omaan silmään on enemmän kyllä ihan perus shimmerlakka :D Peitti hyvin, veikkaisin kahden kerroksen riittävän myös peittävään lopputulokseen.
Misty Shadows, kynsillä kolme kerrosta.


Tämän lakan efektinä on iridescent. Pullossa lakka näyttää vähän vihertävältä, mutta siinä näkyy vivahteita myös sinisestä ja violetista. Kuvassa lakka näyttää sinertävältä. Tämä toimii lakkana yksistään ja yhdellä kerroksella varmasti myös esim. violetin ja mustan lakan päällä.

Secret Gem, kynsillä kolme kerrosta.

Miun makuun tämän kokoelman ohuin koostumus, mutta peittää kyllä hyvin yksistään. Tässäkin lakassa efektinä glitter, mutta kuten kuvista näkyy niin ei ole sellainen perinteinen glitter :D  Tämäkin kallistuu ehkä enemmän sinne shimmereiden puoleen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)