3.1.2023

Rituals... The Ritual of Advent 2D -joulukalenteri 2022

Perinteiseen tapaan, viimekin vuonna unboxasin Ritualsin kalenterin ja nyt se nähdään täällä blogissa.
Tilasin kalenterin Kicksistä, hinta 76.50 € ja koska käytin 20% alekupongin, hinta tippui 61.20 euroon (kalenterin arvoksi on laitettu 142.90 €).

Kalenterissa on 24 bestseller tuotetta, joten kovinkaan suurta vaihtelua 2-4 vuoden takaiseen ei ole. Muutama tuote on tullut nyt takaisin, mitä ei viime vuonna ollut ja löytyi sieltä pari täysin uuttakin!

Kuvissa tuotteet ovat siinä järjestyksessä kuin ne kalenterista tupsahtivat.
Luukut 1 - 6:


Private Collection Suede Vanilla -tuoksukynttilä.
The Ritual of Jing suihkuvaahto.
The Ritual of Ayurveda -vartaloöljy.
Private Collection Sweet Jasmine -tuoksukynttilä.
The Ritual of Ayurveda Coconut Milk Bath -kylpyjauhe.
Amsterdam Collection -vartalosuihke.
Tuoksukynttilät on samoja tuoksuiltaan kuin aikaisempinakin vuosina, uutena tuotteena oli kylpyjauhe, jota ei ole aiemmin kalenterissa tullut. Amsterdam -sarjan tuoksu on todella hyvä! En pistä pahakseni, että se taas kalenterissa oli.
Luukut 7 - 12: 

Sport Cooling - suihkugeeli.
The Ritual of Karma -vartalokuorinta.
The Ritual of Namaste Anti-ageing -päivävoide.
The Ritual of Jing -saippua.
Private Collection Savage Garden -tuoksukynttilä.
The Ritual of Ayurveda -kuorintahanska.


Ritualsin kalenterista tulee myös joka vuosi miehille suunnattuja tuotteita, niin nytkin. 
Tästä kuusikosta tuotteet on aikalailla samoja mitä aiempinakin vuosina, tuoksut on vaan osassa vaihtunut toisiin. 

Luukut 13 - 18:

The Ritual of Mehr kylpy- ja suihkugeeli.
The Ritual of Namaste -meikinpoistoliinat.
The Ritual of Sakura -shampoo.
The Ritual of Sakura -hoitoaine.
Elixir Hair Collection Keratin Recovery -hiusnaamio.
Private Collection Precious Amber -tuoksukynttilä.Tykkään, että kalentereista tulee sarjojen shampoita ja hoitoaineita, vuonna 2021 tuli myös tällöin Hammam -sarjasta. Meikinpoistoliinat piti välivuotta viimeksi, nyt ne tulivat takaisin. Hiusnaamio ei muistaakseni ollut kummoinen ja tästä tosin riittää ehkä pariksi kerraksi :D


Luukut 19 - 24:

Homme -vaahtosuihkugeeli.
The Ritual of Jing -käsivoide.
The Ritual of Mehr -vartalovoide.
The Ritual of Sakura -tekstiilien raikastussuihke.
The Ritual of Namaste Wonder Mask.
The Ritual of Karma Shimmer -vartaloöljy.


Tästä kuusikosta löytyi se toinen miehille suunnattu tuote. Käsivoiteen koko oli pienentynyt 40 ml, kun tässä edullisemmassakin versiossa ne on useampana vuonna olleet 70 ml kokoisia. 
Uutuutena oli tekstiilien raikastussuihke, joka käy myös autoon ja huonetuoksuksi (Ritualsilta löytyy myös pyykkijuttuja).

Huomaatteko mikä tuote puuttuu? 

No se kynsiviila! Ei ole näköjään päässyt enää 24 bestseller tuotteen joukkoon (tai en tiedä onko enää edes valikoimassa), kuorintahanska sentään löytyy ja niitä itsekin käytän kuorintojen, sekä ihan suihkugeelien kanssa säännöllisesti. 

Wonder Mask oli tupsahtanut takaisin myydyimpien joukkoon ja mie tätä viimeksi kaipasinkin, tykkäsin tästä naamiosta ja harkitsin ostamista täysikokoisena. On siis jauhemaisessa muodossa, joka sekoitetaan veden kanssa naamioksi. Kynttilöiden tuoksut on miun mielestä täysin samat kuin aiempinakin vuosina, vain etiketti ja purkki vaihtuu.

Jos et ole aiemmin Ritualsin kalenteria ostanut tai haluat tutustua myydyimpiin tuotteisiin, tämä tarjoaa varmasti paljon erilaisia testattavia tuotteita ja tuoksuja. Jos olet ostanut kalenterin useampana vuonna, tämä tuskin mitään erikoista tarjoaa.Jos haluat virkistää muistia, niin pääset tästä vuoden 2021 kalenteriin! Ja löytyypä Ritualsin kalenterien sisällöt vuoteen 2017 saakka miun blogista ;D Eli tämä oli nyt kuudes Rituals -joulukalenteri, joka miulla on ollut.


4 kommenttia:

 1. Muistaakseni oon aiemminkin sanonut samaa, mutta mun silmissä on hieman tylsää, että kalenteri on vuodesta toiseen näin samanlainen. Itse tuskin ostaisin toista kertaa tätä, jos vaihtelua ei ihan hirveästi tuotteissa ole :) Ritualsin tuotteet on kuitenkin sen verran ihania, että jonain vuonna voisin tän kyllä ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tässä edullisemmassa ei kyllä tuota tuotevaihtelua ole muutoin kuin se, että tuoksusarja saattaa vaihtua :D Niistä kalliimmista en tiedä, miten niiden sisältö vaihtelee vuosittain (ainakin hajuvesiä niissä on), kun niitä ei verkkokauppoihin tule ja Ritualsin omilta sivuilta ei voi Suomeen tilata kuin rajoitetusti :S

   Poista
 2. Mulla on ollut niin monta ritualsin lahjapakkausta, siksi siis en tiedä olisiko tylsää tilata kalenteri. Minun mielestä on todella kiva, että tässä kalenterissa on noita pienempiä kynttilöitä mukana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kynttilät tulee joka vuosi! Harmi, ettei tuoksuja vaihdeta muihin.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)