14.1.2023

Lookfantastic Beauty Box | Tammikuu 2023 "A Fresh Start"

Eilen saapui tammikuun Lookfantastic Beauty Box, teemanaan A Fresh Start ja tällä kertaa myös iso tuotevihkonen oli muuttunut QR -koodin muotoon. Saa nähdä onko muutos pysyvä.

Sisältö poikkeaa itselläni brittiversiosta yhdellä tuotteella, nimittäin heillä on boksissa ollut Lanolips.
Brushworks Scalp Massage Brush (arvo n. 9 €).

Päänahan hierontaan soveltuva harja, jota voi käyttää kuiviin ja märkiin hiuksiin. Täysikokoinen tuote.

Miulta löytyy vastaava Avonilta, joten tämä lähtee eteenpäin mitä todennäköisemmin :D
StyleDry Coconut & Fig Hair Mask 50 ml (arvo n. 12.40 €).

Samainen tuote on tullut miulla viime vuoden maaliskuun Boxycharmista. Hiusnaamio, jonka annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, käytetään tyvestä latvoihin. Deluxe -kokoinen tuote.

Molton Brown Bath & Shower Gel, Orange and Bergamot 100ml (arvo n.7.90 €).


Mikäpä olisi LF Beauty Box ilman Molton Brownia! Tämän suihkugeelin tuoksu on aika pistävän kukkainen, vähän niin kuin kielojen ja tuomen tuoksua. Tämä myös deluxe -kokoinen tuote.

This Works Morning Expert Hyaluronic Serum 15ml (arvo n. 20 €). Täysikokoisen tuotteen koko on 30 ml ja arvoltaan 42.95 €, joten kyseessä on deluxe -kokoinen tuote, joka boksista tupsahti.

Sisältää 2 % hyaluronihappoa ja c-vitamiinia. Kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, käytetään aamuisin.

Dr. Lipp Original Nipple Balm, 8 ml. Deluxe -kokoinen tuote, täysikokoinen 15 ml (13.95 €).

Soveltuu huulille, kynsinauhoille, kynsille, jaloille, hiertymille ja ekseemalle. Eikä siinä vielä kaikki! Käy myös huulipunan pohjustusaineeksi, sekä kulmakarvoillekin.

Tämän tilalla on brittiversiossa se Lanolips.

Lumene Oxygen Recovery 72h Hydra Gel Mask 15ml (arvo n. 5.50 €). Täysikokoinen tuote kooltaan 150 ml hinta n. 24 €.

Annetaan vaikuttaa iholla 15 minuuttia ja pyyhitään pois. Käytetään noin 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Toimii myös yönaamiona.

Boksi oli tällä kertaa hyvin ihonhoitopainotteinen, sillä meikkituotteita ei ollut laisinkaan. Niitä tosin oman kokemukseni mukaan tulee yleensäkin aika niukasti.

Molton Brown suihkugeelin tuoksu ei oikein sykähdyttänyt, kun parempiakin tuoksuja heillä tiedän olevan. Hiuspohjaharja olisi muuten tullut käyttöön, mutta kun omistan sellaisen jo ennestään, hiusnaamiokin oli itselleni entuudestaan tuttu :D

Lumenen naamio on ihan varmasti myös jostain tullut aiemmin (veikkaan Lykon boksia), mutta omaan käyttöön en sitä silloin ottanut. Seerumi on arvokas tuote ja kiinnostavakin, mutta yleisvoide on vähän mälsä.8 kommenttia:

 1. Moltonin Orange and Bergamot saippua on just nyt pienenä testerinä mulla suihkussa käytössä ja tuoksu on, erikoinen. Appelsiini ei ehkä tuoksu siinä riittävästi, se ei ollut sellainen raikas parfyymimainen kuten kuvittelin. Bergamontti tuoksuu ehkä liiemmin vahvasti, toki, olen tässä sairastellut alkuvuoden ja nuha voi vaikuttaa tähän hajutuomiooni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun makuun suihkugeeli tuoksuu pistävälle! On semmoinen ärtsyn kukan tuoksu :D

   Poista
 2. Varmasti kivaa testattavaa, mutta ei ehkä hirmu yllättävä boxi, moni tuote on ulkonäöllisesti tuttu :) Molton Brown olisi aina suosikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molton Brown on kyllä vakkarikalustoa LF:n boksissa :D

   Poista
 3. Jännä nähdä Lumenea tässä boksissa! Sisältö oli mun mielestä ihan kiva, tosin noi Molton Brownin suihkugeelit on mulle tosi usein vähän turhan eksoottisia ja/tai voimakkaita :D Tosta hiusnaamiosta pidin, se ajoi asiansa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Molton Brownin tuoksut ei ehkä ole niitä perinteisempiä!

   Poista
 4. Kiva lukea näitä postauksia. Ei hullumpi laatikko, mutta tosiaan vähän mälsä tuo mikälie yleisvoide. Ja mulle nuo bokseista tupsahtelevat vipstaakelit on ihan turhakkeita, harvoin keksin niille mitään oikeaa käyttöä, eikä kukaan kavereistakaan huoli niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie myyn pikkurahalla joko kirppiksellä tai fb-myyntiryhmässä. Kyllä ne yleensä jollekin kelpaa, jos ei sellaisenaan niin jonkun toisen tuotteen kylkiäisenä :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)