5.1.2023

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | joulukuun loppuneet

Vuoden 2022 viimeiset loppuneet! 

Mie tilastoin kaikki vuoden 2022 aikana loppuneet tuotteet tänne blogiin omalle sivulleen, joka on piilotettu muilta ja näin ollen miulla on dataa siitä minkä verran mitäkin loppui. Siitä on tulossa sitten oma tekstinsä, jos jotain kiinnostaa numerot ja erilaiset tilastot :D

Mutta nyt niihin loppuneisiin...






Garnier Moisture Bomb -sarjan naamioita käytin kaksin kappalein. Kosteita naamioita, jotka istuvat ihan hyvin kasvoille. Meillä on talvisin niin kuiva huoneilma, että liian kuivat sheet maskit kuivaa todella nopeasti ihan jo huoneilman vuoksi :D Näissä ei sitä ongelmaa ollut.

COSRX Snail Mucin Power -kasvonaamio, tuli muistaakseni Valtteri Sandberg x Bearel -boksista. Luulin käyttäneeni kaikki tämän boksin naamiot, mutta löysin tämän joulukuun alussa laatikosta ja nappasin käyttöön. Tämäkin mukavan kostea naamio.

LuLuLun Precious Moist -kasvonaamiot (7kpl). Näitä sai leikkailla hieman enemmän, sillä silmien kohdalta aukot on todella pienet, muuten hyviä kasvonaamioita, mutta itse sain hieman käyttää saksia näiden kanssa, että asettuvat kunnolla iholle.

Kocostar Foot Peeling Pack -kuorintasukat. Toimivat, hyvät kuorintasukat. Itselläni alkoi kuoriminen tapahtua aikalailla viikko sen jälkeen kun näitä käytin.




Ziaja Pineapple shampoo, pesi hiukset puhtaiksi, mutta ei ihan narskuviksi kuitenkaan. Tuoksussa häivähdys ananaskarkkia joita ostettiin laivalta peltirasiassa :D

Ziaja Pineapple hoitoaine. Hyvä hoitoaine. Ohjeissa sanotaan, että pieni määrä riittää, mutta itse kyllä jouduin laittamaan semmoisen medium -kokoisen määrän.

Dermosil voidesaippua. Jätti ihon nihkeäksi ja vesipisarat jäi pisaroina ihoon, hyvin samantyylinen tuntu kuin LUSHin suihkugeeleissä.

Avon Care Replenishing -hiusnaamio. Iso pönikkä hiusnaamiota, jota tarvitsi vain vähän kerrallaan. Vaikutusaika noin kolmisen minuuttia. Tuoksu oli ihan ok.

The Body Shop British Rose - suihkugeeli. Tykkäsin! Ruusu ei tuoksuna kosmetiikassa ole se lempparein, mutta tässä suihkugeelissä se toimii.

Soap & Glory Call of Fruity - suihkugeeli. Puolen litran pullo suihkugeeliä, ei varmaan tarvitse sanoa, että en käyttänyt tätä joulukuun aikana kokonaan loppuun :D Taisin korkata tämän ehkä jo keväällä/kesällä. Voidemainen koostumus, ei mitään lirua ja kestää pitkään käytössä (ainakin jos käyttää muitakin). Hedelmäiskukkainen tuoksu.





eco by Herbina puhdistusgeeli, tilasin joko Matsmartilta tai Fiksuruoalta testiin. Yllättävän riittoisa, hyvä perusputsari aamulle ja oli koostumukseltaan oikeasti geeliä. Lupaa pestä myös meikin, mutta siihen tarkoitukseen en kokeillut.

Frudia My Orchard Mochi Cleansing Foam, miun iltaputsari. Riittoisa, pieni määrä riittää ja jos annostelisi maltilla, voisi tämä kestää varmasti ainakin puoli vuotta käytössä :D Pesee kasvot todella puhtaaksi. Hieman ehkä kerkeää kyllästyä näinkin pitkään kestävään tuotteeseen.

Origins Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream. Käytin tätä päivä- ja yövoiteena, toimi oikein hyvin siinä tarkoituksessa.

Avon Anew Clinical Even texture & tone, kuorivat laput. Korkkasin nämä muistaakseni jo viime vuoden alussa (ehkä keväällä?) ja ne muutaman jäljelle jääneet laput oli jo aika kuivia, mutta käytin ne kuitenkin pois.

Holika Holika Aloe Waterproof - aurinkovoide. Tämä oli oikein hyvä! Voisin ehdottomasti ostaa uudelleenkin, kevyt koostumus, imeytyi hyvin. Kellertävä sävy, mutta hävisi hyvin ihoon. 

essence Hello, Good Stuff! moussy face moisturizer. Riittoisa kosteusvoide, käytin aamuin ja illoin. Tuoksuu irtokarkeista löytyvälle banaanikarkille (jossa kova sokerikuori ja pehmeä sisus).






The Body Shop Coconut Bath Bubble. Käytin tätä jalkakypyihin antamaan vaahtoa ja siinä tarkoituksessa tämä riittää ainakin parikymmentä kertaa :D Nämä on todella tiiviitä palasia.

Avon Senses Juice Burst - vartalosuihke. Tuoksuu ihan appelsiinimarmeladille! Käytin tämän vessatuoksuna ja toimi siinä tarkoituksessa hyvin.

Revolution Cherry Truffle Makeup Fixing Spray, hyvin makea tuoksultaan. Suklaan ja kirsikantuoksuinen, joka hieman kyllä alkoi tympimään, mutta nyt on sekin saatu pois alta :D Tykkään ehkä enemmän pelkästä kirsikasta, kuin tämmöisestä kombosta.

LUSH Sleepy - vartalovoide. Tässä oli hopeaa kimalletta päällä ja koko vartalo kimmelsi sen jälkeen. Jos olisin ollut fiksu, olisin voinut sekoittanut sen kimalteen kokonaan voiteeseen, niin se olisi ehkä ollut huomaamattomampi. Kimalteesta en tykännyt, muuten voide oli hyvä.

Gucci Bamboo EdT, hyvä tuoksu :)

Ecooking Intimate Wash, todella vesimäistä koostumukseltaan. Koostumus olisi saanut olla hieman jämäkämpää tai pumppupullossa.

Gunry Sweet Santa Candy - käsisaippua. Makean tuoksuinen käsisaippua, ei huono!

LUSH Golden Pineapple - huulikuorinta. Tämä päätti sitten kuivahtaa ja en meinannut millään saada sitä pois. Ihan kuin olisi raastanut palasokeria hienoksi. Kokemus näiden kuorintojen kanssa on se, että ne saa joko käytettyä loppuun tai sitten ne kuivahtaa :D
















4 kommenttia:

  1. Kiinnostavia tuotteita :) COSRX:n sheet maskia oon koittanut bongailla sieltä sun täältä, mutta toistaiseksi tuloksetta. Noita haluaisin ehdottomasti kokeilla! Ziajan Pineapple-tuotteita oon monesti miettinyt testaavani, mutta aina se on kuitenkin jäänyt. Kiva kuulla, että shampoo on tehokas, muttei kuitenkaan liian tujua tavaraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni Ziajan shampoo oli hieman lirua, hoitoaine puolestaan paksumpaa! Mutta oikein hyviä molemmat ajoivat asiansa Miun hiuksilla :D

      Poista
  2. Kiinnostaa luvut ja tilastot! Säästelin kaikki omat vuoden 2022 tyhjät ja kun vaan ehdin, esittelen ne instassa ja alan miettii miten tänä vuonna vois kuluttaa vähemmän. Helsingin Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuoden loppuneiden tilastot ovatkin nyt jo blogissa omana tekstinään :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)