31.5.2023

Aakkoshaaste: Jacob's Protection

Tämänkertainen haastelakka oli helppo valita, sillä muita j-kirjaimella alkavia lakkoja ei miulta löydy! Täytyy kyllä ihan miettiä, että onkohan koskaan muita ollutkaan? J-kirjain ei miun mielestä ole kovin yleinen sävyjen nimissä ja tämä samainen lakka tullaan varmaan näkemään jokaisessa haasteessa, joka liittyy kynsilakkoihin ja j-kirjaimeen :D






Lakkahan on vanha kuin mikä! Se oli sitä aikaa, kun essenceä ei meiltä saanut ja ne tilattiin yleensä beautycosmetic -verkkokaupasta, jonka tilausprosessi oli jännä ja sai aina miettiä missä kunnossa paketti tulee :D Sitten taisi tullakin Kosmetik4less, josta tilaaminen sujui hieman sujuvammin.

Jacob's Protection on ilmestynyt essencen The Twilight Saga Breaking Dawn, part 2 -kokoelmassa vuonna 2012 ja eipä yllätä, että beautycosmetics -verkokkaupasta tätä kokoelmaa yhä löytyy, siellä on siis myynnissä todella vanhoja kokoelmiakin tänäkin päivänä.





Jacob's Protection peittää hyvin kahdella kerroksella. Ensimmäinen kerros on aika ohut ja läpikuultava, mutta toinen kerros pelastaa! Hyvin vaikea lakka kuvata, sillä pohjasävy on musta, jossa seassa sinistä, vihertävää (?) ja violettia shimmeriä.

Pulloa pyörittäessä näkyy violetin sävyä, mutta kynsillä sitä ei niin huomaa.













2 kommenttia:

  1. Piti ihan käydä kurkkaamassa tämä beautycosmetics ja sieltähän saa mm.Fabya! Mutta on sen näköinen kauppa että enpä uskaltaisi tilata, en muista yhtään lienenkö ikinä tilannutkaan...on se kyllä kiva kun kaikkea saa nykyään paremmin täältä tai nettikaupoista helpommin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvin mielenkiintoinen kauppa :D Ja sieltä löytyy ihan supervanhoja essencen kokoelmia yhä myynnistä (ne suklaa-banaani, suklaa-mansikka -käsivoiteetkin siellä olisi vielä saatavilla). Ja siis postikulut sai tietää vasta, kun sinne laittoi s-postia ja hän sitten lähetti invoicen koko tilauksesta postikuluineen. Ihan kaikkea ei aina ollut varastossa, vaikka verkkokaupassa ne olikin saatavilla.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)