12.5.2023

Lookfantastic Beauty Box | Toukokuu 2023 "Go Anywhere with Beauty"

Toukokuun Lookfantastic Beauty Box on saapunut!

Tällä kertaa pahvilaatikko olikin taas erilainen, normaalia suurempi ja kapeampi. Perinteistä boksia ei siitä huolimatta siellä ollut, mutta kirkas meikkipussi sieltä paljastui!


Maui Nourish and Moisture Coconut Milk -shampoo, 100 ml (täysikokoinen 385 ml).

Maui Nourish and Moisture Coconut Milk -hoitoaine, 100 ml (täysikokoinen 385 ml).


Olen joskus kaupassa näitä katsellut, mutta en ole vielä ostanut. Nyt pääsen testailemaan!
Näissä tuoksuu todellakin kookos, siitä ei ole säästelty, mutta sieltä puskee myös vähän hedelmäisyyttä ja veikkaan mangovoilla olevan siinä näppinsä pelissä.Täysikokoiset tuotteet noin 10 €/kpl normaalihinnalla.


Elemis Rehydrating Ginseng -kasvovesi, 50 ml (täysikokoinen 200 ml).

Elemistä tuli toisinaan Boxycharmista, mutta muuten tuotteet on jääneet itselläni aika huomioimatta. Mutta mielenkiinnolla testaan tätä kasvovettä, niitä on kiva aina kokeilla. 
Levitetään vanulapulla puhdistetuille kasvojen iholle, silmiä välttäen.Täysikokoinen tuote tulee suihkupullossa, hinta noin 30 €.

Ultrasun Lip Protection SPF30 -huulivoide, 4.8 g (täysikokoinen tuote).

Voin varmaan laskea yhden käden sormilla sen määrän, kuinka monessa käyttämässäni huulituotteessa on ollut suojakerroin :D Muistan, että yhdessä essencen huulivoiteessa oli suojakerroin 15 ja Oriflamen huulivoiteessa taisi olla joko 10 tai 15 -suojakerroin.

Mutta koska tällaista tuotetta ei itselläni ole, jätän omaan käyttöön!Hinta noin 4-7 €, riippuen ostopaikasta. Lookfantasticin sivuilla ei tätä versiota ole, vain SPF50 versio ja sillä hintaa noin 12 €.
invisibobble Sprunchie -hiusdonitsi, sävyssä Stripes Up (täysikokoinen).
Näitä on ilmeisesti liikkeellä kahden erilaisen sävyvaihtoehdon kanssa, mutta en tiedä minkälainen se toinen on.

Miulla venyy nämä todella paljon muutaman käyttökerran jälkeen ja eivät pysy kunnolla hiuksissa, joten pistän tämän version eteenpäin.


Hinta noin 6.50 €.

Sol de Janeiro Bum Bum Cream, 25ml (täysikokoinen 240 ml).

Varmasti monelle tuttu merkki, vaikka ei välttämättä itse olisi kokeillutkaan! Sain itse viime vuoden Youty joulukalenterista yhden tämmöisen vastaavan kokoisen, jota en ole korkannut, mutta jätän tämän silti itselleni. 

Tässä on aika vahva tuoksu, joka toimii hajusteena jo yksistäänkin, mutta voi lantrata myös miedommaksi jollain hajusteettomalla vartalovoiteella.
Hinta vaihtelee pakkauskoon ja ostopaikan mukaan, välillä 23 - 56 €.

Mukana tuli myös kirkas vetoketjullinen muovipussukka, oranssein tehostein ja kantokahvalla. Sopii oikein hyvin teemaan :)


8 kommenttia:

 1. Kesäinen kokonaisuus, olisin tykännyt kaikesta vaikkakaan en vartavasten niitä ostaisi. Elemis kiinnostavin ja sprunchiet on kyllä sellaisia että venyvät aika äkkiä...vaikka ovat kalliita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on muutama Sprunchie semmoisella pehmoisella kankaalla ja ei niitä kyllä kahta käyttökertaa pidempään pysty putkeen käyttämään, kun jo venyvät hirmuisesti. Eikä noita kankaisia kehtaa käsitellä kuumalla vedellä, että sisältä se ponnari kutistuisi :D

   Poista
 2. Tässä oli kivoja tuotteita! Huulivoide oikeastaan ainut, joka ei niin kiinnosta, mutta tosi ajankohtainen tuote sekin :) Brazilian Bum Bum Cream on varmaan parhaimman tuoksuinen vartalovoide mitä tiedän, mutten itse olisi tota valmis täyteen hintaan ostamaan. Niin erikoisen hyvää se ei kuitenkaan ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä settinä oikein hyvä! Yllättävän täysi oli tuo vartalovoide, kun eilen korkkasin :D Mielenkiinnolla jo odotan, mitä kesäkuun boksissa on jos toukokuun sisältö oli jo aikas hyvä!

   Poista
 3. Ihan kiva sisältö ponnaria lukuun ottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin tykkäsin sisällöstä, ponnari oli vähän mälsä.

   Poista
 4. Tuota Bum Bum -voidetta pitäisi joskus kokeilla, kun sitä tuoksua niin kehutaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on omanlaisensa tuoksu, joka tarttuu kyllä pitkäksi aikaa esim. vaatteisiin :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)