27.5.2023

OPI | Don't Bossa Nova Me Around & ILNP | Confetti

Tämänkertainen OPIn lakka on ehkä juurikin otsikossa mainittu Don't Bossa Nova Me Around, kyseinen lakka tuli viime vuoden joulukalenterista ja en laittanut pulloihin lakkojen nimiä, toisinkuin aiempana vuonna. 
Pullon koodilla ei googlen kautta löytynyt oikein mitään järkevää sävyä :D Onneksi kalenterista tuli vain pari tämmöistä hempeää sävyä, jossa toisessa oli shimmeriä mukana (merry & ice) ja olin nimet laittanut Instagramin postauksiin ylös.


Don't Bossa Nova Me Around, kynsillä kolme kerrosta.

Tässä on kaunis, hentoinen pinkihtävä sävy ja sopi oikein hyvin käyttämieni water decalien alle! Water decalit on ostettu joskus ebaysta ja näitä tuli iso nippu erilaisilla kuvioilla, tässä arkissa oli numerosarja 1459.

Lisänä vielä ILNP Confettia, joka on monivärinen glitterlakka kirkkaalla pohjalla.4 kommenttia:

 1. Tosi ihanat!! Mulla on tuo Bossa Nova isona pullona ja se peittää kahdella kerroksella. Minusta näissä pikku pulloissa on vähän se ongelma, tai ehkä pienessä sudissa, että lakkaa joutuu laittamaan useamman kerroksen kuin isolla sudilla. Ja kyllä, luojan kiitos kirjoitin ylös mitä pikku pulloja sulta ostin, muuten en tietäisi mikä sävy on mikäkin ;) joskus olis kyllä kiva ostaa se OPI kalenteri, tai Essie...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en olevinaan viime vuonna jaksanut laittaa niitä nimiä ylös, nyt se sitten kostautuu takaisin päin :D OPIn kalenterissa on kyllä ollut nyt parina vuonna putkeen niitä joulukokoelman lakkoja, mikä on iso plussa! Essieltä tulee taas sellaisia aika perusvarmoja sävyjä.

   Poista
 2. Onpa kaunis lopputulos<3 Sopii ihan loistavasti tähän vuodenaikaan!

  VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)