5.5.2023

Loppuneet | Huhtikuu 2023

 Huhtikuun loppuneiden aika!Olen yrittänyt raivolla käytellä LuLuLun kasvonaamiopakkauksia ja huhtikuussa niitä loppui kolme pussillista eli yhteensä 21 naamiota. Näiden silmäaukot on superpienet, joten niitä on pakko vähän leikellä, muuten naamio nousee nenän ja silmien kohdalta ylös.

LuLuLun Yamanashi Peach Sheet Mask, 7 kpl.
LuLuLun Premium Sheet Mask Strawberry, 7 kpl.
LuLuLun Pure Balance sheet mask, 7 kpl.

Oriflame Love Nature Dark Berries Delight Face Mask Smoothie. Voidemainen kasvonaamio, joka tuoksui herkullisen marjaiselle. Oli riittoisa naamio ja kun sopivan annostelun löysi, imeytyi useimmiten naamio melkeinpä kokonaan kasvoille.
Douglas Essential In-Shower Make-Up Remover, tätä putsaria käytin suihkussa. Ei mikään ihmeellisin putsari, mutta tämän tuoksu! Sopii miun mielestä perusputsaukseen, en usko että poistaa kunnolla meikkipohjaa, meikkejä jne.

Soap & Glory Clean on Me -suihkugeeli. Se perinteinen tuoksu! Tässä kermaisessa suihkugeelissä on ruusun ja bergamotin nuotteja. Hyvin vahva tuoksu, joka jää tuoksumaan niin iholle kuin suihkuukin ja suihkugeelistä löytyy myös vartalovoiteen ominaisuus, kosteuttaen ihoa. Olen kyllä silti toisinaan rasvaillut tämänkin käytön jälkeen.

Yves Rocher Milky Almonds - vartalokuorinta, mukava kuorinta. Seassa oli tummempia, isompia siemeniä (muistutti vähän kiivin siemeniä). Tämä pikkuruinen tuubi kyllä loppui jo parin käyttökerran jälkeen :D

The Body Shop Mango - vartalokuorinta. Tämä oli koostumukseltaan hieman jämäkämpää kuorintaa ja sitä sai kahmaista sormilla ja hieman ehkä lämmitellä hanskojen kanssa, että levittyvyys oli tasaista. Tämä kuorinta myös vaahtosi hieman. Hyvä, mangoinen tuoksu.


XBC Argan Oil Hand & Nail Cream, paksuhkoa käsivoidetta. Oli miun laukussa käsivoiteena varmaan nelisen vuotta :D Loppua kohden otin käyttöön töihin ja sen jälkeen sitten kotiin. Ihan perusvoide.

Dermaceutic All-in-one  -puhdistusvaahto. Aika kevyt puhdistusvaahto, jota käytin aamuisin. Vaahto oli hyvin ilmavaa höttöä, joka katosi nopeasti.

The Body Shop Mango Hand Balm, en sisäistänyt tämän tuubin tekstiä ja yllätyin kun voideo likin paksua ja kiinteää. Yleensä aina tulee ostettua/saatua näitä pieniä tuubeja joiden koostumus on aika kevyt ja geelimäinen, mutta tämä olikin nimensä mukaisesti balmia. Tämä voide oli koneen vieressä ja toisinaan tuli käytettyä myös öisin. Kuten muutkin mango-sarjan voidemaiset tuotteet, niin tämäkin muuttui iholla todella tunkkaisen tuoksuiseksi.

Origins Plantscripition Multi-Powered Youth Serum, muistelen tässäkin olleen hieman epämiellyttävä yrttinen tuoksu, mutta tulipa käytettyä pois.

Neon Organic Perfect Night's Sleep Overnight Facial Cream, tämä tuli muistaakseni LF Beauty Boxista. Todella yrttinen tuoksu, joka ei ollut oikein mieleeni. Oli tosin kyllä riittoisaa, sillä pienikin määrä riitti, jos vaan muisti annostella maltilla.I Heart Revolution Cherry Pie Dewy Makeup Fixing Spray, tuoksui kirsikalle! Kesti todella pitkään käytössä, vaikka melkeinpä päivittäin tätä suihkin. Suihke ei ollut tasaista sumua, mutta ei kyllä isoa pisaraakaan, ehkä sellainen välimuoto. Hieman kyllä alkoi tuo kirsikantuoksu tympimään.

Avon Mark -luomivärinpohjustaja, tämä on ollut avattuna ainakin 4-5 vuotta. Sain pannun näkyviin (jee!), mutta selkeästi alkoi olla jo kuivempaa. Ei levittynyt enää niin hyvin luomille, joten oli aika siirtyä eteenpäin. Miulla on jemmoissa yksi purkki tätä, mutta itse tuote on muuten Avonin valikoimasta lopetettu.

NYX Professional Makeup -luomiväri, sävyssä Seoul. Sain käytettyä luomivärin loppuun :D Tämä oli sellainen perussävy, joka kaikkeen. Käytin melkeinpä aina tätä pohjustajan päälle ja sitten muita sävyjä. Mutta kyllä tämäkin varmaan viisi vuotta oli käytössä, blogissa ensimmäiset havainnot on tästä 6/2019.


2 kommenttia:

  1. Avonin pohjustaja on kyllä kunnioitettavan ikäinen :D muistelen että mulla joskus oli sitä ja se oli ihan toimivaa tavaraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä tuoreeltaan toimii hyvin! Nyt ei enää levittynyt luomille nätisti ja teki sellaisia läikkiä, vaikka kuinka nopeasti yritti levitellä. Miullahan on siitä vielä varakappalekin :'D Ehkä se nähdään sitten vuonna 2035 blogissa!

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)