27.8.2024

Ostoksia | Carlson, K-Citymarket, Normal, Kicks, Cocopanda

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.




Miun piti nämä ostokset laitella tänne jo viime viikolla, mutta olevinaan ollut niin kiirettä :D Onneksi olen YouTuben puolelle kirjoitellut ostopaikat hintatietojen kera, niin ei nyt ihan kaikkea tarvinnut etsiä taas uudelleen esiin.

Kävin Carlsonilla katsomassa vieläkö sieltä löytyy essenceä ja Catricea, olihan siellä! Nykyään kun nämä hyllyt on toisessa kerroksessa ja ihan kassan vieressä, on hyllyt todella siistit ja tuotteet harvemmin aukaistuja/lähmittyjä, lisäksi hyllyt on täynnä.



Carlson:

- Catrice Dream In Holo Blast -kynsilakka, sävy Prism Universe (4.39 €).
- essence Blend & Line luomivärikynä, sävy Copper Feels (3.49 €).
- Catrice Space Glam Chrome luomiväri, sävy Galaxy Lights (4.99 €).
- Catrice All Matt Plus Shine Control Powder (4.99 €).


Space Glam luomiväriä olen metsästänyt, mutta en nyt ihan tätä yhtä sävyä ole raaskinut tilata. Vähän harmittelin mielessäni, ettei Carlsonilla näitä ollut.. mutta kun otti silmän käteen, niin olihan siellä! :D Näitä taisi tulla kolme kappaletta: vihreä, violetti ja "kirkas", näistä violetti oli sellainen, että se ei nyt pahemmin iskenyt ja tuo "kirkas" löytyi jo aiemmin, joten olin innoissani, kun tämä vihreä tuli vastaan.

Puuteri oli hyvä, kun käytin aiemmin tänä vuonna testimielessä yhden loppuun, joten ostin uuden ja kynsilakka näytti kivalta!

essencen luomivärikyniä olen myös katsellut sillä silmällä ja nyt tuli ihan livenä vastaan, niin päädyin tuohon kuparinsävyiseen.




Citymarketista pieni kosmetiikkasaalis:

- essence Live Life in Coral -puuteri (3.69 €).
- Nivea Clear-up Strips (7.99 €).


Hello Kitty -kokoelmakin siellä oli, mutta tuotteet oli todella vähissä eikä ollut mitään mielenkiintoista enää jäljellä. Korallikokoelmasta puuteri, kun oikein mitään muuta tästäkään kokoelmasta enää ollut, tämä puuterihan on sama, kuin all about matt!- mutta on vaan koralliprintti kannessa + puuterissa.

Nivean Clear-up Strips -pakkauksen hinta vaan tuntuu nousevan ja nousevan! Jossain verkkokaupassa hinta oli tälle 10 €! Se on jo hitusen liikaa tästä setistä.





Normal:

- True Dates Sweet Peach (2.50 €).
- Clipper English Tea (3 €/kpl).
- Vibe Wipe kasvojenpuhdistuspyyhkeet (1.30 €/kpl).
- Nailz kynsilakanpoistoaine (1.70 €).
- Yankee Candle Sweet Plum Sake tuoksukynttilä (2.90 €/kpl).


Yankee Candlen kynttilöitä oli vain tätä yhtä tuoksua, mutta en ole tämmöiseen versioon koskaan törmännyt, vain votiiveihin ja perustuikkuihin, eikä hintakaan ollut paha, joten nappasin heti pari koriin. Yhden olen jo polttanutkin :) 

Vibe Wipen puhdistuspyyhkeet on hyviä, eikä ole hinnalla pilattu. Myös Clipperin teetä ostin viimeksikin (Tuurin Normalista) ja koska sen jo join pois, niin ostinpa sitten kerralla kaksi, joista taitaa toinen olla myös jo juotu.

Taateleita olen syönyt ja eihän ne nyt suoraan taateleilta maistu, aika onnistuneesti maku osattu häivyttää. Pienoinen taatelin maku siellä taustalla on.

Kynsilakanpoistoaine jemmaan, en ole siis vielä kokeillut.




Kicks:

- Depend 7 Day -kynsilakat, sävyissä: *Roller Skate Girls ja *Cactus Valley.
- *Juliette has a gun Musc Invisible, EdP.


Muutama Dependin lakka kirkkaissa sävyissä lähti tilaukseen, molemmat sävyt Miami Vibes -kokoelmasta. 

*Juliette has a gun Musc Invisible EdP, tätä käytin yhden näytepullon loppuun ja se sinetöi ostopäätöksen :) Jos The Body Shopin White Musk sarja iskee, niin tämä tuoksuu melkeinpä samalta.

Tämä ostamani koko on se pienin 7.5 ml ja alennuskupongin voimin hinnaksi taisi jäädä jotain 22 € (norm.29 €), 50 ml pullo 99 € ja 100 ml 139 €.




- Revolution Skincare London Sali Huges Clean Sheet Morning Cleanser.
- Love by Essie - kynsilakka, sävy make the move.
- ArtDeco egyptian goddess -luomiväripaletti.
- Redken shampoo näyte ilmainen.

Cocopandan tilauksessa taisi kaikki tuotteet olla jonkinlaisessa tarjouksessa, osassa aika ruhtinaallinenkin sellainen. Putsareita on kiva testailla, niin pelastin Revolutionin aamuputsarin sieltä (voi tosin käyttää illallakin).

Sheet maskeja on jemmoissa aika niukasti, niin nämä tulee kyllä käytettyä. Essien Love -sarjaa en ole kokeillut ollenkaan, niin pienen alennuksen turvin ostin.

ArtDecon palettia katsoin Kicksillä, mutta sieltä ne katosi aika nopeasti ja hintaakin oli hieman enemmän (27€). Itse sain tämän paletin alle 17 € hintaan, joten kannatti odotella :D 






















18.8.2024

Essie | row with the flow & first kiss bliss, Emily de Molly | Lift Me Up

Muutama Essien lakkaswatch tähän päivään!

Lopussa myös Emily de Mollyn nätti topperi swatchattuna first kiss bliss -sävyn päälle. 





row with the flow, kynsillä kaksi kerrosta.

Ruskea lakka, punaisella pohjasävyllä. Ilmestynyt Swoon in the Lagoon -kokoelmassa vuoden 2021 tietämillä. Levittyi hyvin ja lyhyille kynsille varmasti peittävyys tulee jo yhdellä kerroksella. En muista, että omassa kokoelmassa olisi tämmöistä punapohjaista ruskeaa ja jos on, niin ehkä Flormarin puoleen kääntyisin tässä asiassa :D





first kiss bliss, kynsillä kaksi kerrosta.

Ilmestynyt keväällä 2024 osana blushin' & crushin' -kokoelmaa eli suht tuore lakka vielä ja löytyy ainakin Kicksistä. Sävy on hennon minttu, sinisen ja valkoisen pohjasävyillä.

Sävynä helppo ja sopii hyvin myös toppereiden kanssa käytettäväksi. Hieman saa olla tarkkana lakkaamisen kanssa, ettei raidoitu tai levity epätasaisesti.





Emily de Molly Lift Me Up, kirkkaalla pohjalla oleva topperi jossa on eri värisiä metallinhohtoisia glittereitä. Tätä on kerrostettuna varovaisesti kaksi kerrosta ja kuten huomaa, ei siltikään ole hallitseva, että peittäisi alla olevaa lakkaa liikaa.

Alla siis Essien first kiss bliss.
















13.8.2024

Essie Expressie | sk8 with destiny & word on the street, Essie Special effects | separated starlight

Essien lakkoja tällä kertaa swatchailtu! Tartuin näihin "erikoisempiin" Essien lakkasarjojen lakkoihin eli Expressie ja special effects, joista jälkimmäinen taitaa olla se tuorein.





sk8 with destiny, kynsillä kaksi kerrosta. Vaalea, pastelli lila.

Olen näiden expressie lakkojen kohdalla huomannut sellaista, että lakka kannattaa sekoittaa ennen lakkaamista, jos sitä ei normaalisti tee. Tätä sai sekoitella lakkauskertojen välissä, sillä lakkapohja erottui nopeasti ja jos sekoitus unohtui, kynsille päätyi hyvin hentoinen, läpikuultava sävy.

Nämä myös ovat nopeasti kuivuvia, joten korjauskaan ei samalla lakkauskerroksella oikein onnistu ellei ole supernopea tai aloita alusta.





word on the street, kynsillä kaksi kerrosta. Taivaansininen.

Kaunis, raikas sininen sävy. Tätä kanssa sai hieman sekoitella, mutta ei niin selkeästi ollut erottunut kuin tuo vaalea lila.





separated starlight, kirkkaalla lakkapohjalla oleva flakie lakka.
Tässä lastutkin ovat läpinäkyviä, joten ne eivät peitä alle lakattua lakkaa, vaan se kuultaa sieltä nätisti läpi.

Lakkasin yhden kerroksen ja kuten huomaa, lastuja ei kovin tiheästi lakassa ole, joten lopputulos ei ole liian täysi.
















11.8.2024

Project 10 Uses Roulette | 1. päivitys

Aloitin huhtikuussa uudelleen tämän Project 10 Uses Roulette -sarjan ja pääset katsomaan intron tästä linkistä.

Idea on simppeli, sillä tarkoituksena on käyttää tuotteita 10 kertaa ja sitten tuote pyörähtää projektista pois ja tilalle voi ottaa uuden tuotteen. Tai tähän projektiin voisi ottaa vaikka 50 erilaista tuotetta ja jokaisella tuotteella olisi se 10 käyttökertaa ja niitä sitten pudottelisi käyttökertojen tullessa täyteen pois. Varioida voi monin eri tavoin.






Yves Rocher Rose Hortensia -kynsilakka. Käyttökertoja 4.

Kat Von D Alchemist -paletti, joka sopii niin highlighteriksi, luomiväriksi kuin huulillekin. Jokaisen sävyn kohdalla käyttökertatavoite on 10.

{green} emerald, käyttökertoja 2.
{blue} saphyre, käyttökertoja 1. 
{ultra-violet} amethyst, käyttökertoja 0.
{pink}opal, käyttökertoja 8.





Colourpop Super Shock Shadow:

Like A Shot, käyttökertoja 3.
Mixed Tape, käyttökertoja 2.

MAC Cosmetics I Like 2 Watch, käyttökertoja 3.



Colourpopin luomivärit toimivat hyvin iästään huolimatta, mutta molemmista napeista on jo liimaukset pettäneet ja pannut ovat irtonaiset :D



Nämä kaksi kierähtävät projektista pois, sillä käyttökerrat tulivat täyteen.

Kia Charlotta Independent -kynsilakka. Käyttökertoja tuli yhteensä 7, mutta lakka alkoi olla niin lopussa, että kaadoin jämät omamiksaamaani lakkapohjaan ja tämä on nyt tyhjä.

Korres Probiotic SuperDose -kasvonaamio. Tälle käyttökertoja täydet 10 ja vielä tuotetta jäikin hieman, mutta ei paljoa, nähdään varmasti tämän kuun loppuneissa.




Nämä tuotteet tulevat tilalle:

NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click Lip Balm, sävy 01 Main Character, joka on kirkas ja näin ollen ajattelin, että helppo käytettävä, kun ei ole sävytetty. Tämä on ihan korkkaamatonkin vielä.

bareMinerals Complexion Rescue All-Over Luminizer, sävy Golden Peach. Tämän ostin Kicksin alesta ja sopii käytettäväksi sellaisenaan tai voiteeseen sekoitettuna. Itselleni liian tumma sävy, jos käytän ihan raakana, mutta vähäisenä määränä jonkin toiseen tuotteen sekaan sekoitettuna toimii, olipa kyseessä meikkivoide tai päivävoide.








Tämä viikko olikin sitten aika jännä, kun maanantaina herätessä kurkku oli kipeä ja ajattelin sen olevan ihan perusjuttu, kun sunnuntaina pyöräilin kaverin luo (ja pois) ja ilma oli vähän vilpoisa. Kuume kuitenkin nousi 38 tienoille ja vähän yli, joten tiistaina en mennyt kouluun. 

Enkä mennyt koko viikkona. Perjantaina tein k-testin, kun alkoi vähän epäillyttää kuumeen 37 asteen pysyminen ja sieltä pompsahti oikein nopeasti ja kirkkaasti kaksi viivaa. Tähän asti on siltä vältytty ja nyt napsahti! Onneksi oireet on aikalailla perusflunssan tyylistä, että suht helpolla olen onneksi päässyt.

// lauantai-aamuna makuaisti hävisi ja näin sunnuntai-aamulla hajuaisti elää myös omaa elämäänsä. Voin sanoa, että kynsilakkojen tuoksu ei ole terveenäkään mikään autenttinen, mutta nyt tuoksu on kuin hernekeitto, missä on jotain liuotinta :S












6.8.2024

Project Boxycharm | 30. päivitys

Pyöreä lukema tuli tämän projektin mittariin! Ja ihan sen kunniaksi sain kuin sainkin viimein yhden uuden tuotteen mukaan, tosin tätä projektia seuranneet ovat voineet jo loppuneiden tuotteiden postauksessa tähän mullistukseen varautuakin :D





Laura Geller Spackle Skin Perfecting Primer, tullut Boxycharmista lokakuussa 2021. Tuotetta pakkauksessa 59 g.

Tälle primerille käyttökertoja tulee nyt varmasti enemmän, sillä koulu alkaa tänään, joten ainakin koulupäivinä tätä tulee laitettua. Mutta kuitenkin, jälleen viiden gramman pudotus, joka on yllättävän paljon!


Paino:

5.2 74 g.
1.3 74 g.
3.4 73 g.
3.5 67 g.
4.6 60 g.
7.7 55 g.
5.8 50 g.





Frank Body Brightening Vitamin C Mask, 50 ml, tullut Boxycharmista maaliskuussa 2022. 

Muistaakseni olen käyttänyt tätä ainakin kolmesti kuukauden aikana ja olen yllättynyt, miten vähän se näkyy painossa :D Ihan käytettävä naamio, mutta en kyllä ole huomannut mitään kummoista eroa ihossa.


Paino:

3.5 104 g.
4.6 105 g.
7.7 100 g.
5.8 97 g.







Manna Kadar Hydrating Face Mist, 180 ml. Tämä on tullut vuoden 2021 elokuun Boxycharmista. 

Tämä kasvosuihke on varmasti projektin seuraava loppunut, sillä tuotetta on enää noin 1/3 jäljellä ja kuitenkin melkein päivittäin tulee käytettyä ainakin kerran.


Paino:

1.3 203 g.
3.4 203 g.
3.5 178 g.
4.6 149 g.
7.7 119 g.
5.8 97 g.






Bali Balm Pineapple Lip Scrub, pakkauskoko 15 ml. Paino mitattu kannen kanssa.

Kappas vain, paino tullut yhdellä grammalla alaspäin! Vähän mietin, mahtaneekohan tuotteen loppupaino tyhjänä olla siinä 20 gramman tienoilla.


Paino:

30.3 37 g.
4.5 36 g.
5.6 36 g.
4.7 35 g.
6.8 34 g.
5.9 32 g.
8.10 30 g.
30.10 30 g.
4.1 28 g.
5.2 26 g.
1.3 25 g.
3.4 25 g.
3.5 25 g.
4.6 24 g.
7.7 24 g.
5.8 23 g.






Tula Skincare So Poreless Deep Exfoliating Blackhead Scrub, 82 g.

Huh, tämän sain käytettyä onneksi pois. Tuoksu oli tässä hyvä, mutta kuorivia partikkeleita oli omaan makuun liian vähän ja harvassa.


Paino:

5.9 94 g.
8.10 85 g.
30.10 74 g.
4.1 62 g.
5.2 57 g.
1.3 53 g.
3.4 48 g.
3.5 38 g.
4.6 24 g.
7.7 19 g.
5.8 11 g.



Kate Somerville Goat Milk Moisturizing Cleanser, 120 ml. Tämä on tullut vuoden 2021 marraskuun Boxycharmista, joten muutama vuosi on vierähtänyt tässä ihan noin vaan :D

Ihan korkkaamaton tuote tämäkin, joten puhtaalta pöydältä lähdetään liikkeelle.

Paino:

5.8 142 g.































3.8.2024

Glam Polish | GEAUX TIGERS! & That Dreamers Often Lie -swatches

Pitkästä, pitkästä aikaa Glam Polishia! Sitä tuli joskus ammoin muinoin seurattua tiheämminkin ja ostettua kokoelmista lakkoja, mutta nyt jäänyt vähän vähemmälle. Nämäkin Glamit ostettu kirppistelyn kautta.

Haluaisin sanoa, että Hypnotic Polish on miun mielestä ehkä myynyt joskus Glamia, mutta nyt ei ollut brändilistauksessa.




GEAUX TIGERS!, kynsillä kolme kerrosta.


Tämä on ilmestynyt NOLA -kokoelmassa vuonna 2021 ja se on saanut inspiraationsa New Orleansista. 

Lakkapohja on kirkas neonkeltainen, joka menee miun silmissä vihreän puolelle. Seassa on iridescent lastuja, aurora shimmeriä ja metallista glitter mixiä. Värimaailma sininen-violetti. Ja koska lakkapohja on noin kirkas ja neon, se loistaa myös uv-valossa.






That Dreamers Often Lie, kynsillä kolme kerrosta.

Tämä lakka on ollut osana Romeo & Juliet trioa eli kokoelma on koostunut kolmesta lakasta. Kokoelma on julkaistu marraskuussa 2020.

Lakkapohja on tässä violetti jelly, jonka seassa on neonpinkkiä glitteriä, kultaisia lastuja ja aurora shimmeriä. 

Mahtaneekohan tuo aurora shimmer olla jokin Glam Polishin juttu, sillä lakkakuvauksia lukiessa näissä molemmissa sitä on, mutta miun silmään ei kyllä satu samankaltaisuutta lainkaan. Kummastakin toki hieman kultaista shimmeriä löytyy.























1.8.2024

Loppuneet | Heinäkuu 2024

Heinäkuun loppuneet olisi nyt aika käydä läpi. 

Myönnettävä myös se tosiasia, että ensi viikolla alkaa taas koulu! Ja itseasiassa viimeinen lukuvuosi, sillä tarkoitushan olisi valmistua 6/2025 :D
Meidän alalla ei ole virallista kesälomaa lainkaan, tukien vuoksi, joten työharjoittelu loppui juhannukseen, saatiin koulutehtävä ja käytiin kitkemässä/ajamassa ruohot tilalla eli koulutaival kesti läpi kesän, mutta normaalia pienimuotoisempana.






Avon Senses Water Mint -suihkugeeli, hyvin geelimäinen koostumus. Tuoksussa erottui selkeästi niin minttu kuin kurkkukin eli aika raikas tuoksukombo, mutta ei sellainen hammastahnamainen kuitenkaan.

The Body Shop Zesty Lemon -suihkugeeli. Tässäkin oli tuoksu enemmän makea, kuin kirpsakka sitruuna. Ei ehkä lempparein sarja, mutta tulipa käytettyä :D Eikä sitten puhuta siitä määrästä, mitä miulla on kirsikka -sarjaa suihkugeelinä..

Yves Rocher Frozen Lychee -käsisaippua. Makea, hedelmäinen tuoksu. Tämä oli viime joulun sesonkituote ja ihan kivan erilainen sellainen. Litsiä harvemmin kosmetiikassa tuoksuna on. 





VibeWibe Facial Wipes, näitä tulee ostettua aina Normalista. Hyviä kasvopyyhkeitä, jolla yleensä pyyhin kotioloissa lähinnä swatchit käsistä tai luomivärin yms. muruset kasvoilta. Myös niitä sinisiä versioita olen ostanut, päteviä nekin.

Garnier SkinActive Hyaluronic Aloe sheet mask, näitäkin tulee ostettua yleensä Normalista (1.90 €/kpl). Helppoja ja todella kosteita sheet maskeja, asettuu kasvoille hyvin, vaikka kangas on hieman paksumpi.

Holika Holika Strawberry sheet mask, esanssin mansikkainen tuoksu. Kivan ohut kangas, joten asettuu helposti kasvoille. 




Avon Nutra Effects MATTE Oil-Control -päivävoide. Yksi suosikkituotteeni Avonilta, tilasin ennen Avonin lopettamista pari purkkia jemmaan, joten saan vielä kahden purkin verran tästä nauttia. Miellyttävä tuoksu ja koska voide on valkoista, niin olen sekoittanut sekaan toisinaan peitevoidetta, joten on saanut helposti vähän sävyäkin kasvoille.

Sol De Janeiro Delicia Drench Body Butter Cheirosa 59 Fragrance. Täyteläinen vartalovoide, jota käytin usein käsivoiteena yöksi. Tässä ei miun mielestä ollut glitteriä lainkaan, toisin kuin siinä alkuperäisessä on. Miellyttävä tuoksu ja ei ole miun makuun liian voimakas.

Avon Care Jasmine scent & glycerine käsivoide, 30 ml. Kevyt käsivoide, jossa kukkaistuoksu. Sopi hyvin työpöydälle tai laukkuun mukaan. Ei jätä käsiä lähmäiseksi, vaan imeytyy nopsaan.

Avon Care Avocado Oil Replenishing käsivoide. Tuoksultaan vihreä, vähän ehkä jopa miehinen tuoksukin hieman. Kevyt käsivoide, josta jäi sellaiset ehkä ostaisin, mutta toisaalta en välttämättä -fiilikset.



NUXE Very Rose 3-in-1 soothing micellar water. Tätä voisi ostaa uudelleen! Mieto ja hyvä ruusuntuoksu, oli myös riittoisa. Hyvä tuotetuttavuus LF Boksista.

the SAEM Iceland Hydrating Soothing Gel, jättipönikkä! Tällä on sama idea, kuin aloe soothing geeleillä, eli voi käyttää vartalolle, kasvoille ja miksei hiuksiinkin antamaan kosteutta. Käytin lähinnä vartalolle, muutaman kerran kasvoille antamaan pikakosteutusta ennen seerumia/kasvovoidetta. Talvella oikein hyvä kosteutuksen antaja kasvoille, kun huoneilma on kuivempi. Tuoksuu lähinnä vedelle, jota tämä melkein 100 % olikin.

onekind Clean Slate Gentle Cleansing Cream. Tämä voideputsari oli käytössä miulla lähinnä aamuisin, on siis ihan vaan voidetta, joka ei vaahtoa tai mitään muutakaan. Voisin kyllä ostaa uudelleen, tämä taisi tulla LF Boksista.

the SAEM Jeju Fresh Aloe Toner, aloen tuoksuinen. Kosteutti hyvin ja sai kyllä halutessaan kerrostaa, imeytyi ihoon oikein mainiosti. Vaikka pullo oli pieni, niin kyllä tästä kyllä pari kuukautta käytteli, tosin ihan joka päivä tämä ei aamuin illoin ollut käytössä.

Tula Skincare So Poreless Deep Exfoliating Blackhead Scrub. Tykkäsin tämän tuoksusta, mutta kuorintana vähän blaah. Isohkoja kuorintarakeita, semmoinen mikroraekoko on sopivampi ja tuntuu enemmän tehokkaammalta. Tuoksu oli tässä makea, hedelmäinen.





Juliette has a Gun Musc Invisible EdP. Jos The Body Shopin White Musk -tuotesarja iskee, niin tämä tuoksuu samalle, ainoa ero on se, että tässä on EdP -vahvuus, eli tuoksu kestää pidempään. Tilasin tästä itse asiassa sen 7.5 ml koon, joka on hinnaltaan 29 €, seuraava 50 ml menee jo 99 € hintaluokkaan :D

essence all about matt! fixing compact powder. Tätä tulee aina ostettua jemmaan, perushyvä puuteri johon useimmiten aina palaan ja yleensä on aina saatavilla, edes jostain. Tämä samainen puuteri tuli muuten nyt siinä Live Life In Coral trend editionissa, eri printillä vain.