30.11.2021

Boxycharm marraskuu 2021 | Invite Only

Ekstrapostaus tähän lumiseen marraskuun viimeiseen päivään, nimittäin haluan saada tämän kuun Boxycharmin pois alta vielä tämän vuoden puolella :D


Marraskuun boksi saapui miulle noudettavaksi maanantaina ja kipaisinkin sen hakemassa ASAP! Teemana tässä kuussa oli Invite Only.


Marraskuun Boxycharmin sisältö:

- Violet Voss | Violet Sunset -luomiväripaletti (37$).
- Kate Somerville | Goat Milk Moisturizing Cleanser (40$).
- Glowosasis | Milkdew PH Balancing Moisture Milk Toner (34$).
- Lilly Lashes | Falling for Your Lash (28$).
- Vitamasques | Nourish Flower Nectar Mask & Glow Juicy Berries Mask (18$).


Yhteensä: 157 $.

Lilly Lashes irtoripset, boksin meh -tuote! Ilmeisesti paketissa on vain ripset, ei muita tykötarpeita. En innostu näistä ollenkaan, kun ei ole itselläni käyttöä. Tuote oli Boxy exclusive.


Vitamasques tarjosi kaksi kangasnaamiota, jotka ovat kumpainenkin biohajoavia. Nämä tulevat käyttöön, sillä käytin juuri kaikki kangasnaamiojemmat loppuun.Muisteleisin, että Kate Somerville Goat Milk -putsari oli miun valintatuote tähän boksiin. Koostumus on ei-vaahtoava, kermainen koostumus poistaa meikin, lian, öljyn ja epäpuhtaudet kuivattamatta tai ärsyttämättä ihoa.


Seuraava ihonhoitoon liittyvä tuote on Glowoasis Milkdew pH balancing moisture milk toner, joka on Boxycharmissa uusi merkki eli voidaan nähdä jatkossakin bokseissa.
Kasvovesi tapaa kosteusvoiteen: lupaa kosteuttaa ja tasoittaa ihoa, vegaaninen. Poistaa samalla myös iholle jääneen lian sekä muut kuona-aineet, jotka aiheuttavat epäpuhtauksia tai ärsytystä.
Violet Voss Violet Sunset -paletti sisältää luomivärejä, sekä pigmenttejä. Kääntelin palettia ympäriinsä ja en huomannut pigmenttejä koskevia varoituksia ollenkaan, jotka yleensä palettiin lisätään johonkin kohtaan. 

Värit ovat hyvin maltillisia, neutraaleja. Mutta mahtuu toki pieni värinpilkahdus Lilac ja Violet Sunset -sävyjen kohdalla. Paletissa on sekoitus mattaa, shimmeriä ja metallia. Tuote on ollut Boxy exclusive. Jää itselleni :P
Marraskuun Boxycharm on nyt taputeltu ja ihan hyvä sisältö, ainoana tuotteena mistä en innostunut oli nuo irtoripset, muut saavat peukun ylös!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti jatkossa ei sit kamalasti tule noita ripsiä kerta hinta nousee :( olin jo aamulla uusimassa sitä tilausta koko vuodeksi 25 dollarin hintaan, mutta se olisi maksanut kerralla 300 dollaria :D on kyllä tosi kipurajoilla tämä boksi nyt. Sulla kiva sisältö paitsi nuo ripset...niitä tulee koko ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää maksaa koko mätkyt kerralla jos haluaa aina vuodeksi kerrallaan, mikä on mälsää :D Nuo ripset on kyllä todella mälsät, jos tulee tässä kuussakin, niin huudan :'D

   Poista
 2. Oli kyllä mahtavia tuotteita boxissa! Paitsi nuo ripset... ;) Varsinkin Kate Somervillea olisi kiva myös päästä joskus testailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kate Somervillehan tuli myös jossain toisessa kk-boksissa, en vaan muista missä :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)