1.9.2024

Loppuneet | Elokuu 2024

Elokuun loppuneiden tuotteiden aika! Tällä kertaa tuotteita loppui ihan hyvä määrä, 15 kappaletta.



Garnier SkinActive Moisture Bomb sheet mask, tuttu näky täällä blogissa. Hyviä sheet maskeja, ei mitään huonoa sanottavaa.

Garnier SkinActive Hyaluronic Aloe sheet mask ja tästä sama tarina, ei mitään huonoa sanottavaa.

7th Heaven marshmallow fluff hydrating mask, todella makea, herkullinen tuoksu. Ilmava koostumus, ei peittänyt kasvoja niin paljoa kuin tuossa mallikuvassa. Imeytyi hyvin ja yllättävän hyvin koko pussin sisältö meni kasvoille (8g).

Gunry Facial Cleansing Wipes Original, lähinnä käytän swatchien poistoon, mutta näiden luvataan poistaa myös vedenkestävä meikki, jota en ole kokeillut. Halpoja ja hyviä. Löytyy myös pienempiä pakkauksia tuoksullisina versioina (sitruuna, meloni, aloe..).




Rituals... The Ritual of Jing shower gel. Ei mikään suosikkini, mutta voisin kyllä ostaa jos hyvä hinta sattuu vastaan, ainakin tätä suihkugeeliä. Jotain huonetuoksua/kynttilää en itse ostaisi.

The Body Shop Cherries & Cheer shower gel, viime talven kausituoksu jota saatoin ostaa useamman pullon :D Tätä oli myös irrallaan myynnissä 60 ml pullossa, joten niitä lähinnä napsin mukaani, kun sattui kohdalle. Tässä on juuri täydellinen kirsikan tuoksu, vaikkakin seassa on myös mantelimaitoa ja vaniljaa. Tuoksu on jopa hieman kitkerä, silti paras tuoksu aikoihin.

Four Reasons Moisture Shampoo, en ole aikoihin käyttänyt mitään merkin tuotteita ja ostin matkakokoiset tuotteet testiin. Pieni määrä riitti ja vaahtosi hyvin, pesten hiukset puhtaiksi. Tuoksu on miun nenään raikas, mutta ehkä hivenen makeakin?

Four Reasons Moisture Conditioner, ihan kelpo tuote tämäkin. Välttämättä en ostaisi uudelleen, mutta ei sitä koskaan tiedä, plussaa tietty kotimaisuudesta.






Sephora Cotton Flower body lotion, suosikkituoksuni Sephoran omasta sarjasta. Kivan kevyt vartalovoide, joten oli sopiva näin kevääseen/kesään käytettäväksi.

Missha Aqua Sun SPF50+ PA++++, aurinkovoide joka ei tunnu kyllä yhtään sellaiselle. Ostin jo uuden, mutta saattaa olla, että se korkataan vasta ensi kesänä. Sekoittelin tämän joukkoon toisinaan peitevoidetta ja toimi senkin kanssa. Käytin pari kertaa myös käsivarsiin, kun olin menossa tekemään ulkohommia +30 asteen helteeseen ja en kärähtänyt!

hey Honey Make a Splash Intense Hydrating Aqua Serum, todella hyvä seerumi! Tämä olikin tullut IPSYn mysteeripussukassa ja hintakin täysikokoiselle tuotteelle melkein 50 $ (hinta 6/23). Ohut, vesimäinen koostumus ja tämä pieni 10 ml tuubi kesti yllättävän kauan. Käyttäisin mielelläni uudelleenkin.

TonyMoly Vital Vita 12 Calming Ampoule, tilasin tämän testiin Sokokselta ehkä tämän vuoden puolella tai viime vuoden lopussa. Käytin seerumin tavoin, lähinnä aamulla. Ihan kiva oli kokeilla, mutta en välttämättä ostaisi uudelleen. 

Styledry Pineapple & Coconut Prep & Prime Polishing Primer, tämä on tullut joulukuussa 2023 LF boksista ja on siis hiuksille tarkoitettu tuote. Pieni määrä hierottiin käsien välissä ja levitettiin hiusten koko pituuksiin, myös päänahkaan. Hallitsevana tuoksuna on yllättäen kookos, mutta kyllä sieltä ananaksenkin tunnistaa. Riittoisa tuote, ei tehnyt hiuksista tahmaisia tai likaisen näköisiä. Tuoksu alkoi tosin hieman tökkimään ja käytinkin välillä muita tuotteita.



essence happy mood & fixing spray, tämä versio oli sitruksen tuoksuinen. Pystyi käyttämään ihan vain kasvosuihkeena, mutta myös kiinnittämään meikkiä. Käytin lähinnä jälkimmäisenä vaihtoehtona ja oli ihan pätevä suihke. Tuoksukin oli kiva.

essence Oh happy daisy! nail polish remover. Poisti lakkaukset hyvin ja tämä asetonia sisältävä versio on kyllä mielestäni parempi, kuin nyt käytössä oleva asetoniton joka tuntuu kuivattavan kynnet :S














2 kommenttia:

  1. Mulla on ehkä ollut tuo essencen poistoaine ja oli hyvä! TBS kirsikkasarja on ihana, nyt kiinnostaisi se uusin syksyinen halloween?, en tiedä tulisko tilattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minnuu ei Pumpkin Spice -sarja oikein kiinnostele :D Ja ne tulee melkeinpä joka vuosi, taitaa välillä nimi ehkä vaihtua ja jotain tuoksuvivahteita muuttua, mutta ei oo miun juttu :')

      Mutta! Mitä mahtaa tulla tämän vuoden talvisarjaan? Onko ne samoja kuin aikaisempina vuosina, vai onko siellä jotain uuttakin? Harmi vaan, että jos jotain kiinnostavaa tulee, niin joutuu tilaamaan :(

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)