15.9.2024

Beauty Besties | Kauneusboksi

Tilasin Beauty Besties -kauneusboksin, kun niitä tuli vielä pieni määrä ekan loppuunmyynneen erän jälkeen myyntiin.

Boksin hinta 79,90 € (sisällön arvo 203.40 €). Boksi tilattu Godies -verkkokaupasta (ent. Nobe).

Boksia oli vielä perjantaina 13.9 verkkosivuilla myynnissä. 

Itse tilasin boksin sillä ajatuksella, että osa tuotteista jää itselleni käyttöön ja osa löytyy sitten blogin joulukalenterista.




MOIRA I'm Falling For You Pressed Pigment Palette (22.90 €).


Boksin ainoa meikkituote oli tämä luomiväripaletti, hyvin simppeli värimaailma, muutamalla väripilkulla. Löytyy mattaa, sekä shimmersävyjä.

Mukana tuli myös kirjekuori, postikortti sekä MOIRA -tekstillä varustettu sinetti, jos haluaa lähettää jollekulle kirjepostia.




Tonymoly Pocket Bunny Moist Mist kasvosuihke, 60 ml (17.90 €).

Tätä kasvosuihketta olen käyttänyt aiemminkin, mutta en ole raaskinut enää ostaa, kun edullisempiakin kasvouihkeita on :D




Beautyblender Original Makeup Sponge Pink (22 €).

Se aito ja oikea Beautyblender! Tämä on kovamuovisessa kotelossa, joka oli itselleni yllätys, tai sitten ne on ollut aina, mutta itselläni ei vaan muisti riitä sinne asti. Tämä tuli boksista alkuperäisessä värissä, eli pinkkinä.




IDA WARG Beauty Intense Moisture Hiusnaamio, 75 ml (8.50 €).

Tämä tuote tuoksu boksissa ja hiusnaamion tuoksumaailmasta löytyy karamelli, sekä vanilja. Tämän merkin tuotteet on jääneet vähälle käytölle, mutta nyt pääsee testaamaan.




KOCOSTAR Vitamin Happy Mask (4.20 €).

Merkin naamiot on oikein hyviä ja niitä löytyy moneen eri lähtöön, myös jaloille ja käsille.




Scandy Glow Like You Mean It Brightening Serum, 30 ml (11.95 €).
Scandy Spot the F Off Invisible Blemish Patches (9.95 €).


Scandyn tuotteita en ole testaillut lainkaan, näin sekin onnistuu näppärästi ja ihan mielenkiintoisilla tuotteilla. Finnitarroja tulee käytettyä harvoin, mutta pääsee varmasti testiin, jos vaan näppylöitä tulee.




NOBE Superfood Skincare Oat Wonder Luminous Lip Oil, 10 ml (17.90 €).


Ilmeisesti ihan väritön huuliöljy, kivan pirteä pakkaus :) Voin paljastaa, että tämä tuote näkyy sitten joulukalenterissa joulukuussa.




Hello Sunday the everyday one SPF50 -kasvovoide, 50 ml (23.50 €).
Hello Sunday the one for your lips SPF50 -huulivoide, 15 ml (12.90 €).


Hello Sundayn tuotteitakaan en ole tainnut käytellä, ainakaan en muista. Kasvovoide jää itselleni testiin, mutta huulivoide jatkaa matkaansa eteenpäin.




Four Reasons Original Shine Spray, 200 ml (14.90 €).
Mjuuk Refresh Dry Shampoo, 250 ml (6.90 €).
PopSockets 'Beauty Besties' (19.90 €).


Tästä kolmikosta päätin, että laitan kaikki eteenpäin. Varmasti mielenkiintoisia kokeiltavia (pl. PopSockets), mutta ei ole tarvetta tällä hetkellä.

Four Reasonsilta tuli siis kiiltospray hiuksille, tuoksuna hunajameloni ja Mjuukilta raikastava kuivashampoo.





Chjoko Helsinki Beauty Besties -suklaakonvehdit, 4 kpl (10 €).

Mie aattelin ensin, että nämä olisi olleet irtoripset, mutta ei! Olikin suklaata :D Pakkaus sisältää neljä konvehtia, jotka varmasti tulee tuhottua ihan tässä lähiaikoina, kunhan vain raaskii.











2 kommenttia:

  1. Sisko tuo aina nuita Chjoko suklaita Helsingistä, ne on kyllä hyviä <3 Ihan kiva sisältö mutta osa turhaa itselle niin jäi hankkimatta. Kallis myös hinnaltaan vaikkakin varmaan vastinetta rahalleen. Jotenkin nykyään ostaa mieluummin suoraan mitä haluaa kuin mitään turhaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään söin suklaat ja oli ainakin makeus kohdillaan :D Tämä oli normaalia kalliimpi boksi, mutta sisälsi myös tuotteita Godiesin valikoiman ulkopuolelta, mikä oli jännä! Yleensä ne tuotteet bokseissa on sellaisia, joita sitten sieltä verkkokaupastakin saa.

      Itse sisällön kurkkasin ennen ostoa, kun näitä oli vielä julkaisun jälkeenkin aika pitkään myynnissä, ei siis loppuunmyyty heti ja on yhä saatavilla.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)