13.9.2024

Catrice Pastel Please | Cloud Nine & Catrice Poolside of Life | Purple Skies

Vähän uudempia Catricen lakkoja, joista kumpainenkin on ollut nyt kesän puolella ilmestyneissä kokoelmissa. Tosin, en ole ihan varma olikohan tämä Pastel Please -ihan hyllyissä, mutta Poolside of Life on ilmestynyt trend editionina.







Cloud Nine, kynsillä kolme kerrosta.


Tämähän on sävyltään oikeasti pastellinlila/violetti, ei sininen :D Vaikka kynsille lakkailin tätä kolme kerroksen verran, itse huomaan silti vielä vapaan kasvun rajan kuvista. Kuivui kynsille aika nopeasti, tosin lakkailin ohuita kerroksia.

Sävy on todella nätti ja lakassa on shimmeriä todella paljon, erottuu kuvissa sekä livenä. 





Purple Skies, kynsillä kolme kerrosta.

Tässä lakassa on myös runsaasti shimmeriä, koostumus on tässä läpikuultavampi, mutta silti peittää hyvin. Vähän sellainen frosted/metallinen lopputulos, näkyy hieman siveltimen jäljet, mutta ei liikaa.

On muuten pysynyt kynsillä yllättävän hyvin (viisi päivää), edes kärjistä ei ole kulunut, vaikka olen käsitellyt kukkia, lotrannut veden kanssa jne. Tämä myös kuivui nopeasti kerrosten välillä.















2 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen värisiä lakkoja. Voisin hankkia itsellekin. :) yksi baby blue -sävyinen Sally Hansenin lakka löytyy ennestään, mutta sillä on kyllä täyttä tuskaa saada tasaiset lakkaukset ja vaatii monta kerrosta. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisinaan lakoista löytyy aina niitä vänkääjiä, jotka pistää vastaan :D Useimmiten ne on keltaisia sävyltään, mutta kyllä punaisetkin ryppyilee aika usein! Nämä molemmat lakat kyllä pelitti hyvin :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)