5.9.2024

Ostoksia | Yves Rocher, Kicks, Oriflame

Ystävämme Yves Rocher muistuttaa itsestään aika tiuhaan, ihan perinteisellä postilla. Kirjeitä tulee ehkä 1-2 kertaa kuukaudessa. Yksi huono puoli tosin on, että se tuote mitä kirjeessä ei ole, ei miun mielestä pysty tilaamaan. Tilauslomakkeeseen kirjoitellaan vaan koodeja ja sieltä tulee sitten oikea tuote listaukseen, eli sellaista verkkokaupan selausta ei ole mahdollista tehdä lainkaan.


Yves Rocher:

- Kookos käsisaippua x 2 (2 x 190 ml).
- Kylpy- ja suihkugeeli täyttöpakkaus (600 ml), vadelma ja piparminttu.
- Uudelleentäytettävä pumppupullo.


Käsisaippuat oli kaksi yhden hinnalla -tarjouksessa. Uutuutena oli täyttöpakkaus kylpy-ja suihkugeelistä, pakkaus on hyvin ohutta muovia, samantyylistä kuin joissain virvoitusjuomapulloissa.

Myöskin uutuus ja ehkä oudoin sellainen, oli uudelleentäytettävä pumppupullo. Tässä ei sinänsä mitään erikoista ole, mutta kun luin "käyttöohjeet", siellä oli maininta, että pullon saa täyttää uudelleen maksimissaan viisi kertaa.

Olisi kiva tietää, että miksi tällainen käyttörajoitus? Pullon muovi on sentään paksumpaa, kuin esimerkiksi tuossa täyttöpakkauksessa. Tulee mieleen hiilihapotuspullojen parasta ennen -päiväys, mutta niissä käyttötapa on hieman erilainen ja se on ihan ymmärrettävä selitys pakkauksen vaihtamiselle. Outoa.




Kicks:

- Atelier Rouge, sävy Petite Pistache (7.90 €).
- Paula's Choice Defense Gel-To-Cream Cleanser (6 €).
- Morphe Continuous Setting Mist (18 €).
- L'Oréal Paris Studio Line Fix & Style Spray Ultra Strong Hold (3.90 €).
- Depend 7day Hybrid Polish, sävy Sparkles Green (5.40 €).


Tuotteiden perässä on normihinnat, itse sain kaikki alennuksella :D 

Atelier Rouge uudisti pullonsa! Miun mielestä pohja on sama, mutta korkki on normaalimpi, ei ole enää sellaista syvennystä. Morphen setting mistiä olen käyttänyt aiemmin yhden pullon loppuun ja tykkään siitä tasaisesta sumusta, jonka pullo antaa, ehkäpä tämän vuoden löytö!

Kasvoputsareita on kiva testailla, joten nappasin pienen pullon Paula's Choicelta kokeiluun. Kokeiluun lähti myös L'orealin hiuskiinne.





Oriflame, esite 12 voimassa 11.9.2024 asti:

- Scope Across Space, EdT (35.90 €, jos ostat 2 kpl hinta 28.90 €/kpl).
         - päätuoksunuotit: rosepippuri, Diviniris®(iiriksen tuoksu), Metanoid (metallinen
          myski).
- Scope Time Loop, EdT (35.90 €, jos ostat 2 kpl hinta 28.90 €/kpl).
         - Päätuoksunuotit: iloinen tuoksunuotti (vaniljan ja merituulen sekoitus), jasmiini,
          myski.
- Love Nature Hydrating Organic Aloe Vera & Pineapple kosteusvoide (8.90 €).
- Bonuspisteillä tilattu: Giordani Gold Woman EdP (kuvastossa hinta 31.90 €, norm. 54 €).
          - Alkutuoksu: sitruuna, mandariini, appelsiini.
            Sydäntuoksu: jasmiini, madonnanlilja, appelsiininkukka.
            Jälkituoksu: patsuli, sammal, myski.




Time Loop -tuoksua testailin yksi päivä ja sen tuoksu on juuri hyvä, sellainen huomaamaton tuoksu, mutta jonka kyllä tunnistaa. Muisteleisin, että nämä kaikki Scopen tuoksut oli unisex ja näihin on käytetty tekoälyn apua. Tuoksuja on kolme, mutta Earth Wonder -tuoksun skippasin (päätuoksunuotit: Pearadise®, magnolia, myski, santelipuu).





Pyörähdin eilen Normalissa ja tässä sieltä ostetut kosmetiikkaostokset.

Tuttuun tapaan sheet maskeja: muutama Garnierilta ja Sencen kuviollinen naamio, jonka veikkaan olevan aika paksuhkoa kangasta.

Hammastahnajemmat alkoi olla lopussa, joten ostin kaksi samontein varalla. Käyttöön ne kuitenkin tulee. Nail Art Ombre -sieniä, oli ihan hyvänhintaisia, 6 kpl 1 € ja jos innostuisi tekemään ombre-kynsiä taas jossain vaiheessa.

Puca Pure & Care -merkiltä puhdistusliinoja. Nappasin myös silikonisen, kaksipäisen spatulan, jolla saa voidepurkit yms. tyhjäksi.





Joensuun Sokokselta poistuu KVD kokonaan, joten kaikki tuotteet oli tarjouksessa (näistä ei siis saanut vielä lisäksi sitä -20% Kutsu Kauneuteen alennusta). Tätä Planet Fanatic palettia olen ihastellut jo siitä lähtien, kun bongasin Kicksin sivuilta ja en vaan raaskinut ostaa, nyt sen sitten nappasin kun näin livenä. Sisältää matta- ja shimmersävyjä, voidaan käyttää kuivana tai märkänä. Lisäksi on täysin kierrätettävä pakkaus, ei sisällä magneetteja, metallia.. Ilmeisesti täysin muovia oleva paletti ja toivotaan, että ei ihan heti halkeile tai saranat hajoa :D

Normihinta olisi ollut 59 €, nyt oli 40 €.
















2 kommenttia:

  1. Vähän kaikki aina poistuu Sokokselta mutta ehkä se ei vaan sitten myynyt. Eipä ole aikoihin tullut Jns käytyä, pitäis joskus vaikka huvikseen mutta nyt sinne on pitkä matka. Parempi tuo AR korkki kyllä nyt!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelen kyllä, että UD sieltä vielä löytyy :D Fenty ja IT Cosmetics oli miun silmään uutuuksina, Fentyn tuotteita jonkin verran alessa.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)