10.5.2015

Chalk Ink ja masking tape / teippitarha.fi

Saatiin miittiin Teippitarhalta kokeiltavaksi Chalk Ink - liitutussi sekä masking tape -rullia, joilla saimme koristella mukit. Neljä rullaa lähti testailtavaksi muille (osa taisi jakaa teippiä keskenään) ja yksi, leveämpi rulla jäi minulle.Chalk Ink kynillä voi kirjoittaa mm. peiliin, liitutauluun (ei itsemaalatuille) ja muoviin.

Kirjoitukset/piirrustukset lähtevät pois kostealla liinalla, mutta suosittelen testaamaan ensin pienelle alueelle, ettei tule ikäviä yllätyksiä. Me kirjoitettiin muovimukeihin nimet ja itse sitten myöhemmin mm. peiliin ja Palaset - laatikostoon.

Miittiin saimme Granny Blue -kynän. En tiedä monen millin kirjoituspää tässä on, mutta 6 mm kynien kuvassa olevaa tekstauspäätä tässä ei ole, vaan luotikärki kuten 0,5 mm - 1mm liitutusseissa.
En ole ennen masking tapea käyttänyt, mutta minut yllätti se, että sen voi käyttää uudestaan. Mukin koristeluun otin saman teipin noin 5-7 kertaa irti ja aina liimapinta oli yhtä luja.
Tajusin myös, että sillä voi koristella mukit myös muulla tavoin. Käsistään näppärä oleva voi tehdä vaikka rusetteja.

Sopii vaikka synttäreille eräänlaiseksi ohjelmaksi, missä jokainen voi haluamallaan tavalla koristella mukin tai miksei kutsukortteihinkin?Minulla on käytössä viivapallo (pinkki) masking tape, joka on 15 mm leveä ja teippiä on rullassa 10 metriä eli on riittoisaa.

Kuvioita on varmasti moneen makuun mm. polka dot, kukonaskel, numerot ja planeetat.


Teippitarhalla on muuten kivoja paperipillejä, jotka kestävät kylmässä nesteessä vähintään vuorokauden hajoamatta ja ne soveltuvat esimerkiksi leivontaan! (ei sovellu alkoholille/kuumille juomille)
Kiitos Teippitarhalle!


(en hyödy linkeistä)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)