20.5.2015

Esittelyssä Yves Rocher - verkkokauppa.

Kuinka moni muistaa ne perinteiset Yves Rocherin tilauslomakkeet, jotka tulivat postitse?
Kirjeitä tulee edelleen, mutta ehkä noin kerran vuodessa ja nekin äidilleni. Itselleni ei tule enää sitäkään, kun liike Joensuussa lopetti.

Yves Rocher on kotoisin Ranskasta ja myy mm. kosmetiikkaa ja vitamiineja.


Toimituskulut:

4,90 € (alle 17 euron tilauksiin).
Ilmaiset toimituskulut yli 17 euron tilauksiin.

Ja paketit tulevat lähimmälle R-kioskille joka vastaanottaa paketteja. Jos se lähin toimipiste on täynnä, niin sitten ne siirtyy seuraavaan jne. Tämä on hieman ikävää, sillä itselleni on käynyt Yvesin kanssa näin ja se lähin toimipiste onkin sitten 4 km päässä. Lisäksi toimitustapoja ei ole muita eikä voi valita sitä omaa, lähintä R-kioskia.


Paketit tulevat aina tutuissa pahvilaatikoissa, ei pehmusteita tai muutakaan pakkausmateriaalia, vain lasku heti päällimmäisenä.

Napinaa aiheuttaa myös tilauksen seuranta. Asiakasnumeron löytää vain laskusta, jonka avulla omilla sivuillaan voi tilauksen etenemistä seurata ja laskuhan tulee tilauksen mukana :D
Itse pengoin vanhoista laskuista sen asiakasnumeron, että pystyin kurkkaamaan välillä missä se menee.


Yves Rocherille tulee mukavasti uutuuksia ja jotkut ovat jääneet klassikkotuotteeksi, kuten Monoi De Tahiti ja joulun kynnyksellä ilmestyvät joulusesongin tuotteet.

Tarjouksia kannattaa seurata myös ja tällä hetkellä jos tilaa uutiskirjeen, niin saa -10% alennusta ostoksista. Itse tilasin ennen Äitienpäivää ja ostoskoriin ensimmäisenä lisätyn tuotteen sai -50 %, itse valitsin ravintolisän, sillä olen halunnut niitä kokeilla (ja kun itse joudun etsimään purutabletteja/imeskeltäviä niin nuo oli oiva valinta).


Myös tilaajalahjat ovat upeita! Omasta mielestäni niitä on laaja valikoima sekä vaihtuvuus on tiuha. Tilaajalahja on myös vapaaehtoinen eli sitä ei tietenkään ole pakko ottaa.
Tällä kertaa Hydra Vegetal -sarjan seerumi oli minun valintani.


Mikä on sinun suosikkituotteesi Yves Rocherilta?


Video löytyy Youtube - kanavaltani.// en hyödy linkeistä.


11 kommenttia:

 1. YR:lta ei oikeastaan kannata tilata ilman ale-koodia, koska niitä on tarjolla niin usein. "Sorruin" itse ale-koodista innostuneena tilaamaan viime syksynä pienen paketin, mutta en viitti enää tilata uudestaan tuon kömpelön toimitustavan vuoksi. Nytpä tiedän tämän postatuksen luettuani, miten tilausta voi seurata, mutta haluaisin edes valita sen, mihin Ärrään se paketti lähetetään noudettavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valintamahdollisuus olisi hyvä, tosin jos kyseinen kioski on täynnä, se viivyttää sitä pakettia niin kauan, että se sinne sopii, mutta tulisi ainakin siihen pisteeseen eikä menisi siihen seuraavaan.. Buzzador - pakettejakin olen saanut noutaa joskus 4 km päästä, kun tuo keskustan R-kioski oli täynnä.. Kannattaa laittaa palautetta sinne.

   Joensuussa on kekustassa kaksi R-kioskia molemmat torin laidalla, mutta kun se toinen ei lähetä/vastaanota paketteja, niin lähin on sitten tuo 4 km päässä (Ärrän sivuilta voi katsoa ne lähimmät pakettipalvelun omaavat kioskit).

   Poista
 2. Muistaakseni laitoin edellisessä osoitteessa asuessani viestiä että haluan mielummin noutaa postista kuin ärrältä ja se muutettiin niin että tulivat postiin.Nyt ois tilaus lähdössä pitkästä aikaa ja toivotaan että saan noutaa postista
  Mun lemppari ehdottomasti se monoi de tahiti suihkugeeli joka käy myös hiustenpesuun jos oot huomannu siellä takana lukee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo Ärrä on toisaalta huono jos seuraava on niin kaukana :/

   Poista
 3. Mua vähän harmittaa, että paketit tulee vain R-kioskille. Pystyiköhän ennen valitsemaan myös postin, vai muistelenkohan väärin. Tilasin vasta nuo samat suihkugeelit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikille kun R-kioski ei ole välttämättä se lähin tai omalla paikkakunnalla ei ole sellaista joka lähettää ja vastaanottaa paketteja, niin se on vähän ikävää :/
   Kun olin nuori ja äiti tilasin Yvesiltä perinteisellä menetelmällä, niin se haki aina Ärrältä, en tosin tiedä onko ollut muita vaihtoehtoja siihen aikaan.

   Poista
 4. Mä en tiennytkään, että Rocherilla on myös ravintolisiä! :)

  Mua niin ärsyttää, että ne lähettää mun paketit aina monen kilometrin päähän olevalle Ärrälle, vaikka musta 500 metrin päässä on KOLME R-Kioskia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan siellä :) Samoin sitä Detox- juomaa, hrrr.

   Oho! Onpas jännää, sillä olettaisin, että jos ne kaikki kolme ärrää vastaanottaa paketteja, niin ei ne kaikki nyt niin täynnä olisi, että joutuisivat siirtämään kauimmaiseen O.o

   Poista
  2. Katsoin Ärrän sivuilta ja sieltä kyllä tuli ainakin viisi Ärrää, jotka vastaanottaa ja lähettää paketteja siellä suunnalla.. Eikä nyt aina voi käydä niin huono tuuri, että ne kiintiöt olisi aina täynnä siun kohdalla :D

   Poista
 5. Joo, sillon kun me asuttiin miehen kanssa vielä Niinivaaralla, niin Yvesin paketti meni Jukolanportin R-kioskille. :D Ei muuten lähetty sitä hakemaan. Lähettivät sitten Yvesiltä uuden paketin, vaikka helpointahan se oi varmaan ollu siirtää se alkuperänen paketti lähempään R-kioskiin. :D

  Tuo toimitus on kieltämättä Yvesin yks heikoimpia puolia. Tuotteet on ihan kivoja, samoin tarjoukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miekin olen käynyt yhden Yvesin ja yhden Buzzador -paketin Jukolanportilta, kun keskustan ärrä oli täynnä, hieman kyllä ärsytti..

   Pitää vain aina toivoa, että paketit sinne sopii samoin Bangerheadin ja H&M:n kanssa.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)