26.5.2015

Memebox tuotteita testissä, osa 1

Memeboxeihin tuli havahduttua liian myöhään, sillä he lopettivat toimittamisen useaan maahan, tällä hetkellä taitaa olla vain Korea ja USA listoilla, mihin paketteja voi tilata.

Olen muutamaa tuotetta jo kerennyt käyttämään ja muutama sananen niistä.
Shara Shara Berry Berry Cleansing Sherbet (Valentine's Day #2 Candy For Me) on tarkoitettu meikinpoistoon; levitetään kuiville kasvoille, hierotaan ja pyyhitään/pestään vedellä pois, sen jälkeen käytetään vielä esim. misellivettä.

Tuoksultaan tämä on karkkimaista, mutta itse tympäännyin siihen jo parin käyttökerran jälkeen.. Koostumus on sorbettimaista, ei karkaa mihinkään kasvoilta. En tiedä meikinpoistossa käytettäessä sen tehosta, sillä olen käyttänyt tätä Oriflamen Skin Pron kanssa.


Purebess Hot Styling Hair Fixer (Special #55 OMG 4) auttaa kesyttämään hiukset, jotka eivät ole siellä missä niiden haluaisit olevan. Sitä voi käyttää useamman kerran, sillä koostumus on tahmaton ja kevyt.

Tuoksuton, ripsivärimäinen aplikaattori ja tuubi. Omalla kohdallani tätä saa laittaa samaan kohtaan noin 2-5 sipaisua, sillä kovin helposti tämä ei minun hiuksia sliippaa. Ei jätä kuitenkaan hiuksia lähmäisen näköisiksi eli on huomaamaton. Veikkasin, että suomessa tämä voisi aiheuttaa ihmetystä, sillä kovin tarpeellinen tämä ei ole, kun on kuitenkin muotovaahdot yms. keksitty.


X.O.X Kisses Mist (Find Your Signature Scent) on tuoksusuihke, joita oli kuusi eri vaihtoehtoa mm. energiajuoma ja laventeli. Suihketta voi laittaa vaatteisiin, vartalolle ja hiuksiin.

Omani oli laventeli (ja puolet pullosta valunut boxiin), jota olen käyttänyt huonetuoksuna, ennen nukkumaanmenoa. Laventeli tuoksuna jakaa varmasti mielipiteitä ja se on todella voimakas tuoksultaan eli ei sopisi tuoksuherkille. En osaisi kuvitella juuri tätä tuoksua hiuksissa, mutta vaatteissa ja huonetuoksuna kyllä. En osaa sanoa kuinka kauan tämä kestää, mutta itse en ainakaan aamulla sitä enää havaitse, tosin tuoksuihin turtuu itse, eikä sitä enää haista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)