28.5.2015

Hurraw!

Saimme miittiin jokaiselle yhdet Hurraw! - huulirasvat, jotka taidettiin ottaa ilolla vastaan, ainakaan kukaan ei hangoitellut vastaan :)
Ei sinänsä ole ihme, sillä ovathan ne kaikkien huulilla ja näiltä ei ole voinut välttyä mitenkään, tai jos on, niin kannattaa käydä kurkkaamassa lähimmän jälleenmyyjän valikoimaa.


Puikot ovat normaalista poikkeavia, sillä ne ovat ovaalinmuotoisia ja helppo sujauttaa vaikkapa taskuun.Greippi oli ehkä itselleni pieni pettymys, en oikein syttynyt tälle, mutta kyllä se käytettyä tulee. Ensimmäinen Hurraw! - huulirasvani.

Lakritsilta odotan paljon tuoksuttelujen perusteella.

Pitta lähti mukaan hinnan vuoksi eräästä nettikaupasta, sillä sen sai n. 0,45 €, kun käytin pisteitä. Tuoksukuvaus tästä on mielenkiintoinen ja tuoksu tulee pakkauksenkin läpi :D

Earl Grey on teenystävän must have! Tämä tuli minulle miitistä ja voisin ehkä haluta vielä sen vihreän teen myös.


En avaa kaikkia yhtä aikaa, vaan yritän malttaa käyttää aina yhden ensin loppuun. Näistä lisää sitten KJKJ - postauksissa, kun aika koittaa.Hurraw!:lla on oma verkkokauppa, jos esim. Punnitse & Säästä, Sokos tai Life - myymälät eivät satu omalla kaupungilla/kylällä olemaan.

Voisin itse vielä ainakin harkita sitruunan, vihreän teen, mintun, limen ja kookoksen tuoksuisia (ja makuisia), mutta mietin, minkälainen olisi esim. mansikka, omena, vesimeloni tai mango, jos ne kuuluisivat valikoimaan :D

Oletko sinä Hurraw!in lumoissa?
Mikä on suosikkisi?
10 kommenttia:

 1. Mä nuuskuttelin Emotionissa siellä olevat pakkaukset läpi ja ainoa, mikä iski oli lime. Ostin sen ja oonkin tykännyt ihan älyttömästi siitä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen nuuskutellut ne Sokoksella ja P&S -liikkeissä :D Mie ehkä odotin tuon greipin olevan paljon.. kirpeämpi, greippisempi.

   Poista
 2. Lime on ihana! :) en käyttänyt ennen juuri huulirasvoja, mutta limeä tulee laitettua joka päivä. <3

  VastaaPoista
 3. Yhtään Hurraw!ia en omista, toi laku vois olla mieluinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikissa ei tuoksu ole ehkä niin huumaava tai sitten kaikki on lääppinyt niitä testereitä :D

   Poista
 4. Miulla on suklaa. Se tuoksuu älyttömän hyvältä! :D Ja on muutenkin tosi hyvä huulirasva. Kunhan tää joskus kuluu loppuun (tai hukkuu niinku usein käyn) ostan kyllä uuden Hurraw:n jossain muussa tuoksussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen useista blogeista lukenut, miten huulirasvat häviää. Miulla ei ole koskaan käynyt niin :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)