10.11.2017

EOU - En Osta Uudelleen, osa 3

Tämä sarja porskuttaa hitaasti, mutta varmasti. Viimeisin teksti on viime vuoden kesältä :D Tai oikeastaan molemmat, niin ensimmäinen, kuin toinenkin teksti.

Yleensä kerkeän tuotteet antamaan eteenpäin, ennen kuvien ottamista. Nyt uhrasin kuitenkin ajatuksen tälle ja nappasin peräti kahdesta tuotteesta kuvat. Molempien kimppuun käydään nyt!







Ensimmäisenä Organic Shopin ginger & cherry kasvojenkuorinta.

Tykkään suuresti kirsikantuoksusta, olipa se sitten teollinen tai tuore, esim. kirsikkacola.
Mutta, ikävä kyllä, tässä tuoksu tökkii eniten. Kirsikan tästä tunnistaa, mutta itselleni ällöttävällä tavalla ja olenkin käyttänyt tätä aika runsaalla annostuksella, sillä haluan tästä nopeasti eroon.

Inkivääriä en tästä haista, enkä sen makua siedä. Ilmeisesi tuo kirsikka peittää sen alleen niin hyvin.

Koostumus on löysää ja kuorivia ainesosia saisi olla hiukan tiheämmin, ehkä myös hienompana koostumuksena. Tätä ei tule ikävä!



Hinta 4,20 €/ 75 ml, Sokos.







Yves Rocher kuorintaöljy käsille on toinen pettymys. En ikinä opi sitä, että en tykkää näistä YR:n ns. normaaleista tuotteista, silti niitä ostan ja moni lähtee eteenpäin. Yksi iso syy on kammottava tuoksu, joka on ilmeisesti manteli, siinä on tuoksu jota en siedä ollenkaan.

Rakeet ovat mielestäni aika kovia ja teräviä, ei ole mikään kiva elämys käyttää tätä. Puristankin tätä aina ison nokareen ja kohta pääsen tästä eroon!




Hinta 11 € /75 ml, Yves Rocher.








Mikä on sinun viimeisin hutiostos?











2 kommenttia:

  1. Hyvä kun kirjoitat tällaisistakin! Säästyin tuon Organic Shopin kuorinnan aiheuttamalta hutiostokselta nyt tämän postauksen myötä :D

    Viimeisin hutiostos mikä tulee mieleeni, oli kesällä Virosta ostettu BYSin eyeliner. Muuten ihan kiva, mutta "sivellin" siinä on muovinen terävä puikula, millä ei saa mitään järkevää aikaiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt tuli inspiraatio ja kun molemmat tuotteet vielä löytyy :D

      Tuo kirsikantuoksu oli kyllä aika muovinen kirsikka ja semmoinen ällö, hyi! Ei yhtään marjaisa.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)