20.11.2017

essence don't be too shy to shine sekä pour some glitter on me!

essencen made to sparkle -kokoelmasta ostin kaksi kynsilakkaa, jotka puhuttelivat eniten. Citymarketissa olin ensimmäisenä apajilla, sillä yhtäkään tuotetta ei oltu esillepanosta napattu, kävi hyvä tuuri!


Nyt kuvat ja mietteitä lakoista :)
don't be too shy to shine muistuttaa hyvinkin paljon esim. OPI:n Happy Anniversary! -lakkaa, sillä molemmissa on vaalea, lumimainen pohja. Kun valo osuu lakkaan, näkyy seassa mm. punertavaa hohdetta.

Kynsien pohjalla on OPI:n My Boyfriend Scales Walls, mutta pelkästään lakattuna dbtsts on yllättävän peittävä. Kuultaa kuitenkin yhden kerroksen jälkeen läpi. Itselläni on keltaisuutta kynsissä, niin sekin hieman puskee alta aluslakoista huolimatta.

Kuvissa kaksi kerrosta OPIa ja kaksi kerrosta essenceä. Hyvä pohja jouluisille kynsille! Kimallus muistuttaa lunta, kun siihen osuu aurinko.


don't be too shy to shine


pour some glitter on me! sisältää hopeaa ja kultaista glitteriä. Lakan pohja on hieman samea, johtuen siitä, että lakka kuivuu mattapintaiseksi.

Glitterit ovat kaikki saman kokoisia ja niitä on reilusti. Siveltimellä saa hiukan asetella, mutta muuten niitä tarttuu aika paljonkin siveltimen mukaan, ei siis tarvitse kalastella.

essencen black is back ja Wild & Mildin Blue Nun (tuote saatu testiin), molempia kaksi kerrosta.pour some glitter on me!


Yllä pour some glitter on me! ilman päällyslakkaa, lopputuloksesta tulee mattainen.
Alla lisätty päällyslakkaa ja lakkaus saa säihkettä.


pour some glitter on me! + päällyslakka

2 kommenttia:

  1. Itse nappasin tuon kokoelman v.lilan ja v.ruusukultaisen, metallisen lakan, arvelin että voisivat toimia hyvin leimaamisessa - enkä ollut väärässä ;3

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)