26.11.2017

Mitä tuotteita käytän kynsille?

Kynsilakkojen lisäksi siis :D


Tässä kokonaiskuva tuotteista, käydään hieman tarkemmin läpi yksittäisissä kuvissa.

Kynsinauhoille käytän satunnaisesti kynsinauhaöljyjä tai voiteita.

KBShimmerin Gingerbread Man -kynsinauhavoide tekee kynsinauhoista valmiit kameralle, sillä se tekee ihosta mattapintaisen. Hieman menee aikaa imeytymisessä, mutta tästä tuoksusta nauttii. Hyvä puoli on se, että nämä on näppärän pieniä esim. meikkipussiin.

Kynsinauhaöljyjä on monessa eri muodossa; tuubi/pullo tai roll-on. Siveltimelliset ja roll-on -muodossa olevat ovat helppoja ja nopeita käyttää. Myös näissä on erilaisia tuoksuja tai tuoksuttomia.

Käsivoiteita on niitäkin erilaisia ja varmasti jokainen löytää mieluisan. Laveran basis sensitiv -käsivoide on paksua ja siihen voi miksailla tuoksuvia voiteita sekaan, The Body Shopin käsivoiteet ovat yleensä ohuita ja nopeita imeytymään ja tosi tuhdit käsivoiteet sopivat yöksi.

+ kuvasta unohtunut cuticle remover, suosittelen essencen geelimäistä.


Päällyslakoista tässä ovat suosikkini.

Wet'n Wildin ihan perinteinen kirkas päällyslakka sopii esim. strassien ja muiden kynsikoristeiden alle tai water decaleiden päälle. Ei ole siis pikakuivattaja.

Mavala Minute Quick-Finish. Tämä merkki jakaa mielipiteitä ja olen saanut kuulla, että korkit jumiutuvat kiinni, itselläni tosin ei ole näin koskaan käynyt. Napsin näitä aina alennuksista (Sokos ja Citymarket). Nytkin näitä on viisi jemmassa ja kaksi käytössä. Kaksi siksi, että vajutan täyttä pulloa ja kaadan sitten siihen sekaan edellisen pullon jämät. Pikakuivattaja, johon tartun aina. Seche Viteä olen kokeillut ja se lähti eteenpäin yhden kerran jälkeen :D

Wet'n Wildin Matta -päällyslakka. Antaa siis mattapintaisen viimeistelyn. Tämän kanssa vielä testailen, mutta vaatii sekoittelua, sillä päälle tulee kirkasta lakkapohjaa, eikä näin ollen mattaa lakan pintaa.


Aluslakkoja käytän aika vaihtelevasti, enkä huomaa niissä mitään eroa toisiinsa.

Essien Sugar Daddy ei ole aluslakka, mutta käytän sitä siinä virassa. Ridge Filling -aluslakka on väriltään samantyylistä kuin Sugar Daddy(riippuu mistä erästä jälkimmäinen on, itselläni tällä hetkellä kaksi eriväristä SD:tä). Ridge Filling on vaan hieman paksumpaa koostumukseltaan.

Rimmel Stronger -aluslakkaa olen käyttänyt useamman pullon ja tässä on hentoa helmiäishohdetta mukana. Paksuuntuu pullon loppua kohden, mutta aika hyvin saa käytettyä loppuun asti.

essence studio nails pro white -aluslakka kirkastaa ja poistaa keltaisuutta kynsistä. Tätä löytyy myös vihertävän sävyisenä. Muutaman kerran kokeilut ja ainakaan silloin en mitään eroa kynsiin huomannut. Koostumus on nestemäistä.

essence colour booster toimii aluslakkana kirkkaille kynsilakoille esim. neoneille. Paksua, valkoista kynsilakkaa, joka peittää yhdellä kerroksella.


6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus! Kuivattaako Mavala märän lakan nopeasti jos haluaa leimata päälle? Tekisi mieli kokeilla mutta miinuksena hinta vs. pullon koko, samalla hinnalla saa jo pullon maailman parasta inm:ää :) ehkä jos tarjouksesta löytää...entä paksuuntuuko se? Inm ei paksuunnu ollenkaan vaan pullon saa käytettyä ihan loppuun asti. Täyttöjutuista en tykkää koska pilaa lakan koostumusta.
  essencen alus- ja päällyslakat ovat ihan hyviä mutta harmittaa se pulloon paksuuntuminen. Jää aina vähintään sentti pohjalle, en viitsi käyttää noin halpoihin kallista ohentajaa. Toisaalta halpa hinta laittaa kokeilemaan monia erilaisia ja onhan sieltä seasta ihan helmiäkin löytynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En leimaa, niin siihen en osaa sanoa :D
   Paksuuntuu loppua kohti, mutta kaadan sen ennen sitä jo seuraavaan korkattuun pulloon.

   Miulla ei essencen päällyslakoista ole kokemusta, vaikka niitäkin löytyy (osa tosin jo lopetettu :D) jemmoista.

   Nuo essencen kirkastavat aluslakat on kyllä niin nestemäistä, että niissä voi jonkin aikaa mennä ennen kuin paksuuntuvat, toki riippuu siitä kuinka usein käyttää ja ilmaa pääsee sisään.

   Poista
 2. Tuo olikin hyvä vinkki että Sugar Daddya voi käyttää aluslakkana. Ei oikein muuten löydy sille käyttöä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse ostin niitä kolme pulloa, kun poistui Essien ständi Carlsonilta. Aluslakkana olen käyttänyt, sekä yleensä glitterlakkauksien alla :D

   Poista
 3. Oho, nyt alkoi kiinnostamaan tuo Mavalan pikakuivattaja. Pitänee ottaa jossain kohtaa kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tarjouksista napsia :D Halvimmillaan sain CM:ltä 2 €/pll. Sokoksella yleensä tarjouksessa 3,90 € (norm. 4,90 €).

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)