22.11.2017

LUSHin suihkugeelit testissä!

Tykkään suihkugeeleistä ja niitä löytyykin aika runsaasti miun kaapista. Useampi erilainen pullo on tullut vuosien aikana käytettyä loppuun ja nyt kurkataan LUSHin suihkareihin.

LUSHIN suihkugeelejä on tullut käytettyä useampikin ja osa sellaisia, joita ei enää saa tai on poistumassa, esimerkiksi Comforter. Valitettavasti näistä kolmesta yksi on sellainen, että sitä ei meiltä tällä hetkellä saa.Plum Rain, Santa's Christmas, Don't Rain On My Parade


Plum Rain vaikutti paletille laitettuna hyvin ohuelta koostumuksensa puolesta. Suihkussa se olikin paljon paksumpaa ja geelimäistä. Suihkugeeliä sai hieman "työstää" iholla, sillä muuten se jäi länteiksi iholle eikä levittynyt tasaisesti.

Väri on suihkugeelissä todella upea violetti. Tuoksussa on mukana sitrusta, joka tulee mandariiniöljystä.

Tässä suihkugeelissä erottuu hempeä luumu ja appelsiini. Yllättävää kyllä, molemmat sopivat tuoksuina hyvin keskenään yhteen. Jos tykkäät hedelmäisistä tuoksuista, ripauksella sitrusta, kannattaa kokeilla.Hinnat: 10,95 €/100 g, 19,95 €/250 g, 29,95 €/500 g.

Santa's Christmas on tämän vuoden uutuus ja vilahdellut aika monessa blogissa. Onneksi arvosteluja tuli luettua ja sen takia otin tämän testiin, koska tämän sanottiin tuoksuvan Coca-Colalle. Olin mainonnan uhri ;)

Ja kyllä, miun tuoksuhermoon tämä tuoksuu vaniljakokikselle. Aivan hurmaava tuoksu ja tulee käytettyä ilolla. Tuoksu on mukavan vaniljainen, ripauksella mausteita. Ei liian pistävä, vaan mukavan mieto.

Pieni miinus tulee koostumuksen paksuudesta (näkyy hyvin jo tuossa palettikuvassa), sillä tätä on todella vaikea puristaa tuubista ulos. Voimaa saa käyttää ihan tosissaan, jos haluaa edes pienen nokareen ulos. Jos on heikot käsivoimat, niin kannattaa ottaa tästä se kiinteä versio, jos haluaa nauttia tuoksusta.


Hinnat: 19,95 €/275 g, 29,95 €/500 g.
Kiinteä pakkaus 15,95 €/240 g.

Don't Rain On My Parade ei tällä hetkellä ole valikoimissa. En muista onko tämä kausituote vai lopetettu kokonaan. Ebayssa oli hinta ainakin pilvissä..

Koostumukseltaan ohutta, hyytelömäistä, ei valu sormien läpi pois.

Tämän tuoksu on todella, todella kukkainen (sweet violet, juicy blueberry). Valitettavasti liian kukkainen minulle. Pistän tämän eteenpäin. Kun on peseytynyt ja menee uudelleen kylppäriin, siellä tuoksu leijuu mukavan hentona ja miellyttävänä. Itse suihkuelämys on kamala.


Mikä on sinun suosikkituotteesi LUSHilta?


Tuotteet saatu PR-näytteenä. En tosin löytänyt mitään todistusaineistoa Paradesta, joten sen olen joko saanut tai itse ostanut :D 

En hyödy linkeistä.
2 kommenttia:

 1. Hahha alkoi nyt oikeen uteluttamaan tuo Don't Rain On My Paraden tuoksu :D Harmi kun se Comforterkin on lähdössä,en itse ehtiny sitä edes kokeilemaan. Lemppari on varmaan Ro's Argan vartalonhoitoaine♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun nenään se oli ihan liian järkky, onneksi jollekin kelpasi se ilmaiseksi :D

   Comforterin poistuminen oli miulle tosi iso yllätys! Tietääkseni ollut aika suosittu muuallakin.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)