5.9.2018

essence prismatic top coat - prisma love

essenceltä tuli uusi top coat valikoimaan, kun valikoima uudistui. Tämä on hyvin samantyylinen kuin glamaxy far far away -top coat. Erona näiden kahden välillä on ehkäpä se, että prisma lovessa on mylar -lastuja (näyttävät omaan silmään muovisemmilta), kun taas glamaxyssa flakie -lastuja.


Wild & Mild Blue Nun (pr-näyte) on uusi tulokas Project Polishiin. Aikaisemminkin tämä on blogissa jo vilahdellut, mutta kaipasin haasteeseen vähän väriä, niin nappasin tämän piristämään valikoimaa kyseisessä projektissa. Kynsillä kaksi kerrosta ja lopputulos on peittävä. Vaikka lakka ei kuulu gel -sarjaan, niin kuivuu silti kiiltäväpintaiseksi.

essence prismatic top coat - prisma love. Kynsillä yksi kerros. Lakan koostumus on hieman paksuhko, hituloita on pullossa runsaasti. Lastuja joutuu hieman asettelemaan, sillä osa jää törröttämään kynsille. Laitoin pikakuivattajaa kaksi kerrosta ja hieman epätasaisuutta tuntuu senkin jälkeen, etenkin niissä kohdin joissa lastuja on päällekkäin.
Tykkään itse enemmän flakie -tyylisistä ratkaisuista, ne ovat sievempiä ja sopivat mihin vaan. Tämmöiset, hieman paksummat lastut ovat parhaimmillaan tummien lakkojen päällä, jolloin ne erottuvat paremmin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)