7.9.2018

Project Use It Up INTRO -blogiversio

Olen ainakin jo pari vuotta YouTuben puolella videoinut tätä samaista projektia, mutta siellä on hieman laajempana versiona. Otin tähän blogin puolella olevaan lähinnä sellaisia tuotteita, joista voi helposti nähdä tuotteen vajumisen ynnä muun kulumisen.
 
Tuotteita on mukana 11 ja otan tilalle aina uuden, kun jokin tuotekategoria loppuu.*Teksti sisältää kaksi mainoslinkkiä.


Projektissa on mukana seuraavat tuotteet:
 
The Body Shop Vitamin E -päivävoide * (sis. mainoslinkki), 50 ml. Päivävoide on tällä hetkellä jäänyt vähemmälle käytölle, sillä yritän käyttää yhtä essencen ikuisuuspäivävoidetta loppuun :D
 
The Body Shop Vitamin E -yövoide * (sis. mainoslinkki), 50 ml. Todella riittoisa, kestää varmasti ainakin vuoden loppuun. Omalle iholle riittää aika vähäinen määrä.
 
Oriflame Blue Wonders -vartalovoide, 200 ml. Viime kesän kausituote tuoksuu suolaiselle merelle.
 
essence all about matt! waterproof fixing compact powder, 9 g. Tämä on siis täysin sama, kuin punaisella tekstillä varustettu, mutta vain vedenkestävänä.
 
Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub Cherry Soda, 30 g. Kirpsakan kirsikkainen tuoksu, tässä tuoksu on onnistunut nappiin! Tuotetta on pakattu ihan pintaansa myöten täyteen ja riittää pitkäksi aikaa. Jos olet käyttänyt aiemmin esim. LUSHin kuorintoja, niin tässä koostumus on hieman öljymäisempi. 
Loccitane Verbena EdT, 100 ml. Jättileka sitruunaista vartalotuoksua, joka tuo mieleen kesän ja kärpäset. Käyttöaste on olematon, eikä merkkausviivakaan näy, kun pullo on yläosasta kaareva.
 
Zoella Beauty Let's Spritz! Body Mist, 45 ml. Jos Verbenassa ei käyttöastetta edes näy, niin tässä voi olla yksi syys siihen. Olen aikalailla keskittynyt lähinnä Let's Spritz! -suihkeeseen, kun tämä loppuu, niin miulla on kuitenkin vielä minipullo ja tilatakin vielä voi. Tuoksussa on mustaherukkaa ja vadelmaa.
 
Avon Aloe & Cotton kasvosuihke, 100 ml. Alkoholiton kasvosuihke, jossa on raikas tuoksu. Näitä olen käyttänyt pari jo aiemminkin.
 
Biozell hoito- ja selvityssuihke hiuksille, 150 ml. Ilmeisesti uudemmissa versioissa on eri korkki, joten niiden kanssa ei luultavasti käy vahinkoa. Tässä versiossa korkki on erittäin herkkä ja kierteet lähtevät helposti aukeamaan = varmasti vuotaa. Korkissa on kyllä lukitusmekanismi, mutta jos se hipaiseekin johonkin, niin koko pullon kierrekorkki lähtee aukeamaan.


Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water, 400 ml. Nykyinen käyttöaste on melkein jo pohjimmaisena, mutta kyllä tästä iloa vielä riittää. Tuote on saatu Garnierilta.
 
Garnier SkinActive Refreshing botanical gel wash, 200 ml. Pumppupullo, raikas tuoksu. Käytetään kerran päivässä tai ihotyypille sopivin väliajoin. Levitetään kostutetuille kasvoille ja hierotaan, sitten huuhdellaan pois.


Onko projektissa mielenkiintoisia tuotteita mukana?
Kuinka tiuhaan tahtiin haluatte päivityksiä nähdä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)