9.9.2018

Kasvonaamiokokoelma 2018

Tänään kurkistetaan kasvonaamiokokoelmaan, ensimmäiset kaksi kuvaa ovat jemmoja ja viimeisessä kuvassa käytössä olevat naamiot. Tällä hetkellä ei ole yhtään sheet maskia, vaan kaikki ovat voidemaisia :O
 
 
Teksti sis. mainoslinkkejä, merkitty *
 
 
 
Oriflame Optimals Radiance Boosting Face Mask x 2.
Oriflame Love Nature Creamy Mask, Oat.
Oriflame essentials Nourishing Face Mask, näitä myös kaksi kappaletta, mutta tulevat samassa myyntierässä, joten lasken ne yhdeksi.

Lumene Glow Reveal Kirkastava pikakasvohoito. Ostin Tuurista Lumenen Outletista vanhalla kuosilla olevan, mutta nykyään kyseinen tuote löytyy KIRKAS -sarjan alta.
Lumene PUHDAS Deeply Purifying Peat Mask.
Oriflame EcoBeauty Face Mask.
Dermosil Sauna Facial Therapy.

Avon Naturals Hydrating Aloe & Cotton Face Mask.
Avon Planet Spa Oriental Radiance Energising Face Mask.
The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Cleaning Mask *.
L´oréal Age Perfect Rosy Glow Mask


 
Queen Helene Mud Pack Masque. Tilattu iHerbistä ja on riittoisa kuin mikä! Kukkainen tuoksu.
 
Oriflame EcoBeauty Face Mask. Tämän tuoksusta tulee mieleen kylpylät ja niiden tekemät kasvohoidot, yksi suosikeistani!
 
Oriflame Love Nature Clay Mask. Tätä käytän harvakseltaan, sillä on toisinaan aika tujua. Riippuen siitä, kuinka paksulti tuotetta laittaa.
 
The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask *. Vuoden 2017 jouluna tullut ja käytin tätä ensimmäistä kertaa noin viikko sitten, ihmettelin, että miksi vasta nyt! Naamiossa on pieniä murusia, jotka sitten pois pestäessä kuorii. Alussa tuntuu pientä polttelua ja mietinkin, että kasvot varmasti punoittaa tämän jälkeen. Kun naamio oli kuivunut, pesin pois, iho ei punoittanut! Kaiken lisäksi kasvot olivat siloiset ja pehmeät. Naamio on riittoisaa, jos käyttää vain tiettyihin kohtiin esim. leuka, otsa jne. Eikä tätä muutenkaan mene paljoa, vaikka levittäisi koko kasvoille. Suositellaan käytettäväksi noin pari kertaa viikossa.
 
Avon Planet Spa Blissfully Nourishing Face Mask. Makea, kermainen kasvonaamio, joka kosteuttaa. Koostumusta on helppo hallita ja samalla toki paksuutta. Koostumus oli itselleni yllätys, kun tätä ennen käytin yhden geelimäisen naamion, tämä olikin sitten jo tiiviimpää :D
 
Avon Planet Spa Greek Seas Smoothing Peel-Off Face Mask. Läpinäkyvä peel-off kasvonaamio levähitusilla. Tämän kanssa usein käy niin, että osan naamiosta saa revittyä ja osa sitten vielä kuivuu, kun on liian paksulti. Läpinäkyvien naamioiden riesa, kun ei kunnolla paksuutta näe. Merellinen tuoksu.
 
Avon Planet Spa Perfectly Purifying Commage Face Mask. Nopea, hellästi kuoriva kasvonaamio. Vaikutusaika 1 - 2 min. Koostumus on hieman geelimäisen tyylistä, ei sisällä tuntuvia rakeita. Helppo pestä pois. Jos naamio kuivuu liikaa, tulee siitä peel-off -tyylimäinen, mutta ei kuinkaan lähde yhtenä laattana pois.

Näiden perusteella voi aika hyvin päätellä minkälainen ihotyyppi miulla on :'D Löytyy savinaamiota, savinaamiota, savinaamiota, muutama peel-off ja kosteuttavia pari.

Mikä on sinun suosikkisi kasvonaamioista?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)