13.9.2018

Flormar - Over the Alps, Salmon Shashimi & Miami Sunset swatches

Nyt olisi tarjolla swatchit kaikista Flormarin lakoista, jotka ostin jokunen tovi sitten. Hinta oli 1,49 €/kpl ja pullossa on 8 ml (samanverran kuin esim. essencen lakoissa).

En tiedä miten laajalti näitä on myynnissä, sillä sain Youtuben puolelle kommenttia, että jossain päin Suomea ei näitä ole enää ollenkaan. Joensuun Metropolin myymälässä näitä vielä oli kuitenkin, paikka vaan välillä vaihtuu :D

Flormarilla on myös verkkokauppa ja siellä nämä lakat ovat hintaan 1,95 €.
Over the Alps on perinteinen valkoinen. Yksi kerros oli hieman liian epätasainen, joten lisäsin vielä toisen, jolloin lopputulos oli peittävä. Jos etsit hyvää valkoista, niin tässä olisi yksi vaihtoehto! Kuivuu kiiltäväpintaiseksi, eikä mene kauaa.

Ja onhan tämä hitusen edullisempi vrt. essence vaikka lakkaa saman verran onkin.


Salmon Shashimi on oikein räväkkä ja kirkas oranssi, ei tarvitse valkoista alle. Koska lakkasin muuta tämän päälle, niin jätin tässäkin kerrokset kahteen. Muutamasta kynnestä näkyy hieman värin epätasaisuus, mutta tässä tapauksessa se ei haitannut.

Kuivuu kiiltäväpintaiseksi.


Miami Sunset oli myös samanlainen kuin edeltäjänsä, oikein kirkkaanpunainen joka varmasti huomataan. Tomaattikin kalpenee tälle sävylle! Kynsillä kaksi kerrosta.

Tämä levittyi myös oikein nätisti ja kuivuu muiden tapaan kiiltäväpintaiseksi. Tämän vuoden lakkahankintojen yllättäjät ovat tässä! Enpä olisi uskonut, että tykästyn näihin. Ostosreissu oli siis 5/5 :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)