1.9.2018

Blogin luetuimmat tekstit, tammikuu - elokuu 2018 TOP 7

En muista milloin viimeksi olisin tällaisen postauksen tehnyt, mutta aika usein kuitenkin tilastoja seuraan. Tästä kategoriasta jätin ne tilastojen kärkisijoilla 1 ja 5 olevat pois, eli blogin pääsivut.
 
 
Joten jätän nuo kaksi huomioimatta ja tässä on listan virallinen ykkönen:
 
 
Mitä yllätyslaatikoita voi tilata Suomeen? Vuodelta 2015, joten aika paljon on tapahtunut siinä ajassa. Todella moni on lopettanut tai eivät toimita enää meille, esimerkkinä Amoda Tea. Munch Pack puolestaan aloitti tänne toimitukset.
 
Sijalla 2. Avon Mark. Gel Shine - Cosmic Flush, Futurist ja Holographic Capture. Huhtikuussa 2018 julkaisin swatchit Avonin uusista hololakoista.
 
 
Sijalla 4. 1.3.2011. Taas on se hetki.. Huhtikuussa 2018 blogi vietti synttäreitä, joten sen kunniaksi oli arvonta.
 
Sijalla 5. Mitä yllätyslaatikoita voi tilata Suomeen? Versio 2.0. Tammikuussa 2018 tein päivitetyn version, mistä nappasin pois ne, jotka eivät enää meille toimita.
 
Sijalla 6. Ostoksia - Matkus Shopping Centre/IKEA, Kuopio. Arvontavoitto ja uutuuksia leivontajuttuja. Huhtikuussa 2018 tuli postausta shoppailureissusta, ihmettelen sitä, että ostospostaus on näinkin alhaisella sijoituksella :D
 
Sijalla 7. Testissä Dr.Oetker luo oma jäätelösi! -jauhe. Huhtikuussa 2018 testailin Dr.Oetkerin uutuutta. Jäätelöjauhe, jolla voi luoda omia makuyhdistelmiä tai syödä sellaisenaan.Jäikö joku teksti sinun mieleesi?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)