25.1.2019

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 37

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."


Melkein pari kuukautta sitten oli viimeisin teksti loppuneista ja nyt olisi aika taas kurkistella mitä olen saanut käytettyä pois.






Jouluksi nappasin kotiin muutamia näytteitä ja sain käytettyä muutaman sinä aikana pois, mainitsen muutaman.

Dermosilin Facial Mask Hyal x 4 kasvonaamio tuli tammikuun kuvaston mukana ja sen käytin myöhemmin. Tuoksuu Vitamin e -sarjalle ja näytekoko oli runsas. Vaikutusaika noin 10 - 15 minuuttia, jonka jälkeen sen voi huuhdella pois vedellä tai vanulapulla. Ihan ok, mutta samantyylisiä löytyy jo muilta merkeiltä.

Mizon Vita Lemon Sparkling Peeling Gel on samanlainen kuin The Body Shopin rakeettomat kuorinnat. Ideana siis kuivalle iholle hieroa geeliä, geeli murustuu ja kuorii samalla, sitten huuhdellaan kasvot. Tässä Mizonin versiossa ehdoton plussa oli helppo huuhdeltavuus eikä kädet ja kasvot jää tahmeaksi, tämän tahmaefektin tekee omille kasvoilleni TBS:n tuote.






Rituals Watermelon & pomegranate -kynttilät tulivat joulukalenterista, ja sain käytettyä niistä kolme pois. Yksi siis jäljellä.

Vanhoja huulituotteita pistän pois ja ainakin Oriflamen kiiltoja saa vielä, jos tykkää kimalteesta ja vesimelonintuoksuisesta kosmetiikasta.





Garnier Respons Hydrating -shampoo sekä hoitoaine. Kookoksen ystäville ehdoton, jo tuoksunsa puolesta. Nämä tuoksuivat jo pakkauksien ulkopuolellekin. Shampoon koostumus oli hitusen geelimäisen ja nestemäisen välimaastossa, ja sitä lorahtikin alussa aika runsaasti. Hoitoaine oli voidemaista ja helpommin hallittavaa.

treaclemoon wild cherry magic -vartalokuorinta. Tilasin tätä uuden pullon Sokokselta, tykkäsin tämän tuoksusta, joka on sopivan kirsikkainen. Toki, hieman sellainen keinotekoinen.

Nuage Skin Pink Grapefruit & Watermelon -vartalokuorinta. Tilasin tätäkin jo uuden, sillä tykästyin tämän herkulliseen tuoksuun. Verigreippi ja vesimeloni sopivat hyvin yhteen ja tuoksu on hieman karkkimainen, mutta kuitenkin raikas.

LUSH Santa's Christmas. Käytin näitä kaksi pulloa putkeen, koska päiväykset (olivat vuoden 2017 mallistoa) ja harmi, että ei saa enää lisää. Kesähelteet olivat tälle hyväksi, sillä koostumus muuttui juoksevammaksi, kun ihan "tuoreena" ei meinannut saada mitään pullosta ulos. Herkullinen kolamainen tuoksu.

Katy Perry's Mad Potion -suihkugeeli sopii vaniljan ystäville. Oikein vahva, vaniljan aromi. Muistuttaa aika paljon YR:n Bourbon Vanilla -sarjaa.





Kasvonaamioista en sen kummemmin jaarittele; Misshat ja Holika Holika on suosikkejani näistä perinteisistä naamioista, kun taas siivunaamioista tykkään Kocostarin valikoimasta. Holika Holikan naamiot ovat todella ohuita, joten ne on helppo asetella kasvoille. Misshan Pure Source naamioista ainakin mango ja aloe on hyviä, kuten myös sitruuna, tuoksunsa puolesta siis :D

Avon Planet Spa Perfectly Purifying on ilman kuorintarakeita kuoriva naamio, vaikutusaika 1-2 min.  Riittoisa, vaikka on hieman pienempi pakkauskoko vrt. muihin. Jos levittää kasvoille hyvin ohuen kerroksen, tuntuu kun naamio kuivuu hieman kalvomaiseksi, jos taas reilummin, niin sitä efektiä ei kerkeä tulla. Kyseinen tuote on poispestävä.

Avon Planet Spa Blissfully Nourishing tuoksuu makealle, tummalle sokerille. Tämän tuoksu alkoi tympiä aika nopeasti. Vaikutusaika noin 10 min. ja on myös poispestävä. Jos tulee erittäin spesiaali tarjous, niin ostaisin kyllä uudelleen.





Sally Hansen -kynsilakanpoistoaine. Tarjouksesta olen tämän ostanut ja niin ostin toisenkin, kun sattui vastaan tulemaan. Hinnaltaan muuten aika arvokasta, olikohan 8-9 €. Muuten ihan perinteistä poistoainetta.

The Body Shop Vanilla Marshmallow -käsivoide. Tämän tuoksu on tuubista nuuhkittuna hyvä, mutta iholla muuttuu todella miehiseksi tuoksuksi, kuin jokin hajuvesi! Onneksi käytin nyt jo pois, sillä muutamana yönä jouluna ihmettelin, miksi täällä tuoksuu miehen hajuvesi ja syyksi osoittautui tämä voide.

essence winter dreamin' -käsivoide. Tämä on vuoden 2017 kausituote talvelta, niin kiva! Toivottavasti tulisi samankaltaisia muilta merkeiltä/essenceltä uudelleen. Ilmava koostumus.

Kaksi käsinaamiota (Purederm ja Holika Holika) tuli joululahjavaihtareissa ja käytin ne melkein heti pois. Huomaa kyllä eron, kun näitä käyttää :D

Kocostar Nail Art Starter tuoksuu ihan aprikoosihillolle. Näistä saa nuo sormenpäät irti, joten samalla voi lakata esim. kynnet, mutta itse olen pitänyt ne paikoillaan. Kaikki seerumi tosin on kämmenen kohdalla, eikä se oikein kunnolla liiku sormenpäihin asti.





Nivea ja L300 -puhdistuspyyhkeet. Pyyhin näillä ihan vaan päivävoiteen ja muutenkin työpäivän jäljiltä kasvot, eli täyteen tehoon en näitä kokeillut. L300 oli noin 3-4 kpl kuivuneita pyyhkeitä, mutta lisäsin niihin misellivettä, niin sain näin ne käytettyä pois.

Avon True NutraEffects misellivesi. Tuoksuton ja jättipönikkä miselliä, löytyy myös 50 ml matkakoossa, sekä pyyhkeitä. Tykkäsin ja tälläkin pyyhin lähinnä perusvoiteiden jäljiltä kasvot.

Garnier Refreshing botanical gel wash aloe vera. Kasvojenpuhdistusgeeli, jota käytin kerran päivässä. Pesi omat kasvot puhtaaksi, mutta ei natisevaksi. Pumppupullo. Tykkään ehkä kuitenkin siitä vihreästä enemmän, etenkin tuoksunsa puolesta.

Oriflame true perfection -seerumi. Olen useamman näitä käyttänyt, voiteessa mukana hieman punaista shimmeriä, mutta se katoaa sitten iholle laitettaessa. Tarjouksesta yleensä ostan, jos sopiva hinta saadaan kuvastoon :D

The Body Shop Drops of Youth -tehotiiviste. Jättää iholle hieman tahmaisen, tarttuvan pinnan. Tykkäsin tästä kovasti ja voisin kyllä ostaa uuden, kunhan saan joulukalenterista tulleen + muut käytettyä.

Catrice Prime and Fine -meikinkiinnityssuihke. Harmikseni tästä tuli aina ensimmäisillä kerroilla isoja pisaroita, joten piti suihkauttaa aina 1-2 kertaa ensin tyhjää ja sitten vasta kasvoille, niin isoja pisaroita ei tällöin tullut.

Oriflame Optimals Even Out -silmänympärysvoide. Tässä sy-voiteessa on myös heijastavaa shimmeriä, itse käytin iltaisin eikä se ainakaan normaalissa valossa itselläni näkynyt.






LUSH Not Sleepy -suihkupommi. Todella virkistävän ja raikkaan tuoksuinen, ei kuitenkaan toiminut ihan niin kuin olisin toivonut: juoksevan veden alla pitäisi laajentua ja muodostaa vaahtoa, jolla voi sitten pestä vartalon. Vaahtoa tuli todella vähän ja hitaasti, kun oli ekan vaahdon käyttänyt, tuli suihkupommin kova pinta esiin ja taas piti odotella.

Rituals Tiny Rituals -kylysuola. Käytin jalkakylyihin ja ihan kiva tuttavuus :)

Rexona dödö. Näitä olen käyttänyt muutama ja tykkään kyllä, hinta tosin on hitusen korkeahko.

Dermosil Tindra -käsisaippua. Tässä oli kultaisia tähtiä, jotka hajosivat (osa näkyykin tuossa pumpun yläosassa). Mukava, jouluinen tuoksu (omenaa ja vaniljaa). Tämä oli myynnissä settinä käsivoiteen kanssa, mutta joulun jälkeen settituotteet tuli myös erikseen myytäväksi.

Avon Senses after shower -vartalosuihke. Näistä tykkään, imeytyvät nopeasti. Harmi vaan, kun ei enää saa.

Oriflame Optifresh Herbal Blend -hammastahna. Maistuu piparmintulle, josta tykkään tahnoissa. Iso 100 ml tuubi.

Oriflame Blue Wonders vartalovoide, kesän 2017 kausituoksu. Merellinen, hieman suolaisuutta mukana tuoksussa. Tykkäsin :)





Sellaisia loppuneita, oliko mukana jotain mielenkiintoista?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)