9.1.2019

Rituals - The Ritual of Happy Buddha

JESS!

Ritualsia saa nykyään helposti Kicksistä*, kun aiemmin se vaati pientä kikkailua. Toki, näin joensuulaisena ei voi liikkeeseen marssia, mutta onneksi on verkkokauppa.

Toivottavasti nämä lahjapakkaukset olisivat muulloinkin saatavilla, kuin näin joulusesonkina!
Teksti sisältää mainoslinkkejä, merkitty * -merkillä.

The Ritual of Happy Buddha* on hinnaltaan 25 €, eikä todellakaan ole omasta mielestäni hinnalla pilattu. Hieman isompi pakkaus kustantaa 35 € (medium) ja kolmas koko 45 € (large). Tuotteiden koko vaihtelee pakkausten hintojen mukaan, sekä tuotevariaatiot ovat erilaisia. Lahjasetit ovat nyt Kicksissä tarjouksessa.


Tuoksuna tässä setissä on makea appelsiini ja setripuu.


Voit valita lahjaseteistä omaan tarpeeseen sopivan kombon tai valikoida huolella sen perusteella, mistä lahjan saaja tykkäisi. Ritualsin tuoksut ovat aika voimakaita, mutta näistä on kyllä testerit liikkeessä, ainakin yksi tuote/tuoksuperhe. Tuotteiden tuoksu leijailee jo tuotteiden ulkopuolella, ilman, että aukaiset niitä erikseen.


Mitä pienin The Ritual of Happy Buddha -setti sisältää?Happy foaming shower gel, 50 ml. Matkakokoinen vaahtoava suihkugeeli.

Näissä suihkuvaahdoissa on todella täyteläinen vaahto, ensimmäisellä kerralla kannattaa hieman varoa, sillä näissä on "sinettinä" muovinen hakanen, joka hajoaa, kun painat sen pohjaan ensimmäistä kertaa ja tuotetta saattaa tulla hieman liikaa :D

Energising shower scrub, 70 ml. Matkakokoinen kuorinta.

Tykkään Ritualsin kuorinnoista, suosin enemmän näitä tuubimallisia, kuin purkkeja kierrekorkkeineen, vaikka jälkimmäisistä saa kaikki ilon irti, kun saa kaapia purkin tyhjäksi ilman saksien apua.

Merkiltä löytyy myös rouheampia suolakuorintoja (tuli mm. viime vuoden kalenterista), sekä näitä miedompia.

Buddha belly body cream, 70 ml. Matkakokoinen vartalovoide.

Vartalovoiteet on myös hyviä, jos vain tuoksumaailma kohtaa oman maun. Näissä kaikissa tosiaankin tuoksu leijailee jo pakkauksen ulkopuolella, jos tuoksu on liikaa, kannattaa ottaa seuraksi tuoksuton voide ja sekoittaa sen joukkoon.


Interior perfume, 50 ml. Kyseessä on siis huonetuoksu ja kaksi suihkausta pitäisi riittää antamaan huoneeseen sopivan määrän tuoksua, toki oman maun mukaan :)

En ole aiemmin näitä käyttänyt, nimenomaan interior perfume -muodossa, ihan perinteistä  Ritualsin vartalo- ja tyynysuihketta kyllä.

Tuotteiden "layout" eli tuo missä ne ovat kiinni, on 100 % kompostoituvaa. Laatikko itsessään voi mennä jatkokäyttöön toiselle tai vaikka säilytyslaatikoksi ;)


6 kommenttia:

 1. Ritualsin tuotteita en olekaan koskaan testannut, pitänee käydä nuuhkimassa Kicksillä että miltä nämä vaikuttavat :) Hinta ei tässä pakkauksessa ainakaan ollut paha, nuo on matkakokoisiksi tuotteiksi aika reilun kokoisiakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ostin Helsingin reissulta tuon kesikokoisen boksin, jäi hintaa hitusen vajaa 25 € :) Sielläkin oli tuosta tuoksuperheestä yksi tuote nuuhkittavana, että saa hieman esimakua tuoksusta.

   Poista
 2. Äitini oli ostanut mulle lahjaksi tuollaisen Ritualsin boksin (joskin eri tuoksu). Itsessään jo laatikko on mielettömän nätti ja tuotteista suihkuvaahto on lempparini. Se vaahto on koostumukseltaan aivan täydellinen <3 Ja kyllä, sitä tuli ekalla kerralla aivan liikaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo laatikot ovat todella nättejä, sekä tukevia. Ei yhtään heppoista materiaalia!

   Miulla varmaan ekalla kerralla tyhjeni puolilleen, kun avasin sen vaahdon :'D

   Poista
 3. Tää Happy Buddha on ihanan tuoksuinen sarja! <3 Vitsit tykkään siitä joulukalenterista tulleesta voiteesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Itsekin tykästyin tämän tuoksumaailmaan :)

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)