23.1.2019

Ostoksia - Black Friday, LUSH, CesarsShop, Sokos, nobe beauty

Ostoksia, ostoksia..

Osa onkin Black Fridayn jäljiltä, mutta löytyy ihan tuoreimpiakin!



 
* teksti sisältää mainoslinkin, joka on merkitty * -merkillä.






Sokokselta löysin hauskan nestesaippuan (näitä oli kahta eri tuoksua ja kuosia), joten nappasin mieluisimman kokeiluun. Tässä on 250 ml, joten pitkäksi aikaa tästä ei riitä (noin 1 kk - 1,5 kk).

Balade En Provencen käsivoiteet oli piilotettu ja huomasin niissä aletarran, joten ostin omenantuoksuisen. Tältä merkiltä on tullut persikan (?) tuoksuinen huulirasva ja se tuoksuu niin herkulliselta! Jos et ole käynyt nuuhkimassa, niin suosittelen. Käsivoiteiden hinta pyörii siinä 7-9 euron tienoilla, tämän ollessa tarjouksessa, hinta oli 5 €.





nobe beautyllä oli ehkäpä parhain Black Friday -ale, ostan tänäkin vuonna sieltä! :D Ennen verkkokauppa kantoi nimeä Beauty Pop Up.

Muutamaa merkkiä lukuunottamatta, kaikki tuotteet olivat tarjouksessa.

beautyblenderin Sweet Indulgence tuotesetti on hinnaltaan 64,90 €, mutta BF -tarjouksena sille jäi hintaa hieman yli 30 €. Setissä on mukana neljä eriväristä bb:tä, sekä neljä piparmintulle tuoksuvaa minisaippuaa. Arvoltaan setti on noin 110 €.

Nappasin koriin myös Tangle Teezerin, Foamien, invisibobblet ja kasvonaamion, joista jälkimmäisen jo käytin pois :D

Tangle Teezer oli "pakko" ostaa, koska violetti hopeisella kimalluksella ja Foamieta kokeilen mielenkiinnolla, nämä oli muuten alekorissa CM:llä.





CDONilta ostin Miehen Puolikkaiden koko tuotantokauden, sekä Rillit Huurussa -sarjan 11. kauden, joka on toiseksi viimeinen kausi sarjasta :( Muistaakseni MP oli siinä 30 € kieppeillä, normaalihinta jotain 70 €.





Avonin tilaus ennen joulua! Uusia kynsilakkoja, piparkakuntuoksuinen kylpyvaahto, kulmatussi ja ihoa blurraava kasvovoide.

Kulmatussissa on harmiksi aika punainen sävy, kun sitä laittaa on väri selkeästi punertavaa, joillain sävy tummuu hieman, mutta poistaessa sen punaisuuden huomaa parhaiten.

Piparkakku kylpyvaahto on todella mausteisen tuoksuinen, mutta kyllä siitä sen piparkakun haistaa.





Oriflamelta tilasin Miss Giordani Intense -setin, Activelle -dödön ja kaksi kynsilakkaa. Dödö poistui valikoimasta ja pitäisi olla koostumukseltaan voidemainen.





eleveniltä tilasin veronpalautus -kampanjan aikana, kun melkein kaikki oli sen 20 %.

Silmänympärysnaamioita olen kaivannut, joten ne lähti matkaan. Harmi vaan, kun valuvat alaspäin, enkä itse osaa olla paikoillani niin kauaa :D

Kaksi kasvonaamiota, kaksi pikakuivattajaa, kaksi kynsilakkaa joista toinen edustaa luksusta sekä Holika Holikan 3 second starter -hoitoneste.




Hehkussa oli kaikki -30 %, joten tilasin kaksi lahjasettiä. Olisin tilannut yhden kasvonaamionkin, mutta sen hyvittivät laskussa, kun oli loppunut.

Molemmissa seteissä tuli mukana peel off -aluslakka, ne pistin eteenpäin.






Feeluniquelta tilaan aina Zoella Beautyt, niin tälläkin kertaa.

Heräteostona lähti Barry M Molten Metal -kynsilakat, jotka ovat siis uudistettu versio niistä aiemmista perusversioista. Näihin on lisätty mukaan holoa. Swatchit tulossa jossain vaiheessa!

Ale-osiosta Loreal Paris X Balmain huulipuna, jolle taisi jäädä hintaa about 5 €.. :D






Sitten Zoella Beautya, kesän 2018 tuotteita lähti kolme tuotetta; suihkugeeli, vartalosuihke ja huuliöljy.

Alemmassa kuvassa talvi 2018 tuotteita, jossa oli teemana kosmos. Kokoelma kantoikin Cosmos -nimeä ja mainoskuvat, sekä pakkaukset sitä henkivät.

Vartalosuihke, käsivoide ja kylpyjauhe.
Lisäksi ostin yhden setin, jossa tuli mukana tuo samainen kylpyjauhe sekä vartalovoide, kylpyvaahto ja kuorintahanskat.






Kävin 4.1 Helsingissä pyörähtämässä ja tässä sieltä ostetut:

CesarsShopista muutama kynsilakka ja kynsilakanpoistoaine.

Color Club Poppin' Bottles, Try Something New ja On The List.
Moyra Silver.
China Glaze Boujee Board ja Kiki In Our Tiki.





Kicksistä * Ritualsin lahjasetti, joka oli puoleen hintaan.

Wet'n Wildin punasetti ei ole Helsingin ostos, vaan ihan paikallisen Citymarketin alesta. Tämä oli plussakortilla -30% :D





LUSHilta peltirasiallinen kylpyjuttuja ja Dirty -vartalosuihke, molemmat puoleen hintaan.
Kaksi suihkupommia, joista en ihan vakuuttunut. Ideana hyvä, mutta efekti ei ollut sellainen kuin toivoin.

Suihkupommin pitäisi siis laajentua, kun sen laittaa suihkun alle ja siitä muodostua vaahtoa, jolla sitten voisi peseytyä. Vaahtoa tuli hitaasti ja siinä kesti jonkin aikaa, kun vaahtokerros oli käytetty, piti odotella taas uutta :D





Dermosilin alesta lähti seuraavat tuotteet, Tindra -nestesaippuat oli setteinä, mutta sen jälkeen kun olin tilauksen tehnyt, niitä sai tilattua erikseenkin.

Suu- ja kurkkupastilleja olen halunnut kokeilla, joten nyt muistin niitä tilata.

Muutama kuvassa oleva tuote on tilattu pisteillä mm. kynttilä ja suihkugeeli/kuorinta, en muista kumpi.






Jaaaa.. sitten tein vielä CesarsShopin verkkokaupan kautta tilauksen, kun olin matkalla Joensuuhun :D

Moyran hoitolakat olivat kylkiäisinä, muut tilasin.

Kiara Sky Pixie Dust ja Serene Sky.
Picture pOlish crazy ja holo night.
Moyra Jasmine's Wish.
CND Creative Play Happy Holly Day.





Citymarketissa oli essencen uuden trend editionin tuotteita, joista nappasin kasvokuorinnan, peel off -naamion sekä luomiväripaletin, jossa on myös poskipunia ja highlightereita.

Tämä kokoelma poistui meidän CM:ltä reilu viikko sitten eli nopea saa olla, nimittäin hyllyssä tämä kerkesi olla ehkä noin viikon ajan, kun tuotteet jo loppuivat.







En ihmeemmin kertoillut asioista, mutta saa kysyä lisäinfoa, jos jokin jäi kaivamaan mieltä :)












6 kommenttia:

  1. Essencen kokoelmien kanssa ei ikinä tiedä mikä pysyy hyllyssä kauan. Joskus tuotteet myydään ihan loppuun heti ja joskus taas tuntuu että kukaan ei osta mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän CM:llä ja Carlsonilla pyörii vielä syksynä poistuneita tuotteita alelaarissa :'D CM:llä oli se kesällä/keväänä tullut meikkisivellinpussukka, yksinäisenä siellä hyllyssä.

      Poista
  2. No nyt oli pitkän kaavan ostostenesittely! Jes, näistä tykkään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä aina vähän venähtää, kun olen laiska :D

      Poista
  3. Enpä tiennykään et nobe on entinen Beauty Pop Up! Oooh nuo Barry M:n lakat :o Ja tuota Zoellan huuliöljyä oon himotellu itekin :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne vaihtoi nimeään samalla, kun karsivat tuotemerkkejä. Muistaakseni aloittivat myös toimitukset ulkomaille, tai sitten sekoitan johonkin muuhun :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)