31.1.2019

Bette Box - tammikuu 2019

Tilasin pitkästä aikaa yhden Bette Boxin, kun sen sai kymmenellä eurolla. Tartuin siis tilanteeseen ja pistin tämän kuun boxin tulemaan.

Normaalisti boksin hinta on 18.90 €/kk, 56.70 €/ 3kk tai 113.40 €/ 6 + 1 kk. Postikulut sisältyvät hintaan, eikä niitä veloiteta erikseen.


Voit tilata oman Bette Boxin täältä*

 
 
* teksti sisältää mainoslinkin, joka on merkitty * -merkillä.
 
 



Boksista löytyi J.Mäki Professional sarjan hiusnaamio, joka oli yksi neljästä vaihtoehdosta ( 2 x shampoo + hoitoaine ja 2 x hiusnaamio).
 
Käytän hiusnaamioita, joten testaan tämän mielenkiinnolla. Vaikutusaika tosin on 10-15 minuuttia, en sitä aikaa tule hengailemaan, vaan käytän lyhyemmällä vaikutusajalla.
 
 
Ovh. 15.90 €/200 ml.






Ziaja Goat's Milk -entsyymikuorinta on rakeeton kuorinta kasvoille. Vaikutusaika 5-10 minuuttia.
 
Ovh. 8.90 €/75 ml.






Toinen kuorinta oli samassa boksissa, tällä kertaa Love Beauty & Planet Murumuru-voi ja ruusu -kuorintavoide. Tässä pitäisi olla ruusuinen tuoksu, saa nähdä iskeekö miun makuhermoon!

Ovh. 12.90 €/ 125 ml.







Cougar The 3 Shades of Nude -luomiväripaletti on ensimmäinen näytekokoinen tuote, mutta on kuitenkin suurehko sellainen. Täysikokoisessa paletissa sävyjä on kuusi, jonka ovh. on 13 £.


Verkkosivut täällä. Ilman seurantakoodia toimituskulut 4.95 £ ja seurantakoodin kanssa 6.95 £.




Pienemmät näytekoot olivat Ted Bakerin uutuustuoksuista, näytteet olivat vain pelkistetyt eli muovilappusen alla sitä tuoksua. Ovh. alkaen 33,90 €/30 ml. Tulossa myyntiin helmikuussa.

Lisäksi Himalaya Herbals Pyrifying Neem -puhdistusgeeli, 15 ml. Täysikokoinen noin 6 €/150 ml.


Boksista löytyi myös 25 € arvoinen etuseteli Glamlin -palveluun, joka oikeuttaa ihon tai hiusten tilannekatsaukseen.







 
Hmm.. ihan mielenkiintoinen sisältö. Saattaa kuitenkin olla, että jompikumpi kuorinta lähtee eteenpäin. Pitää ainakin tuo Love Beauty & Planet nuuhkia ensin, onko siinä voimakaskin ruusun tuoksu ja millainen se on. // Ziaja kuorinta lähti eteenpäin, jätin LB & P:n itselleni :)


Kolme täysikokoista, yksi reilu näyte (luomiväri), hajuvesikortti, pudistusgeeli ja etuseteli.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)