6.9.2020

Atelier Rouge - Perfect Knitwear & Khaki Season

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.Tilasin *Kicksistä muutaman Atelier Rougen kynsilakan, molemmat ostamani ovat Fall 2020 Ready To Wear Limited Edition -kokoelmasta. 

Hinta 9.90 € /8ml. Tilausta tehdessäni lakat olivat tarjouksessa 14.90 €/ 2kpl.


*Perfect Knitwear on sävyltään kuin tiili, syksyn tuoma ruska puissa tai poltettu oranssi.


Pieni miinus siveltimestä, joka on aika lyhyt! Tosin pullokaan ei ole kovin suuri, mutta tämä tuottaa ongelmia aika nopeasti lakan huvetessa, eikä lakkaa saa tasaisesti siveltimeen. Muistuttaa essencen bootiful nights -kokoelman lakkapulloja, joissa oli myös lyhyt sivellin ja pulloa sai alkaa kallistelemaan aika piakkoin.


Kynsillä kolme kerrosta, ei päällyslakkaa. Kuivuu sellaisenaan kiiltaväpintaiseksi.

Sivellin on kuitenkin aika leveä, mutta silti miulta jäi hieman sivuilta lakkaus epätasaiseksi, joten jouduin korjailemaan hieman, siksi kolme kerrosta. Peittää kyllä varmasti pidemmät kynnet kahdella, jos saa leviteltyä lakan tasaisesti.
Perfect Knitwearin päälle lisäsin yhden kerroksen Colour Aliken One I Love -lakkaa, jossa on flakielastuja kirkkaalla pohjalla, mutta kirkkaan pohjan seassa on myös hologlitteriä

*Khaki Season on todella nätti vihreä, sellainen joka sopii omaan silmään hyvin yhteen sinapinkeltaisten vaatteiden (tai kynsilakan) kanssa. Itseasiassa, tässä samaisessa kokoelmassa sellainenkin on, sävy Petit Choux.

Kynsillä kolme kerrosta, ei päällyslakkaa. Lisäsin tämän päälle vielä vanhaa essencen make it golden -kynsilakkaa, josta en kuvaa napannut :D


Näitä lakkoja ja muita tuotteita voisin ostaa lisääkin, pieni harmitus on tuo pullon muoto ja sivellin, joka tuottaa lakan huvetessa hieman työtä lakan saamiseen siveltimeen.
4 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)