24.9.2020

Depend Modern Legacy - 632 & 630 swatches

Ostin Dependin Modern Legacy -kokoelmasta muutaman lakan, sävyt olivat mielenkiintoisia ja joita ei ihan joka päivä tule ostettua. En löytänyt näille googlettelemallakaan nimiä, joten numeroilla mennään!
Depend 632
Sävy 632 on mielenkiintoinen väriltään, väittäisin, että omista kynsilakoista ei vastaavaa löydy. Mie en tiedä mikä tämä on väriltään, vaaleanruskea, jossa ripaus harmautta?
Tässä on hieman harmahtavaa ja rusehtavaa, tietyllä tavalla muistuttaa maitokahvia, mutta aavistuksen vielä tummempana, tai maitosuklaata, mutta vaaleampana :D


Peitti kahdella kerroksella, joka ei aina ole itsestäänselvyys vaikka kuinka merkintöjä pulloissa katsoisi. Harvoin yksi kerros näissäkään riittää, mutta kaksi kerrosta riitti tässä tapauksessa oikein hyvin, yleensä olen joutunut laittamaan kolme.
Depend 632

Depend - 632

632


Sävy 630 on todella raikas vihreä. Kuvissa näyttää hieman tummemmalta ja tunkkaisemmalta, kuin mitä livenä. Sävynä juuri sellainen jolla voisi lakata kynnet Pyhän Patrickin päivänä ja koristella vielä esim. apilakuvioilla.

Kynsillä kaksi kerrosta ja hieman erottuu omissa kynsissäni vapaankasvun rajat.


Depend - 630

630

630
2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)