10.9.2020

Vesimarmorointia neonlakoilla ✨

Ennen kun joudun lyhentämään taas kynsiä, niin päätin vielä tehdä vesimarmoroinnit :D Itse asiassa miun lateksikin tuli tiensä päähän, kun alkoi olla jo aika kuivaa, joten näihin on hyvä lopettaa hetkeksi vesimarmorointi. 

Tein kaksi tilausta Revolution Beautylle, toinen tilaus lähti siitä syystä, kun heillä oli ilmaiset toimituskulut 24 h. Tilasin kolme kynsilakkaa (Suomeen saa tilata max. 4 pulloa per tilaus Royal Mailin vuoksi) ja huulituotteen. Vaikka merkki on brittiläinen, niin molemmat tilaukset tulivat Saksasta, joka on sinällään hyvä, koska Brexit.


Pohjalla Flormar Over The Alps, valkoinen creme. Kaksi kerrosta.

Vesimarmoroinnissa käytin seuraavia lakkoja:

Orly - Liquid Vinyl.
Models Own - Fluro' Orange.
Revolution Beauty - Zap-Tastic.


Revolution Beautyn neon-lakkoja voisin kyllä tilata useamman! Yllätyin lakan koostumuksesta aika paljonkin, ei ihme, että näitä oli kommenteissa kehuttu (myös heidän holot sai ylistystä). On siis melkeinpä normaalin creme lakan veroinen ja odotan kyllä innolla miten peittää kynnet! Koostumus on paksua, etenkin jos vertaa tuohon ohueeseen Models Ownin neoniin :DLoppusilauksena vielä yksi kerros China Glazen Fairy Dustia.
Revolutionin lakka ei marmoroinnissa toiminut, jos sen tiputti veteen ensin. Ilmeisesti koostumus oli liian paksua, joten vaati ensin hieman ohuemman lakan. Itse tiputtelin ensin Orlyn, joka jälkeen Revolution ja sitten Models Own, se toimi hyvin!


2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)