16.9.2020

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 54

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) - 4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D


Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.Teksti kirjoitettu 9.9 jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.

Aiempi teksti oli kirjoitettu 10.8 eli nämä loppuneet ovat melkein kuukauden ajalta.
Taas on pienetkin kasvonaamiojemmat käytetty, tilasin tosin Sokoksen Kutsu Kauneuteen päiviltä yhden, mutta ei se yksikään pitkään kestä :D

*Nivea Q10 Energy kasvonaamio ei istunut miun kasvojen muotoon kovinkaan hyvin, se oli ehkä suunniteltu hieman pidempi- ja kapeakasvoisille. Tässä oli myös erillinen sininen suojakalvo, joka otettiin pois, näissä kangasnaamioissa kyseinen suoja on aika turhake, sillä yleensä kankaiset naamiot eivät hajoa käsittelyssä toisinkuin esim. hydrogel -naamiot.

*Garnier Vitamin C Shot oli itsesekoitettava, joten sen kanssa sai leikkiä pientä kemistiä. Pussi taiteltiin ohjeiden mukaan ja neste sitten rikkoi sinetin, josta se valui naamioon. Seerumia on todella paljon, joten ihan kaikkea ei voi imeyttää kankaaseen. 

Mizon Hyaluronic Acid ja Herb -naamiot olivat taattua Mizonia. Ohuehkot naamiot, jotka istuvat kasvoille hyvin. Miun pitää jokaisesta naamiosta leikata silmien välistä kankaaseen kolo, eikä nämä tehnet poikkeusta.

Garnier Nutri Bomb sisälsi nimensä mukaisesti maitomaista seerumia, jota oli myös runsaasti. Itse jouduin valuttamaan hieman nestettä pois kankaasta, sillä muuten se olisi valunut kaulaa pitkin alas. 

SNP erottuu kyllä naamiolaatikosta, on myös muita massiivisempi pakkauskooltaan. Ostin siis lähinnä ulkoasun takia, kun oli niin cool! Ihan kelpo kasvonaamionakin :D
*Budgie the apple cider scrub tuli ostamassani matkasetissä 100 ml koossa. Ihan runsas matkakoko, täysikokoinen tuubi on kooltaan 125 ml! Tässä on tuoksuna persikka, mutta itse haistan lähinnä omenasiiderin. Olen useamman näitä käyttänyt ja pitäisi ostaa kyllä uudelleenkin, kun tämä oli viimeinen.

Oriflame Feelgood. Be Happy -suihkumousse. Tulee täyteläisenä vaahtona ulos, tuoksu on todella lähellä The Body Shopin Satsuma suihkugeeliä. Vaahto on myös aika kestävää, ei ole niin huokoista kuin esim. käsisaippuoissa, jotka tulevat vaahtona.

Herbal Essences White Strawberry & Sweet Mint -shampoo. Pesi hiukset todella puhtaiksi, ei ihan ehkä narskuviksi, mutta ei ollut kaukana. Tarvitsee hyvän, kosteuttavan hoitoaineen/hiusnaamion seuraksi. Tuoksuu Amppari -mehujäälle :P

Avon Today Tomorrow Always -suihkugeeli, joka on siis jatkumoa samannimiselle hajuvedelle. Tämä on ollut jemmoissa miulla jo vuosia! Mutta sain käytettyä tämän Instagramissa pyörivän suihkugeeliprojektin myötä. Aluksi en tälle oikein syttynyt, mutta loppupeleissä olikin oikein kiva, tuoksu jäi hieman iholle, mutta ei häiritsevästi. Näitä suihkugeelejä ei kovin usein kuvastoissa ole, mutta satunnaisesti kyllä. Voisin ostaa jonkun muun tuoksun vastaavan.

*Lumene Puhdas Syväpuhdistava kasvovesi. Tämä oli miulla aamuisin käytössä kasvojenpuhdistuksen jälkeen. Riittoisa, etenkin kun käytti vain kerran päivässä. Kesällä oikein hyödyllinen, kun kasvot rasvoittuvat enemmän ja saa kasvot täysin puhtaaksi. Talvella en ehkä käyttäisi.

Fancy Handy Face Cleansing Foam. Isoin pettymys tuli jo heti alkuun tuoksusta, kun luulin tämän tuoksuvan pehmoiselle puuvillalle sisältämänsä öljyn vuoksi, mutta ainesosalistassa on myös piparminttua, jolle tämä sitten eniten tuoksui. Höttövaahto, joka hajoaa iholle hierottaessa. Oli mukava testata, mutta suosikkia tästä ei tullut.

Avon distillery Clean Break Cleanser. Balmimainen putsari, joka muuttuu maitomaiseksi veden kanssa huuhdottaessa. Isoin miinus oli tuoksu, joka tulee tuotteen raaka-aineista, muistuttaa esim. kalankäsittelyn jälkeen jäävää aromia, jota ei saa käsiä pesemällä pois. Tuoksu oli siis tympeä ja ärsyttävä :D

Kicks Beauty Moisture Pads 50 kpl, tuli ostettua alennuksesta ja ostinpa vielä pari lisääkin. Käytän näitä satunnaisesti aamuin ja/tai illoin antamaan lisäkosteutusta kasvoille ennen kuin lisään seerumin. 

essence I love extreme volume -ripsiväri. Tällä tuli välillä sottaiset ripset ja välillä ihan hyvätkin. Useimmiten sai pyyhkiä ripsivärin massaa pois, että jälki olisi hieman siistimpää. Tämä tuli viime vuoden joulukalenterista, en ole ihan näin ison harjan ystävä.

Glisten & Glow CTRL + ALT + DEL -lateksi. Tätä sai käytettyä hieman yli puolen välin ja sitten kuivui, en ostaisi tätä veriota, vaan kallistuisin edullisemman Moyran puoleen.

Orly Liquid Vinyl -kynsilakka. On uutena koostumukseltaan juoksevampaa, mutta tästä syystä säilyy hyvin melkein loppuun asti ja on kuitenkin peittävää. Vaikeahko saatavuus Suomesta ja hintava meiltä päin ostettuna. Uusi pullo on miulla jo odottamassa.

Yves Rocher kynsilakanpoistoaine. Tätä tulee ujutettua usein tilauksiin, jos sattuu olemaan tarjouksessa. Pieni miinus pullon koosta, joka on vain 100 ml.

Touch In Sol No Poreblem Primer. Käytin tätä kokokasvoille, en vain tiettyihin kohtaan. Hieman jää jopa ikävä tämän tuoksua! Vesimäistä, jätti iholle pienen tahman.

essence precise eyeliner brush auttaa siistimään ylimenneet kynsilakat. Jos käytät tujumpaa poistoainetta, niin saattaa olla, että siveltimen käyttöikä lyhenee huomattavasti. Huomasin tämän itse, kun aloin käyttämään Essien Good as Gone -poistoainetta.

tub'n scrub mandarin -nestesaippua. Mieto mandariinin tuoksu, vaahtokäsisaippua. Yhdellä pumppauksella saa ihan ok annoksen, puoliso käytti aina 2-3 :D 

Rituals... The Ritual of Ayurveda kuivaöljy hiuksille ja vartalolle. Tässä oli hyvinkin jouluinen tuoksu, mausteinen. Käytin tätä hiuksiin ja loppua kohti vartalolle vartalovoiteen asemesta, vartalolle laitettuna jouduin hetken aina odottamaan, sillä tämä ei imeytynyt kovinkaan sutjakasti, vaan iholle jäi öljyinen tuntu.

Elizabeth Arden White Tea 1,5 ml EdT. Raikas, kukkainen tuoksu. Tämä tuli käytettyä yllättävän nopeasti pois, sen verran miellyttävä ja "helppo" tuoksu. En kuitenkaan täysikokoista ryntäisi ostamaan, vaikka hyvä tuoksu olikin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)