8.9.2020

Boxycharm elokuu 2020 - Glamping

Elokuun Boxycharm on saapunut!

Paketin matkaa seurasin osittain seurannan kautta, mutta se päättyi Suomeen 28.8 ja sainkin päätellä, että jossain päin Suomea se on jo tulossa :D Yleensä nämä on päivittyneet myös OmaPostiin, mutta eipä tällä kertaa.


Elokuun boksissa aiheutti ihmetystä se, että tällä kertaa tuotteita oli samalta merkiltä peräti kaksi!

Sisältö:Glamglow | Moisturetrip Omega-Rich Face Moisturizer, ovh 54 $.
Trestique | Summer Glow + Go Set, ovh 42 $.
Trestique | A Matte For Every Mood - Mini Matte Lip Crayon Set, ovh 58 $.
Morphe | Eye Got This Brush Set, ovh 12 $.
Elizabeth Mott | Thank Me Later Eye Primer, ovh 20 $.


Yhteensä 186 $ ~ noin 157,22 €.
Trestiquelta tuli ne kyseiset kaksi tuotetta, mikä ihmetytti. Taisi olla ensimmäinen kerta kun näin käy! 

A Matte For Every Mood - Mini Matte Lip Crayon Set sisältää kuusi minikokoista mattahuulipunaa. Kevyt koostumus, joka kestää koko päivän! Näissä on tuotetta 0.70 g x 6.

Summer Glow + Go -setti sisältää highlighterin, poskipunan, luomivärin ja kulmakynän.  Näissä tuotetta 1.1 g x 2, 0.13 g x 1 ja 0.8 g x 1.


Huulipunasetistä lähtee muutama sävy eteenpäin ja Summer Glow + Go -setti kokonaisuudessaan.


Glamglow Moisturetrip™ Omega-Rich Face Moisturizer oli miun oma valintani tähän boksiin :D
Voidaan käyttää aamuin ja/tai illoin. Auttaa rauhoittamaan ihoärsytystä, helpottaa näkyvää punaisuutta, suojaa siniseltä valolta ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa.

50 ml koko. Tämä menee miun jemmoihin odottamaan.


Elizabet Mott Thank Me Later luomivärinpohjustaja lupaa pitää silmämeikin paikoillaan aamusta iltaan. Läpinäkyvä, nopeasti kuivuva koostumus. 10 g.

Tämä jää myös itselleni kokeiluun :)


Viimeisenä neljä kappaletta Morphen siveltimiä!

Nämä jää myös omaan käyttöön, kun sivellintelineeseen vielä mahtuu :P


Sisällöltään boksi oli oikein mieluinen! Ei rajauskyniä, ripsareita tai luomiväripalettia pitkän kauden jälkeen. Enemmistö tuotteista jää tällä kertaa itselleni, Trestiquen huulituotteita kokeilen mielenkiinnolla, samoin Glamglown kasvovoidetta, kunhan edellisistä voidepurkeista joku loppuu.6 kommenttia:

 1. Harmi ettet noista Trestiquen tuotteista kaikista itse niin innostunut, kun niitä tuli kerran niin paljon! Jännä kyllä, että laittoivat kaksi saman brändin tuotetta boksiin. Glamglown voide kuulostaa ihanalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ihan iskeneet kyllä nuo. Huulituotteista jätin kolme itselleni, eikä ne kyllä miulla kovin kestäviä ole huulilla, väri liukuu huulilla eikä asetu.

   Poista
 2. Todella kivan oloinen boxi! Mutta tulipa tosiaan Trestiquea.. riitti muillekin ;) GlamGlow'ta on aina kiva saada näistä hintavuutensa vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glamglow on kyllä sellainen, että ei kovin usein tule ostettua :D

   Poista
 3. Mä valitsin myös Glamglow'n, ja muuten tuli samat tuotteet, paitsi ton toisen Trestiquen sijaan tuli luomiväripaletti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten kauan menee, että ei tule luomiväripalettia, niitä kun on tullut melkein joka kk. Tosin ne ovatkin ykkösenä miun profiilissa laitettuna :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)