5.6.2021

Boxycharm huhtikuu 2021 | Sweet Treats

No nyt on viimeinkin aika kurkata huhtikuun Boxycharm, joka viipyi matkallaan lyhyemmän ajan, kuin mitä se seisoi Boxycharmin varastolla :D

Siitä syystä boksissa oli yksi ylimääräinen tuote, jonka Boxycharmin tiimi oli laittanut hyvityksenä pitkästä odottamisesta (tämän kuun boksi lähetettiin vasta heiltä huhtikuun lopussa).





Hyvityslahjana oli Farmacy Deep Sweep 2 % BHA pore cleaning toner. Ei yhtään huono lahjus! Tulee varmasti syksymmällä käyttöön :)






Huhtikuun Boxycharm:


- Natasha Denona | Ayana Eyeshadow palette (48$).
- Earth Harbor Naturals | Aurora Superfood Luminance Ampoule (32$).
- Beauty Diva London | Diva Eye Brush Set (48$).
- Dominique Cosmetics | Creamy Fill & Define Lip Liner (18$).
- KNDR Beauty | Kinder Glow Highlighter Palette (15$).



Yhteensä: 161 $.






Natasha Denona Ayana -luomiväripaletti tulee ehdottomasti omiin kokoelmiini! Sävyt on helppoja neutraaliuutensa vuoksi. Paletissa on kolme matta sävyä ja kaksi shimmer/metallista. Tämä paletti oli Boxy Exclusive.

KNDR Beauty on itselleni uusi merkki, paletin hinta on kohtuullinen ja se sisältää yhden marmoroidun highlighterin, sekä kolme yleispätevää highlighteria. Tämä menee itseltäni eteenpäin, ei ole käyttöä :D






Earth Harbor Naturals on myös merkkinä täysin tuntematon, mutta tämä tuote jää itselleni käyttöön kyllä :) Nesteessä on kaunis, syvänvihreä sävy (niin kuin merilevässä).


Beauty Diva London päräytti aika hinnakkaat siveltimet, jotka näyttävät mielestäni enemmänkin 10 $ arvoisilta :D Kirkkaan oranssit, muoviset varret ja itse harjakset ovat mustat. Ei vaan oikein toimi, nämä menee eteenpäin. Siveltimet oli Boxy Exclusive.




Viimeisenä huultenrajauskynä Dominique Cosmeticsilta ja kerrankin sävy on sellainen, jota voin jopa käyttää ja tämän jätän siitä syystä itselleni.
Omani tuli sävyssä Crush ja jos jotain huulipunasävyä täytyy vertailla, niin MAC Velvet Teddy on aika lähelle.

Pitkäkestoinen koostumus, jättää huulille demi-mattapinnan ja lupaa olla niin kevyt, ettei sitä edes huomaa!







Huhtikuun Boxycharmista kaksi tuotetta viidestä jatkaa eteenpäin, ihan hyvä saldo :D Ei nyt mikään riemunkiljaisuja herättävä sisältö, mutta ihan käyttökelpoinen suuremmilta osin.





Toukokuun Boxycharm tulossa myös piakkoin blogiin, sillä nämä molemmat saapuivat samana päivänä noudettavaksi :) 














4 kommenttia:

  1. Olis kyllä kelvannut tuo sisältö, edelleen olen katkera siitä ettei mulla ollut ND palettia mutta onneksi sain ne muualta ostettua <3 nuo siveltimet on kieltämättä erikoisen näköisiä, ei ehkä estettisen nättejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi kyllä mäihä, että tuo ND:n paletti tuli :D

      Aurora Ampoule oli itse asiassa miun valintatuote tähän boksiin ja lisää ihonhoitoa tuli toukokuun boksissa.

      Poista
  2. Mä sain Natasha Denonalta sen värikkäämmän paletin ja vaikka sekin on ihana, että sulle tullut olis kyllä ollut huomattavasti käytännöllisempi sävyiltään :D Siveltimet lähtisi mullakin eteenpäin, ei oikein ulkonäkö pääse vakuuttamaan laadusta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sain tämän suhteellisen perusvarman paletin :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)