11.6.2021

Ostoksia | Avon, Citymarket, Oriflame

Muutamia ostoksia on taas tullut tehtyä. Aloitetaan ensin Avonin tilauksilla touko- ja kesäkuulta, jälleen kerran arkistointisysteemini oli pettänyt minut ja tämä toukokuun ostoskuva oli jäänyt laittamatta edelliseen ostospostaukseen, joten katsotaan sen nyt :D




Tilaamani tuotteet toukokuussa:

- Avon Nutra Effects Power Shower -puhdistusneste. Puoliso tykkäsi käyttää tätä pulisonkien ja parran ajamiseen! Antaa liukkaan pinnan iholle, joten höylä ei töksähtele.
- Avon Nutra Effects MATTE -misellivesi.
- Avon Collections Keepi It Cosy -vartalokuorinta.
- Avon Senses Satumainen nestesaippua.
- Avon Senses Satumainen suihkugeeli.
- Gentle Intiimipesuneste.
- Avon Naturals Apricot & Shea -selvityssuihke.
- Avon Foot Works -virkistävä jalkageeli.

Demotuotteet, jotka tulivat myyntiin kesäkuun kuvastoon:

- Mango Bay -tuoksusuihke ja suihkugeeli.
- Avon Color Trend mattahuulipunat, saatavilla viisi eri sävyä. Näissä on piparminttua, joka tuntuu huulilla viileältä. Ei mielestäni kuitenkaan ole pullistava.





Kesäkuun Avonin kuvastosta eli vähän tuoreempia ostoksia.

- Avon Care kaakaomonitoimivoide 4.45 € (s.195).
- Tuotesetti jalkojen hoitoon 14.95 € (s.29). Huomaatte varmaan yhden saman tuotteen myös toukokuulta :D En ole ollut niin ahkera, että ensimmäinen olisi jo loppunut, mutta sain settinä tuotteet hieman edullisemmin kuin yksittäin.
- Avon Collections Let's Shine -suihkuvaahto 5.95 € (s.70).
- Double Duty alus- ja hoitolakka 3.95 €.
- Nutra Effects Soothe -miselliliinat 8.60 €.

Demotuotteina:

- Planet Spa Bath Crystals.
- Avon Senses Cgerry Bomb -nestesaippua ja suihkugeeli. Nämä ilmeisesti tulossa myyntiin vasta elokuussa, yleensä demotuotteet on jo seuraavan kuukauden kuvastoissa.
- Nutra Effect puhdistusgeeli.






Citymarketista Garnierin uusia kasvonaamioita, jotka kiinnitti huomioni astellessani hyllyvälikössä.

Catricelta ilmeisesti limited edition -juttuja kolmen kappaleen verran; rauhoittava kasvoseerumi, kasvo- ja vartalosuihke, sekä jätettävä naamio käsille. Citymarketin Catrice hylly on hieman normaalia korkeammalla ja sain varpaisillani kurkotella näitä sieltä syvennyksestä :D





Oriflamella oli kynsilakkoja alessa, joten tilasin yhden aluslakan ja värilakan. 
Näin kesää kohti nappasin testiin jalkapuuterin, jota voi ripotella jaloille tai kenkiin, tuoksu on hieman sitruksinen lime.

Tuttu tuote, Love Nature Refreshing Toner aloella ja kookosvedellä, tämän tuoksu on vaan niin hyvä! Optimals uudisti tuotteiden ulkoasua ja nyt tuli uusia tuotteitakin. Tilasin testiin syväpuhdistavan kasvogeelin ja päivävoiteen, jossa on suojakerroin 25. Olen kasvovoidetta käyttänyt noin viikon ja voide on hieman kellertävää väriltään, ei yhtään tönkkö koostumus. Levittyy hyvin, mutta keltaisuus ei näy iholla! Benefitin kosteuttavan primerin kanssa voide ei tule toimeen itselläni, sillä ne murustuvat päivän mittaan.




Toiselta lakkaharrastajalta muutama kynsilakka; Painted Polish Top O´ The Rainbow, ILNP Confetti ja Holo Taco Purple Flakie.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)