27.6.2021

Viisi suosikkituotetta Avonilta!

Katsotaan tänään muutamia suosikkituotteita Avonilta, joista yksi on jo vanha klassikko täällä bloginkin puolella.


Avon Planet Spa The Freshness Ritual Refreshing Face Mask on oikein miellyttävä kasvonaamio näin lämpimillä ilmoilla. Kasvonaamion vaikutusaika on 10 minuuttia, jonka jälkeen naamio huuhdellaan pois. Itse en helteillä ole huomannut radikaalia viileää tunnetta, oikeastaan se on omalla iholla aika huomaamatonkin! Naamiota voi käyttää 1-2 kertaa viikossa.

Voisinpa sanoa, että ehdottomasti kesänaamioksi sopiva. Talveksi jättäisin kaappiin :D

Avon Naturals Apricot & Shea Detangling spray on oma ehdoton suosikkini! Tuoksu on raikkaan hedelmäinen aprikoosi, joka jää hetkeksi myös hiuksiin. Koostumus on pullossa voidemaista, mutta tulee hyvin suihkepullosta ulos. Ei ehkä tehoa niihin suurempiin takkupesiin, mutta jos ripauttaa seerumia hieman latvoihin tämän seuraksi, se auttaa jo enemmän.

Löysin ensimmäisen todistusaineiston tästä tuotteesta blogini Facebook-sivuilta vuodelta 2014!
Avon Foot Works Deodorising and Refreshing Foot Spray on tämän kesän löytö. Viilentää kuumottavia jalkoja selkeästi, ei tietenkään pitkäkestoisesti, ja samalla raikastaa. Tuotteessa on minttu- ja aloeuutetta, joten tuoksussa on sekoitus minttua ja aloen tuttua tuoksua. Voisi toimia oikein hyvin myös jääkaappilämpöisenä.

Avon Foot Works Hydrating and Revitalising Serum on sinulle, joka kaipaa kevyempää koostumusta jaloille. Jalkaseerumin koostumus on kevyt ja imeytyy nopeasti, jos talvella käyttää paksumpia voiteita, on tämä hyvä vaihtoehto kesän helteisiin. Tuoksuna raikas minttu.

Vaikka koostumus on kevyt, tuote on silti riittoisa. Kuvassa näkyy miun käyttöaste kahden viikon ajalta, yksi pumppaus per jalkapohja riittää hyvin.

Mark MagiX Shadow Attract, luomivärinpohjustaja pitää omilla rasvoittuvilla luomilla sävyt paikoillaan. Sävyjä on saatavilla vain yksi, Light beige, joka sulautuu hyvin luomille ja sopii käytettäväksi myös sellaisenaankin.

Pieni määrä riittää, sillä muuten voi käydä niin, että pohjustaja alkaa murustua luomilla.

2 kommenttia:

  1. Ainoastaan luomivärinpohjustaja on tuttu, ei pysynyt itsellä yhtään :D muutoin aika vähän Avonia käytän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avon (samalla tavalla kuin kilpailijansakin tuolta Ruotsista) on ehkäpä hankalasti saatavilla, niin monella jää sitten tuotteet kokeilematta. Vaikka Avonilla on verkkokauppa, niin silti tuotteet kulkee kauneusneuvojan kautta asiakkaalle (vaikka tilaisia asiakkaan kotiin, niin kauneusneuvojan pitää se silti tehdä erikseen :D).

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)