25.6.2021

Ostoksia | Lyko, Kicks, Bearel, Sokos, Oriflame

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.



Tänään katsotaan taas ostoksia :D 
On tullut vähän bongattua alennuksista muutamia tuotteita testiin, osa tietty ostettu ei-alennushinnoilla.


lyko


*Lykolla oli kaikki tuotteet vähintään 20 % alella, osassa tuotteista alennus oli paljon suurempikin. 
Original Sourcen suihkugeelit ovat olleet jonkin aikaa loppuneet varastolta ja nyt niitä oli tullut lisää, tilasin Zingy Lime, Zesty Lemon & Tea Tree ja vaahtosuihkugeelinä Orangen.

Fancy Handylta meikinpoistobalmin, jossa oli outo kalvo päällä, mutta sen alla oli ihan ehtaa tuotetta, kun jo kokeilin :D Labellolta Peach Shine huulivoide, W7 kosteuttava käsinaamio, savinaamio ja vielä sujautin pari kynttilääkin mukaan, tuoksuina: Sweet Stuff ja Blueberry Lemonade, joista jälkimäisen tuoksu on taivaallinen!


kicks


*Kicksissä starttasi alet, joten pistin tilaten Anastasia Beverly Hillsin Vault Gift Boxin, jossa tuli Sultry -paletti, luomivärinpohjustaja, ripsiväri ja rajaustussi. Yllätyin kauniista luomivärin kannesta ja myös tuosta boksista, jossa kaikki tuli! Karheaa glitteriä, johon varmasti tarttuu hyvin mm. pöly kiinni ;D

MAC Cosmetics Dazzleshadow Extreme, sävyssä *Joie de Glitz oli heräteostos alennuskupongin kanssa, NYX Cosmeticsin *Glitter Primer viimeinkin testiin, jos se auttaisi variseviin shimmereihin. Kokeilin parina päivänä tuota MACin Joie de Glitziä ja se pysyi hyvin ihan sellaisenaankin, ei tarvinnut glitter primeria pohjalle.

Toisen tilauksen sorruin tekemään myös, kun Urban Decayn *Naked Ultraviolet -luomiväripaletti jäi vielä kaivelemaan 28 € hinnallaan :D Ja vanhat tutut, eli Budgien *shampoo ja *hoitoaine minikokoisena lähti vielä täytteeksi.

kicks


Sokokselta sukkahousuja, lankakerä, Mossan huulivoide, Mad Beautylta kaksi hiusnaamiota sekä We Care Iconilta kynsilakkoja. Tuttuun Sokoksen tyyliin, sain yhdestä tilauksesta neljä pakettia :D


sokos



Bearelilla oli tilausta tehdessäni mm. aurinkotuotteita tarjouksessa.

Missha All-Around Safe Block Aqua Sun Gel, Frudia My Orchard Cactus Real Soothing Gel ja Beaustan aurinkovoide olivat kaikki tarjouksessa.

Holika Holika Pig-clear mustapäälappuja, Frudia Green Grape Pore Control Cream, Mizon Cicaluronic Cleansing Balm lähti minikoossa kokeiluun ja lisäksi kasvonaamioita täytteeksi. 


Frudia Dragon Fruit -käsivoide oli pistelahja, kun käytin tilauksesta saamiani pisteitä.
Holika Holika aloe soothing gel oli näytteenä.


bearel



Oriflamelta heti ostoskoriin tipahti Feet Up -sarjan kausituote eli vesimeloni & kurkku jalkasuihke. HairX -sarjasta Weather Resist Protecting conditioner ja Ultimate repair nourishing split ends -seerumi.











4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Kicksin alesta en ole tilannut mitään mutta jos menisin liikkeeseen hortoilemaan niin varmasti löytyisi jotain ;) Sokoksen tapa pakata tilaus moneen osaan on kyllä ärsyttävä! Jotain Mariskooleja tilasin niin kiva raahata yksittäin isoja paketteja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosin nykyään kertovat selkeästi missä paketissa mitäkin tulee + jokaiselle saapumispäivät :D Esimerkiksi lankakerä + sukkahousut ja kynsilakka + turkoosit sukkahousut kerättiin myymälästä, loput saapui verkkokaupan varastolta. Ja myymälästä kerätyille tuotteille oli mainittu erikseen, että saatavuus voi vaihdella, kun tuotteet kerätään myymälästä.

      Poista
  2. Oi miten ihania ostoksia! ABH kyllä osaa tehdä paleteistaan sellaisia, että niihin taatusti tarttuu kiinni jokaikinen pölyhippu :D Mä meinasin tilata Sultryn, mutta vastustin lopulta kiusausta. UD:n palettikin on superkaunis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen muutamaa sävyä tuosta Ultravioletista kokeilin ja aika perus laatua oli :) Metalliset sävyt toimii parhaiten joko sormin tai hyvin tiiviillä siveltimellä.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)